Tänkte för mig själv att jag ska plugga li...

2011-08-31, kl 23:31:58

2011-08-31_21_33 (MMS)

Tänkte för mig själv att jag ska plugga lite men gick rätt in o badrummet och slet fram nagelacket istället?!!!!! Inte haft de på hela sommaren pga av jobb d var mao dax för lite färg! nä nu blir det sängen! Upp i ottan som vanligt


Små lätta moln

2011-08-31, kl 21:17:28


Vad trevligt med lite kommentarer föresten, ser ju att folk läser, men inte ofta man får kommentarer, det gör att bloggtarmen suger lite kan jag säga *blink blink flört flört*

Jag är sugen på att fota, Im freaking great at it too, fota något inspirerande, det var längesen jag fotade något som inte var mina barn, då inte sagt att jag velat fota något annat under den tiden alltså, för de är väldigt tillfredsställande och de är så vackra så det är inte klokt. Men eftersom min konstnärsådra sitter där och i fingrarna så är det ju trevligt att få utlopp för det någon gång med.

Men vad? Det känns lite som jag gjort det mesta, men samtidigt inte alls. Sen är jag inte nöjd med kameran, den motsvarar inte alls mina förväntningar öht! Surt, eftersom den kameran jag glömde för två sommrar sen var i samma prisklass men var så mycket bättre! Den var grym, och denna ...jag vet inte, jag får liksom inte till det...då är det inte så inspirerande kan jag säga... Mjaa, får se, kanske försöker mig påt, some day soon! Och för övrigt så älskar jag hösten och höst bilder, många fotosessioner har inneburit höstscenarion och div...åh...längtar tillbaka.

Mjapp, kanske ska rota i mina finbilder o slänga upp? Kanske de kan få mig att hitta inspiration? Who knows, kanske kan göra om göra bättre?  Do over så att säga? Eller bara spinna vidare...ja vi får se.

Mina poems som räddade mitt liv för några år sedan, är inte min livsuppehållande taktik längre.
Jag får bekräftelse från annat, jobb, skola, jag är grym i skolan, kan inte förneka det. Im on fire! Iaf de andra terminerna och jag ska då fan inte sänka mig nu. No way.
Men jag saknar känslan av att sitta där, med inspirationen flödande, orden rinner ur mig, bränns ned på pappret eller på sockerdricka...gamla goda sockerdricka! Mitt favvoställe!!!

Well, sätta sig ned och bara skriva är inte min grejj, det måste komma naturligt, jag kan inte tvinga fram, då blir det inte bra kan jag säga...jag funkar inte så, vare sig med foton eller dikter. Dock kan jag sätta mig och pula, testa, och kanske på så vis locka till mer, men inte annars...

Ja allt detta tål att tänkas på, men nu gott folk, blir det pluggeri pluggera, har en redovisning imorgon bitti!


Skogsluft...helande för själen

2011-08-31, kl 17:39:31
Alltså, att gå ut i skogen, strosa, se ungarna leka, fika lite, andas in skogsluft...det är underbart!
Mår så gott av frisk luft, och älskar skogen!

Vi var på promenad i skogen och satte oss på ett mysigt ställe och fikade lite...hur mys som helst!!


Slutkörd?

2011-08-30, kl 19:59:05

undrar lite om jag inte är lite slutkörd efter sommaren trots allt, kroppen har liksom lagt sig i viloläge, och är inte van vid att sitta still på lektioner och lyssna på snack liksom, engagera sig i sånt, utan springa o härja o dona...

Har ju kombinerad jobb o plugg nu, och tycker de funkar bra, men denna veckan nu när jag vart i skolan så har jag varit så förbaskad trött och ständig huvudvärk, men vet inte om det är utmattning eller om jag håller på o bli sjuk?  nåväl, idag kände jag lika, men så kom bästa människorna över, ungarna hade mys och vi med, och de gjorde hela min dag, samt en ipren, så piggna ja till! men är som en panschisch måste vila på eftermiddagen en stund haha...jädra fånerier i know men annars är jag en subba hela dagen...surig och jävlig...och det förskonar jag gärna mina underbara små fågelungar!

Gnistan kom och lite piggare idag än igår, somnade på soffan både jag och dottern pojkarna fortsatte glo på tv efter bolibompa på barnprogram och väckte inte mamman haha, så jag vakna fem i åtta och var så jävla trött att ungarna bums i säng och jag försökte pigga på mig men la mig vid tio,...haha så jävla lamt! men men jag somnade och upp i ottan,  behövde nog sova eftersom jag fortfarande var dötrött och somna rätt fort ändå kan man säga!

Så sömnbrist kanske varit problemet! men nu känns de bättre och jag hoppas jag får jobba mera helger och kanske nån kväll med, jag älskar lönen...wiii...

nä nu...plugga kanske?

Det var då själva fan vad arg man kan bli

2011-08-29, kl 15:07:11


Herregud, jobbat i helgen, jobbar o sliter, och idag skola, och igår och idag kommer man hem till ett kaos....fy sjutton var trist. Föresten stavar man sjutton med s och j.


Varit i skolan, helt ok...men inte riktigt samma känsla som de andra två terminerna...tyvärr...tråkigt värre måste jag säga....saknar stämmningen och saknar lokalerna och lärarna och klassen...min klass liksom...suck suck.

Nä ska plocka lite, kul att städa direkt när man kommer hem och det såg bra ut innan man drog...NEJ.

Och sen ska jag och barnen göra något mysigt har jag bestämt, för jag har ju jobbar så mycket de sista, samt skolan, då får man ta myset när det finns tid helt enkelt! Vill ha en kompisfri dag ibland och det får bli det idag!


Tjing!

Sist jag prova att blogga på mobilen funka...

2011-08-29, kl 13:49:06

Sist jag prova att blogga på mobilen funka det inte så bra... Men jag hoppas det funlar nu när man har fräs mobil eller? Lets try it! Ps. En sån där lång lök ni vet..kallas purjolök!


Härlig dag!

2011-08-26, kl 23:12:49

haft en toppen dag, först gymmet med min läckerbit till donna, sen mys och kärlek med familjen och finaste sötnosarna! Totalt toppen mysigt!! God mat, trevlig sällskap, och överaskande möte! Mycket mycket mysigt!!! Det tackar jag för, kan jag glida på ett tag!

Eftermiddagen mådde jag sämre, huvudvärk och mensvärk, inte på topp med andra ord, så vid fredagsmyset satte jag på en av två filmer som vi inte beställt, som kosta närmare 300 spänn, förstår inte för det var inte ens lång filmer!?!?!?!? Jävla skit var det! Jag ville skicka tillbaka men gubben betalade idag...så ungarna vart sugna, men det sög, så jag satte på Aladdin istället. Myste för fulla muggar, kramar o pussar och lite godsaker.

La ungarna och till sist somnade lillfian med,  men så när jag skulle glo på film kom stora killen ned, och han fastna vid filmen han med, och det var inte någon läskig eller farlig, dock lite sorglig, men jag har sett den innan och var ganska säker på att den var ok, och det var den , dock kan den framkalla lite nedstämdhet eftersom det är en sorglig film helt enkelt, men samtidigt inte bara, vi glodde på   De dimhöljda bergens gorillor.

Jag tycker den är bra i alla fall och sonen tyckte det med, och han tyckte inte den var läskig alls!

Så det var lite mysigt, första gången vi gör så jag och han!!

Nä nu ska jag sova, ska ju upp och jobba imorgon!!!

Natti!


All Good Things

2011-08-25, kl 21:32:28
Honestly, what will become of me?
I don't like reality
It's way too clear to me

But really life is dandy
We are what we don't see
We miss everything daydreaming

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Come to an end, come to an
Why do all good things come to an end?
Come to an end, come to an
Why do all good things come to an end?

Traveling I always stop at exits
Wondering if I'll stay
Young and restless
Living this way I stress less

I want to pull away when the dream dies
The pain sets it and I don't cry
I only feel gravity and I wonder why

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Come to an end, come to an
Why do all good things come to an end?
Come to an end, come to an
Why do all good things come to an end?
[ From: http://www.elyrics.net/read/n/nelly-furtado-lyrics/all-good-things-(Come-to-an-end)-lyrics.html ]

Dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon
So that they could die

Dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon
So that they could die

Die, die, die

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Come to an end, come to an end
Why do all good things come to an end?
Come to an end, come to an end
Why do all good things come to an end?

Well the dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune
Hoping it will come soon

And the sun was wondering if it should
Stay away for a day ?til the feeling went away
And the sky was falling
And the clouds were dropping
And the rain forgot how to bring salvation

The dogs were tune barking at the new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon
So that they could die

Röd om kinderna

2011-08-25, kl 20:49:52
Hjälp...svettigt att åka i en bil utan AC!!  haha var röd om kinderna i typ två timmar efter det äventyret!

Idag har jag fikat på Villanns, med gubben, tjejen och lilltjejen. alltså båda mina loves of my life...inte dåligt...

Alla ungar har varit på dagis och skola, lilltjejens första hela dag på dagis! knappt nån inskolning alls ju! herregud!!
Nå, så vi fikade, sen skjutsa gubben mig till Hjo stad, där jag mötte upp två klasspolare där vi drog vidare mot falköping...tyvärr är inte någon av oss särskilt bevandrade i falköping stad och körde lite fel så jag fick ringa enhetschefen på rättspsyk och säga att vi blev lite försenade....Ooops!! Men det gjorde inget och han skulle fixa kaffe så de var lugnt!

Vi kom till slut fram, och där hade vi ett mycket intressant studiebesök, vi fick lyssna och ställa frågor och det vart riktigt bra! Vi fick även en rundtur av nybygget, som var fenomenalt snyggt och genomtänkt...sen blir man lite fundersam trots allt...det är ju människor som begått brott...men ja....det är svårt när man bara tänker på brotten och inte människan bakom liksom...men så som det var där...dyrt och jävligt snyggt....men det kostar ju....
samtidigt som att det kostar samhället om en psykiskt sjuk åker in i fängelse, utan vård och sen ut igen och inte är frisk och då begår nya brott...så det är ju tänkvärt i alla fall!! Och det är bra att psykiatrin kommer fram mer, blir mindre tabubelagt!

Ja, senare åkte jag med tillbaka till Hjo, vänta vid ett busstopp och bussen var jätte sen så jag stressa som fan, mamma var ju barnvakt och hur fan kommer jag hem om den inte dyker upp liksom? Men till slut kom bussfan och jag satte mig stressad och röd om mina kinder...minsann.

Hemma fanns mamma med ungarna plus fem ungar till o en slags gubbe av något slag! Men han drog som blixten när jag kom! WTF, haha, nej då vi snacka en stund, och det var högst trevligt men när jag kom in i huset och vinkat av finskapinnen så sa barnen "Mamma överaskning!!!" Så hade de alla tre små grynen dukat kvällsmat, det var pågen limpa, smör, honung, pucko, oboy och mjölk...haha..inte kanske det Jag tänkte dukat eller lagat, men jädrar vad goa dom är och klart de fick smaska på! Så de är riktigt smarta alltså, för de tog bara saker de annars får på helgen haha...men jag smälte som smör  solskenet, jag tog mig knäcke mackor och vi smaska...

Haft lite mys med killarna på kvällningen eftersom lilltävan trött efter dagis förstås somnade tidigt!  Högläsnings boken läste vi ut och det var spännande!

Japp, nä jag tänkte faktiskt försöka påbörja ett skolarbete, en reflektion om det studiebesöket jag gjorde idag, försöka göra saker i tid liksom, inte vänta...men sen ska ja ju jobba i helgen med så dags att sätta farten !!! Så kan jag kanske slappa lite ikväll sen och inte somna innan karln kommer?? Den som lever får allt se!

11 års dag!

2011-08-25, kl 09:35:28

Idag för elva år sedan, var det matfestivalen i skövde. Jag hade precis avslutat ett konstigt och ovärt förhållade, var inte jätte sugen på att åka in faktiskt. Min bästis ville att jag skulle hänga med henne och hennes kille in.  Men som sagt var inte så sugen, lite nere och sånt. Pappa tyckte jag skulle hänga med in, så han gav mig 600 spänn i näven, han tyckte jag inte skulle sitta hemma och vara ledsen, så jag kunde typ åka tivoli och köpa matkuponger.

Okej, eftersom jag fick pengar i näven bara så där, så åkte jag med in. Jag och bästisen och hennes kille som även han var en vän satt och hängde i kyrkparken.

From the beginning
Våren innan så hade jag sett en kille som jag blev fascinerad av, han hade svart munkjacka med luva på sig, luvan över huvudet och sminkad, så vackert sminkad, men just då hade han en tjej och jag bara typ spana lite på denna vackra människa.

Sommaren träffades vi nån gång och det var väldigt hastigt och lustigt men lika söt var han då. Och så singel!

Vi hade pratat lite på skunk, och träffades veckan innan matfestivalen på en spelning inne i skövde på cafe nyfiket, men då hade jag fortfarande pojkvän, men han var grymt söt och vi prata lite och det pirra liksom.

Tillbaka till matfestivalen

Ja pengarna brännde i handen och jag åkte som sagt in,  vi stötte på O, som gick med sitt kompisgäng, vi följde med och jag höll mig nära. Sen kom det nån tjej som verkade väldigt intresserad, nån med massa dreads, jag kände att om jag ska lägga in en stöt är det nog bäst liksom.  Det var mycket folk och vi gick i armkrokar och slutligen höll vi handen, och vi fortsatte hålla hand länge,  innan var det flera som höll handen men till slut var det bara vi två, alltså vi gick på led inte i olika par ;-) . Nå och vi fortsatte helt enkelt hålla handen , satte oss i kyrkparken och så frågade jag om han ville åka en karusell med mig. Det ville han så vi gick ifrån folket och åkte och sen gick vi och pratade, och fönstershoppa, vi bestämde vilket hus vi skulle ha, vilka hus lampor som skulle sitta på huset osv...det var mysigt värre och bara vi två!

Senare träffade vi min bästis och killen, och de fråga om vi var ihop, visste inte riktigt vad man skulle svara ...
Men vi dansa lite till något konstigt dansband och sen satte vi på en bänk vid Västra höjdskolan och där frågade kompisarna om vi hade kyssts än, nä sa O men vi kan väl göra och så blev det!! Pirr i magen, och väldigt trevligt....en lång härlig kyss.

O följde mig till bussstation och där bytte vi nr, och hans pappa kom och hämtade honom, så träffa honom en snabbis då...tror fan att han hämta honom med cykel? haha.

Ja dagen efter var man nervös och skulle ringa, gubben inflika nyss att det var jag som fick hans nr och vi bytte alltså inte. Men jag ringde och vi bestämde att vi skulle träffas igen!

Minns inte så mycket av andra dagen, vi var med O`s bästa kompis och gick omkring, åt på MC, (eller inte jag, satt dödshungrig men våga inte äta haha) hångla och sånt...ja och på den vägen gick det!!

11 år senare har vi tre underbara barn och ett liv tillsammans!! 

Älskar dig älskling!!! Tack för att du stått ut med mig i alla dessa år! Men tiden flyger fort förbi och jag ångrar inte en sekund!!!!


(För fyra år sen på denna dagen så förlova vi oss med)

Mens

2011-08-24, kl 21:13:13


Riktig prutt dag, liksom....svullen mage, ser fanken preggo ut, vad är vitsen med det liksom? Jävla prutt mens. Men fan är jävligt lycklig som är kvinna, så får väl vara tacksam för MENSEN också. Utan den hade jag inte kunnat få barn, så tack kära mens tack för att du finns!

Mens, blodröd och lite slemmig, men ändå ganska bra att ha om man en unge vill ha!


Okey, om de bara hade varit blod, eller flödet som jag kallar det, jag har flöde...

Men nu har jag inte lite som en matsked eller två, utan som en slaktad gris ungefär, (dock har det inte satt igång riktigt ännu) och det innebär, x antal tros och byx byten, sängkläder som behöver tvättas, mmmm.

Plus att jag är är oförmögen att använda tamponger, mår riktigt fysiskt dåligt av det! Sen jag sov med tampong i tonåren...smart som fan eller?

Nå, appropå mens då,  och innan mensen kommer, känner man sig som ett hormonstinntkanexploderanärsomhelstmenskossa... ialla fall jag blir påverkad av det...humöret svänger osv....men det går ju över relativt snabbt...och jag VÄGRAR äta några förbannade jävla tabletter för pms...fuck it..jag gör old school, nä men ärligt, kan ju fan inte äta p-piller utan att må dåligt som fan så inga jävla mediciner som jag dessutom måste äta regelbundet, vilket innebär,glöms bort och blir ändå ingen effekt, plus att jag ALLTID får ovanliga biverkningar...tack men nej tack smarta människa som kom på det. (jo jag tycker det är bra att det finns om någon tycker att det hjälper, men av principsjäl och hälsoskäl låter jag bli!)

Innan jag fick min mens förstod jag nog inte riktigt vad det innebar, vaddå varje månad för resten av mitt liv? vaddå, att just jag skulle få sånna floder, att jag ska få värsta smärtan som inte ens ipren el alvedon lindrar...näää... iof kunde jag anat men det gjorde jag inte även fast morsan vart lika....

Ät p - piller sa nån smart människa! Ja bara det att p-piller får mig att vara som ett pms monster dygnet runt alla dagar i veckan plus viktuppgång som bara går bort om jag slutar med pillren, NEJ jag åt inte mer än vanligt.
Ja  jag har provat flera olika piller, plus p-stav...som var det värsta jag gått med på, blödde varje dag i nästan ett halvår... ont varje dag,  fy fan vad härligt!!

Nej tacka vet jag kopparspiral, UTAN freaking hormoner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och ja jag är känslig mot kondomer, så nu vet ni det, kan vara orsaken till x antal ungar! haha. (Not quite)

Ja, mens, mens mens mens, mens ska man vara tacksam för......men det är inte så förbannat lätt!

v 44

2011-08-23, kl 23:11:28
Då händer det grejjer! Ska blir riktigt kul att se fram emot!!

En liten hemlis än så länge men, skojj skare bli vettni!!!!


Obs: bilden har inget med något att göra egentligen, bara gillar just det faktumet!

Trainspotting

2011-08-23, kl 22:21:38

Imorn ska jag åka tåget, enda skoldagen egentligen, för har ju varit ledig de andra darna, yay. På tors blir det dock ett studiebesök, men det räknas ju knappt!


Så imorn blir det tidig morgon, pendla till Skövde stad, sen tåget mot Falköping...tjohej...hoppas hoppas nu att kursen är bättre än vad det känns just nu. Jag valde psykiatri, för jag är så förbaskat psykisk störd så jag vill ta hand om mig själv, nej men ärligt det är min grej, det sa min bästa lärare i hela världen med, trots att det betydde att jag fick välja bort just min bästa lärare i hela världen!  Så jag litar på hennes ord!

Drömde föresten om henne att jag var ledsen på skolan och att hon trösta mig...det har ju faktiskt hänt, fast i vintras...herregud... Vilken underbart fantastisk människa hon är, jag är totalt överväldigad hur jävla fenomenal någon kan vara, hon är verkligen min förebild och har ställt upp på mig enormt! Hon har verkligen byggt upp mitt självförtroende, tillsammans med de andra lärarna, men främst hon, och trott på mig, och hon ser mer än vad jag gör och talar om det. Blir alltid varm i hjärtat när jag tänker på det. Hur kan man vara så som hon? Och hur blir jag hälften så grym??????!!!
Övervägde ju att välja hennes inriktning bara för att få ha henne, men som hon sa, det kommer fler gånger.

Ja, jag vet inte, skolan har inte dragit igång på riktigt, jag hoppas bara att psykiatrin ger mig något, något att bita i, att det är förbannat kul, annars blir jag besviken! För då kunde jag spenderat min sista termin med världens bästa lärare liksom! 

Mja, ska nu kolla upp vilken buss jag måste ta, just det nämnde jag att jag ska cykla ned till bussen härifrån först? De blir ett jäkla åkande visst! Kom gubben nu? De brötar utanför i mörkret, men det kan ju vara grannen.

Nej nu ska jag kolla buss, köra lite sit ups, sen ställa klockan och bums i sänga! Kanske orkar läsa lite?

Igår var föresten en underbar eftermiddag/kväll!  Hade två fin fina töser här, och två pruttungar röjde som bare den, och mellankillen min hade feber, haft ikväll med men inte lika hög dock, och sist röjde de allihop, spexa med shower och grejjer, alltid show dax när den familjen är här!! Inte klokt! :-) Men wunderbart!!! Love it!


Nej sängen var det ja, men har ju så mycket att spotta ut först, fick ju inte tävan att somna i tid ikväll heller...grrr...lilla pruttfia!!! Men älskar henne så hjärtat gör ont! Älskar alla mina underbara ungar så hjärtat kommer nog explodera, ja jag vet corny stuff, men what the hell they are my offspring liksom!!

Nä natti natti gott folk!!!

Vi är faktiskt fattiga!

2011-08-23, kl 18:22:17


Haha höll på att dö av skratt, när min son säger detta till två klasskompisar alldeles nyss på trädgården... "Varför då? " Svarar ena tjejen,  "Vi bara är det" sa Z.

Men sen kom jag på att jag ska fråga om det var ett skämt eller om han faktiskt tror att vi är Fattiga?

Woot, fråga och han sa att han tror det för att vi inte har så mycket uteleksaker....

Haha, fick åter igen förklara att många(= inte alla) barn i hans ålder får allt bara de ber om det, inte alla men många i hans klass och på skolan, och skryter om det, förstör det, använder det i tre sekunder och inser inte sakers värde alls!
Bortskämda med andra ord.  Och ska ha det senaste, det dyraste och det bästa i allt liksom.

Ja jag kan även jag uppskatta typ bra kvalitet men det är pga av utprovning och vetskap, inte för att ett visst märke sitter på, eller en viss prislapp, ibland är saker precis lika bra fast billigare och utan ett specifikt märke. Och jag älskar klädbytardagar, jag gillar att shoppa loss på tradera och blocket. Sen har jag en förkärlek för äldre möbler, love it! Fyndar gärna på loppis och blir helt salig om jag hittar något fynd!

Nå, försökte förklara för min son, att om vi hade varit fattiga hade vi inte haft hus, bil och mat, inte pengar på banken, inga jobb osv osv.  Men att vi sparar hellre pengar än slösar, och att vi inte köper saker bara för att barnen får för sig att dom vill ha något just då, utan vi väntar och kollar vad dom vill ha på födelsedagen och jul, vi kan även säga att dom får spara själva, som Z fick göra, och jädrar vad stolt han var när han sparat ihop till sitt DS XL, han behövde inte pröjsa allt själv men vi satte en summa, så juldagen åkte vi in och köpte det och ett spel, då hade han sparat ända från hans födelsedag och jag var otroligt stolt, och han hade ett mål, och han använder det fortfarande ofta och jag tror han ser värdet i den bättre eftersom han fått spara och vänta och längta.

Sure vi är inte miljonärer, men vi är långt ifrån fattiga, och jag är jäkligt nöjd med att både jag och gubben är på samma plan när det gäller sånt här! Klart vi kan köpa allt nytt, men varför?  Vissa saker kan man lägga krut på andra inte, jag tycker det är trevligt att ha ny tv och bra skärm till datorn och en bra mobil så man alltid kan nås osv osv, och en bra Bil är ett måste.

Nå lite funderingar, men blev lite full i skratt ändå. Älskade ungar! Som får en att tänka till.

Sen måste jag tillägga att jag är inte stenhård, klart dom får saker ibland utan att de fyller år eller att det är jul. Fan alla ungarna fyller år på hösten, skulle bli en jävligt tråkig vår och sommar om de ALDRIG fick något , men ibland får de ta av egna sparpengar, ibland som en speciell liten överaskning, som när jag fick min första ordentliga lön i sommras, när de fick varsinn sparkcykel, som de för övrigt älskar och använder ofta!

Men jag är övertygad om att om de fick allt de bad om, eller om vi eftersträvade detta, för då skulle vi nog bli fattiga iom att ungar vill ha vill ha och vill ha , och får de så ber de om mer, så skulle inte barnen vara lyckligare och inte vi heller för den delen!

Vi är fan rika på förstånd och kärlek! De ni!


förgätmigej

Solsken

2011-08-23, kl 15:52:18

Idag är det riktigt sommarväder, men humöret är inte på topp, vet inte vad det är, känns som har har vatten och syre och energi brist på en och samma gång...som en hinna framför pannan och ögonen hela tiden liksom...irriterande och förbannat jobbigt för mig och alla andra i min omgivning. Nu mot eftermiddagen börjar tålamodet tryta....suck...kanske är det pendlande vädret?

var på promenad...nu är jag grymt kissenödig....

Hur smart är det att ge ungarna kladdigt jävla godis? Dessutom på vardag?????????????????????????? GRRR.

"Du tänker som en man"

2011-08-22, kl 23:00:56

Fick jag höra av en lärare, i ett klassrum fullt av kvinnor. Han pratade om att vi tänkte olika, och frågade oss en fråga, som jag tyvärr inte kommer på nu, och förväntade sig ett svar, jag svarade annorlunda och då tänkte jag som en man. Vad då som en man? Jag är väl jag, och jag är fan ingen man? Tänker som en människa? Manligt, kvinnligt, tänker man olika? Tänker alla kvinnor lika och alla män lika? Vad fan är då jag som tänker som en man? Och är det bra eller dåligt?


Nä, gott folk, fuck it!



När jag var fjorton upptäckte jag feminismen, jag var en sån som läste böcker, snackade feminism med mina feminism vänner, skrev feminist artiklar, tog feminist bilder, skrev feminist arbeten, etc etc.

Jag gör inte allt detta idag, men jag har omvandlat allt till min egna feminism. Mina egna tankar och mina egna känslor, svårt att fatta? Nä inte särskilt, jag anser mig inte som manshatare, och jag måste inte i varje tanke känsla eller ord hävda min feminism, men den finns där som en grundpelare. Och mitt tänk är annorlunda helt enkelt.

Tackar för härliga böcker som uppfostrade mig, Fittstim, Flickan och skulden var underbara när man var tonåring, underbara nu, hittade Fittstim på en klädbytardag för något år sen, min lille kille undra vad det stod, haha, men han kan läsa...

Pressar inte att mina barn ska vara icke stereotypa, men jag tycker det är härligt att se när min mellan kille själv väljer kläder så som klänningar ibland, skor med rosor på, att han kan bryta stereotyperna redan nu, att han ser bortom normen. Lika härligt som jag ser på när min äldsta går sin väg, han är ingen stereotyp han är en känslig kille med alternativt utseende, han har långt hår och hål i båda öronen, men han vill va en "rocker" klart som fan att han ska få det. Lillhjärtat min tösabit, är en sockerprinsessa, hon gillar små vänner, hon gillar rosa och hello kitty, men likt fan älskar hon lego och andra leksaker med, hon gillar inte direkt tofsar och älskar bekväma kläder, hon ska inte ha tighta eller sexuella kläder, men hon får vara med och välja, jag väljer inte åt mina barn(Dock inte uteslutande utan vi har och för en dialog, ibland vill de ha saker som jag inte kan stå för). Däremot gillar jag att berätta hur jag ser på saker, om min son är osäker på om han kan ha klänning eller inte för att han är pojke, uppmuntrar jag och säger att klart du kan, vissa kanske kan tycka det är konstigt men du gör precis som du vill!

Blev ett långt inlägg, men när teven inte funkar så sätter hjärnan igång och fundilerar!



Minns en gång när jag redovisade mitt feministiska arbete inför en klass jag inte gick i, med mest män, de fick en tankeställare och det blev en diskussion, jävligt bra en med för jag ägde...mohhahaha.
Avslutar med den avslutande meningen i det arbetet.(Ungefärisch, minns inte på nålhuvet)

"Det finns lika många olika feminismvarianter som det finns feminister."
(Tror de kom ifrån nån bok, minns dock inte vilken, fritt ihågkommet!)



Ps

2011-08-22, kl 15:54:06
Ser ni mitt blognamn på bloggen konstigt? På mina datorer funkar de fint, och ser bra ut men på svärisens såg jag att texten överlappar varandra??? Konstigt värre!! Säg till isf, de e inte snyggt!

Virrigt väder

2011-08-22, kl 15:53:04


Vädret kan inte bestämma sig, om det ska vara kallt, höstigt eller sommarvarmt, det pendlar över hela dagen, imorse frös jag och det regna, nu  är det soligt och svettades när jag gick utanför dörrn...jisses amalia!

Helgen var bra, kräftskiva i lördags, och sommarland i söndags, jäkligt kul hade vi, men lilleman mådde inte prima igår, men de funka , fast fick ta lite vilopauser då och då.

Idag var E `s första dagisdag! Med pappa förvisso men hon kom hem och sa att hon varit modig och att hon tyckte det var roligt! Härligt! Jag var hemma med T, de går ju annars på samma avdelning men han kändes varm och mosig så vi var hemma och myste istället!

Införskaffat ny rakapparat! Behövligt, kosta 500, men vi vet att den är bättre än den vi har för några kompisar har den och den var riktigt vass haha.  Har ju tre av fem i familjen som använder den på hövvet och jag kan ju använda den med till andra ställen...tjohej! Den vi har nu biter liksom tag....känns inte ok att använda den på känsliga ställen...noway. Som en epilator...haha usch fy farao va ont de gör!!

T ligger o kollar på Trassel, de alla älskar den! Men han är ju sjuklingen idag så han får glo och bestämma, ska snart joina, ska skriva klart och sen diska och plocka undan lite kläder!

Stora grabben är hos en kompis och ska sen på teknik lego kurs med farmor!

Lillefian la ett pussel och nu kollar hon teve lillefis, snart ska vi busa och mysa.

Min mob börjar fungera som den ska inatt!! Så kan jag ringa och mitt numer flyttas!! Äntligen! tjohej!! annars kan man pyssla hur mycket som helst med den hihi.

sno Snöö haha, inte än iaf!

Nighty night

2011-08-19, kl 21:44:11

Damn im tired. Men, jag glor lite på tv en stund, ska ju upp tidigt imorgon men ville ha lite kväll ändå, ungarna fick vara vakna en stund eftersom det är fredag, plus att lilleman somnade innan och hade lite svårt att somna sen, iof har han feber så han somna ju trots allt, hade det varit i vanliga fall hade han nog varit vaken än! Undrar så varför han har feber, han är liksom inte förkyld eller något, inga andra tecken på sjukdom!

Nå, han ligger i gästsängen här i datarummet nu, han ville vara nära mig.

Nä nu blir de lite skräp tv, E, haha.

Somna lite

2011-08-19, kl 15:41:28
Jädrar vad trött jag är på sista, somnar till lite då och då, när ungarna har disco med kompisen haha.
Men tror det är att jag vart ifarten så jäkla länge, nu är de lite lugnt nån vecka och då slappnar kroppen av.

Somna till förut, när jag kom ned såg jag att jobbet ringt, ja ska jobba lite imorgon dårå, en kortis men är ändå glad att de ringer mig för jag vill ju jobba lite extra! Och trivs ju bra där! Och det blir ändå inte hela helgen liksom, några timmar bara!

Hihi jag och gubben blev sams, som det sig bör, haha...


Sen kommer brorsan, ska klippa kammen ordentligt så han ser ut som fölk!

Ska lägga in söta bilder på våra vackra muffins sen!

Snor i hjärnan

2011-08-19, kl 12:20:38

Ibland känns det som man har hela hjärnan full av snor, nej jag är inte förkyld, men ibland kan jag va sur och tvär och så visar de sig att de sitter något i näsgången...när man rensat där är det så jävla skönt sen...SYRE!

Promme i regnet

2011-08-19, kl 11:14:42

Det var jätte mysigt väder, när vi gick till byn, allt gick bra på vägen dit och i affärerna, men sen på hemvägen började nog allas humör tryta samt att de kom regn...dock när vi var inom vårt område i alla fall...inte så lång bit kvar. Hemma har det blivit krig, sura miner mellan mig och gubben...varför förstår han inte när han beter sig illa? Skyller på mig jämt, sabla karlslok!

Morning glory

2011-08-19, kl 08:06:30

Helt ok väder ute, ungarna är pigga och sugna på promenaden ned till byn. Stora killen och farsan är på  skolan för invigning och skolstart!

Men, mitt kort har slutat funka, så skulle säga till gubben men han hann att dra innan och således har vi inga pengar förutom typ en tjuga jag har löst, men jag ringde mamma som bor nära skolan, hon ska hämta kortet!

En liten röst, mamma jag älskar dig! så dags att mysa med den som rösten tillhör och klä på oss och sen gå!

Mamma jag vill baka muffins!

2011-08-18, kl 21:12:01

Min härlige lille kille vill baka , han har velat baka hela veckan men varit lite halvkrasslig och jag har ju precis börjat skolan, vart jätte trött trots att jag knappt har gjort ett skit än. Mest lyssnat, men det är jobbigt det med när man kommit ur den vanan!

Nå, idag sa han igen att han vill baka, och jag har turen att vara ledig på fredagar nu enligt schemat, så jag lovade och tummade på att vi ska baka imorgon, vi ska baka muffins, och ha muffins kalas när Z kommer hem från första dagen i 2:e klass Och M (Z`s kompis aka vår lilla adoptivunge ;-) ) första dag i tredje klass!  Samt att de små ska börja på förskolan nästa vecka, lilletävan är spänd, hon ska ju skolas in, och T är ju glad för han får leka med alla kompisar igen!

Nå muffins kalas ska det då bliva!

Han vill ha strössel och kulor och sånt där smet på mamma!

Kanske något sånt här?

De här skulle grabbarna gilla! Och jag jag älskar ju Mario!



De här skulle nog uppskattas med!


De blir nog kanske något liknande dessa fast kanske inte alls !


De här skulle lilltävan gilla skarpt!


Jisses vad mycket cupcakes de fanns och fantastiskt gjorda, men vi går nog in för att de ska smaka gott och vara rätt enkla att göra! Men att göra något sånt på kalas vore ju lite skoj istället för tårta som barnen ändå inte vill ha...haha (muttrar, jädra otacksamma sketa ongar! dock inte mina)

Ja kom upp med en plan för morgondagen, om lilleman är relativt pigg, knallar vi ned till byn, som tar ca en halvtimme, går på torget, kanske fyndar något till dagisdebuten? Samt svänger in på Ica och köper muffinsformar och något smet? Tror vi har kulor samt strössel, men denna plan kraschas om 1. det regnar. 2. Lilleman mår dåligt 3. Lilldamen är på skrikhumör. 4. Nån annan mår dåligt.
Men annars ska det nog funka, jag slår några flugor i en smäll där isf. Promenad, check, luft, ungarna får luft, och handlar de vi behöver till baket.

Japp, jag ska sova på saken men de känns som en plan i varje fall, vill ha något att göra min lediga dag! Fan inte varit ledig sen förra sommaren ju, ordentligt, dock kommer jag ju inte vara lång ledig men men, man får vara glad för det lilla!!

Tomorrow, me and motion/torg/muffins kul!

Alla goda ting är tre

2011-08-18, kl 19:50:10

Ja de små är lagda nu, de minsta har somnat, först somnade min lilla täva under bolibompa, sen droppade lilleman, han har feber stackarn, han somnade mitt i spännande sagan om Matilda, av Roald Dahl, men stora grabben somnade dock inte och vi fortsatte läsa klart kapitlet tätt ihop kurade i soffan. Sen så följde jag med upp och nattade honom, han börjar ju skolan imorgon och behöver sin sömn, dock tvivlar jag starkt på att han somnar nu, men kanske kan han varva ned åtminstonde, och vänja sig vid att lägga sig i tid, igår var relativt sängdax i  tid i alla fall.

Nå, ska snart bäta upp två små sovande ungar som ligger i varsinn soffa, kollade nyss tv tablån, det är endast skräp på teven ikväll, dock är det väldigt sparsmakat nu så här innan riktiga hösten kommit, nu är det iof rätt mycket film, men inget annat kul. Så det blir nog att läsa ikväll, inte att förakta oh nej, inte hunnit läsa en bok på väldigt länge kan jag berätta, lyssnade på en ljudbok i vintras, mest haft jobb och plugg, men jag saknar att läsa.

Undrar hur många böcker jag läst, det måste var extremt många, herregud...men måste ju komma ikapp lite nu så börjar med lite lätt läsning...haha...inte så liten bok, inte så lätt att släpa med på bussen eller så heller, och ingen lust med ljudbok faktiskt, vill läsa med min egna röst i mitt eget huvud liksom! Det är speciellt, speciellt att fly in i en helt annan värld, försvinna bort, äventyr, människoöden mm. Böcker är underbart!

Tog föresten två stycken idag på skolan, vi har en sån där varsågod att ta böcker hylla, där man även kan sätta dig böcker man inte vill ha längre eller vill sprida vidare så att säga! Gillar jag skarpt! Släpp böckerna fria!
En del lägger ju ut dom, skriver ett litet brev eller något i den och hoppas att någon ska bli sugen på att läsa just den boken någon rekomenderar!  BookCrossing kallas det, och jag har tänkt göra det många gånger, men saker har kommit i vägen, men nu finns det ju en hylla i skolan, det finns på vissa skolor, bibliotek osv, eller som sagt ute i naturen el liknande, men jag ska definitivt sätta nån i bokhyllan!

Vill ha min mobil, den har gps, jag vill testa om den är geocaching duglig! Plus alla andra smarta saker den kan!


Den är på väg!!

2011-08-18, kl 18:07:50

Jag väntar och längtar på min nya kärlek, kom nu då!!


Dagens låt går till...

2011-08-18, kl 15:22:19
Har tänkt på det länge, verkligen tänkt

Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

 

Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

 

Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..

 

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha

 



http://youtu.be/dvgzUqmaSWg

Kan ju tillämpas på några som man ställt upp på som sen pissat på mig som tack.


Seize the day

2011-08-17, kl 23:47:58

Lägger över lite mer musik till min mobil, det är ju trots allt en walkman som tjänat mig bra tills ganska nyligen, eller ja i sommar har den verkligen testat mitt tålamod, men den har varit riktigt bra, hade den funkat utan att stänga av sig själv, utan att köra eget race, ändra lite på inställningar utan att jag gjort det, ja då hade jag nog haft den ett bra tag till, min rosa lilla pärla! 

Kanske får köra en begravning? Haha sen jag var liten har jag alltid fäst mig vid döda ting, jag grät när julgranen skulle kastas exempelvis, jag sparade en liten kvist som jag klappade på och sedan begravde när den nästintill smulat sönder.
Jag har en förkärlek att fästa mig vid ting, men jag har blivit lite bättre, sparar inte på riktigt allt längre...dock finns det fortfarande utrymme att förbättras...........

Jag var även ledsen om vi bytte bil, haha...jävla tönt.

Nå nu ska jag hoppa i säng, ska ta en tidig jävla buss imorgon..tjohej liksom!
Hoppas det inte regnar för jag ska cykla!!!!


PS: kollade ju på filmen som jag nämnde i ett inlägg innan här, den var bra men inte direkt en film man blir glad av...hm...lite igenkännade från när man var tonåring i uppror...hujedamig...mina barn ska låsas in och kedjas fast!
Lägger mig i sängen med nämnda boken...där nere! *pekar nedåt*

Beslutsångest

2011-08-17, kl 21:11:08

kan välja mellan att kolla på en film på tv, thirtheen, eller läsa boken jag påbörjade förut.



Eller



Eller rota efter nån random movie...




What to do? Mest troligt blir det inte random movie, för jag har två andra saker att göra, har faktiskt redan gjort min läxa...läsa två och en halv sida...haha svårt som faen! Nej men de  blir filmen och så läser jag lite innan jag ska sova, orkar nog inte dra med den tegelstenen på bussen imorgon!!! Men gillar ju serien och än så länge, läst prologen och första kapitlet så verkar den himlans trevlicht!

Sweet! Nä jag måste dra mig och försöka fippla fram rätt kanal, har ju inte en fungerande fjärris längre, snacka om jobbigt, är ju inte bara att trycka på en knapp liksom...great!! NOT!!

Trassel

2011-08-17, kl 19:39:08
Vi har en ny kärlek här hemma, ungarna älskar den, jag med, de har kikat på den igen idag, sen på kvällen har vi kikat på youtube, kollat sångerna och ungarna har sjungt med för fulla muggar, lite allsång med andra ord!
Z kompis är här och hon gillar den lika mycket och har med sjungt för full hals!

Nu har det löst sig med mobiltrasslet med som uppstod...puhu...men får allt vänta några dagar på min telefon och att få byta nr...jag är ju verkligen den mest tålmodiga?!!!!!!! NOT!! vill ha min smartfån nu!!!!!!!!!!!!!!




Härlig film!

Smartphone

2011-08-17, kl 18:23:28
Beställt en idag, en liten läckerbit, eller har gjort beställning tre ggr faktiskt, men hoppas jag bara får hem två, en till mig och en till gubben! Beställde gubbens först hah.

Men det vart strul med mitt byte av nr men nu är det fixat, har ju uppsägningstid på mitt gamla, så får betala av de resterande månadskostnaderna innan bara men skit samma hade ju ändå fått pröjsa men mindre summa liksom...

Seg som sjutton haft ont i hövet, nu vet jag varför ,det åskar! Somnade förut, vaknade till ett kaos av saker överallt! Jippi!



Blidde ingen Iphåne, det blev en Samsung galaxy sII istället! Känns ändå bra, den ska vara ett litet energiknippe! Och kan nog underhålla mig på mina bussresor här i höst, kommer lägga in ljudböcker, kika på film och serier kanske, sweeeeeet, och kan även använda gps till min nyvunna kärlek ! Samt glo på fejjan och blogga! Perfa!

Härlig morgon!

2011-08-17, kl 09:58:54
Ledig idag, Psykiatrin kör inte igång förrän nästa ons! Och nästa vecka kommer jag vara ledig många dagar! Härligt värre!

Idag ska jag försöka ringa rättspsyk igen, jag ska beställa en bok, försökte igår men hade inte kortet hemma, ringa om ett nytt bankkort för mitt är trasigt!  Och beställa ny mobil!!

Har avnjutit en underbar frukost, gubben satte en deg igår, idag blev det nybakt bröd med hela familjen och hemmagjort honungssmör! Lovely!  Vilken familj man har, vilken karl!

Hade sovmorgon med, tack för det, skönt som bara den! Vart äckligt trött igår kväll.

Får se vad dagen erbjuder mer!

Lite smått arg när jag

2011-08-16, kl 22:25:47

funderar påt.
Vad ska man tro liksom? Väljer att lita på det jag vet.

Erase and forget

2011-08-16, kl 21:32:29


Det känns inte bra i maggropen... undrar vad jag är värd eftersom alla sviker till slut?


Buss och jävelskap

2011-08-16, kl 19:37:26

Upp, göra sig iordning, cykla ned till bussen, köpte ett busskort, förstod sen att de blevit fel med betalningen, betalade för vuxen men skulle ha ungdom, jävla bajschaffis som lurar, fråga ju hur gammal jag va, berätta och sen slog han ändå in vuxen.

Nå, skynda till skolan, hade lektion, Socialpsykiatri hela dagen, eller ja, slutar tolv på tis, men idag slutade vi halv tolv. Gick till resecentrum och hade laddat upp värsta för att få tillbaka pengarna och så vidare, berättade hur det låg till,  "Ok vänta lite bara" HUR lätt och smidigt som helst, vad fan eller? Jag blev jätte paff, trodde jag skulle få kämpa med näbbar och klor, och hur trevliga som helst, fy fan vad härligt!!! Satt på rese och snackade med min klasskamrat, vi har gått ihop i ett år men inte snackat jätte mycket förut kan jag inte påstå, men det var mycket trevligt!

Kommer lära känna nygamla nu, lite bättre, för de flesta jag går med nu har jag inte umgåtts så intensivt med de andra terminerna, men nu kommer de bli omstrukturering, känner redan av grupperingar....vi och dom liksom. Nå skit samma jag har två goa tjejjor som kommer gå lika som jag!

Japp åkte buss hem, upptäckte att min mobil/mp3/hörlurar suger häst pung, jävla skit liksom, kommer åka möe buss men vill  ju ha något att lyssna på, musik och ljudböcker liksom!!
Nå tog cykelt till lekplatsen, bestämde playdate och sen drog vi hem för mat och vila, behövligt.

Tog en snabbis med, också jävligt behövligt, bättre än att sova.

Drog till min date, men ungarna idag har varit gnälliga , först gick de bra men de gick utför sen, bättre dock när de fått mat, men så är de, nu sover lillan, de andra två ligger uppe och fick kolla på film i min bärbaradata.

Imorn är jag ledig, så freaking najs! Ledig massor nästa vecka med! OMG , inte varit ledig på as länge juuu!



Snippelur!

ÄCKLIGT

2011-08-16, kl 13:46:14


Så jävla äckligt att det inte är sant. Försvinn nån jävla gång.




Filmtime

2011-08-15, kl 21:51:27
Kollade på trassel med ungarna, den var riktigt mysig att se. Ikväll när de små somnat nu så kollar jag på Fanboys.(Den har jag sett förut , rolig vad jag minns)

Satan vad jobbigt det är att inte ha en fjärrkontroll eller!??!?!?!?!

Vått!

2011-08-15, kl 17:47:24

Det regnar och regnar, inte alls kul, och nu ropar en unge som sitter på dass.

Snart ska jag ha lite mys med två av mina godingar, den stora åker på äventyr med farmor, de ska på något bygga lego tjofräs.

Imorgon är det andra dagen, vet inte riktigt hur de känns, vill gå i Hjo igen!

Hej!

First day at school!

2011-08-15, kl 16:18:20

Jiha, idag körde skolan igång. Lätt mjukstart, lite kittlande i plugg tarmen var det allt, men dock bara lite. För lite rädd för min jävla prestations ångest, och det där i sluttampen som är så förbannad äckligt jobbigt!

Men som min älskade vän sa (som jag har något halva inne i) det är bara att kämpa några månader nu sen är det klart!

Käkade frukost med lite ex klasskamrater, vi kommer inte läsa samma tyvärr, kommer sakna min Louise, men jag hoppas vi kan ses ändå, så mycket som det går! Och har alltid någon från gamla klassen i något ämne, och det är en trygghet!

Rätt gött schema , ledig fredagar! Idiot som jag är satt och och titta och tänkte att jag kan ju lägga till ett ämne! Haha men fan får inte pressa mig själv för mycket , det brukar bli så jävla jobbigt, iof har jag ju grejjat det med glans och glitter kan man ju säga..mohaha.

Men kan vara gött o få lite tid till familj, vänner och sånt som är viktigare än plugget!  Och kanske får man jobba lite ibland, det skulle jag gilla, inte bara för pengarna, utan för att det faktiskt är trevligt att ha arbetskamrater, att de jag vårdar faktiskt uppskattar MIG, sa hej då igår, några ledsna miner ...och de kommer sakna mig, de sa dom, och jag kommer sakna dom med, och alla goa man jobbat med!  Men jag tror och hoppas att två galanta damer jag lärt känna i sommar kommer hänga kvar trots att jag slutat!!! För de är verkligen uber goa!

Nej jag pladdrar på här men ska laga lite käk, steka ihop någe gott!


Last day on work

2011-08-14, kl 23:45:45
Sista dan på jobbet dårå, jobbat helgen ju. Imorn börjar skolan, kl nio. Slutade halv tio idag...känns ju som att man har full fart! Ledig vad är det liksom? Inget ledigt i sommar....men jag lever ändå, och när lönen kommer känns det ändå rätt gött liksom.


Nå, jag ska sova nu, har kollat true blood. Sweet.

Flying girl

2011-08-14, kl 11:16:07
Kollar på en liten tjej som flyger för fulla muggar, hon ligger på sin fars fötter och sträcker ut armarna.

Helgen har gått fort, jag har jobbat, jobbat jobbat, igår var en riktigt kaosfylld dag kan man säga....herregud. Men den vände för jag åkte hem och duschade, träffade ett gäng karlar och käkade god middag, snacka lekte med ungar och sen blev det lördagsmys på hög nivå. Det var trevligt.

Idag vaknade jag med den sedvanliga ont i ryggen. Har lagt till extra madrasser men det verkar inte hjälpa, jävla säng. Vi har ordnat i sovrummet, jävligt fint blev de, en hylla, lite krokar, ett skrivbord, och där nere det apsnygga postskåpet!! Inte illa!

Idag är det rätt tråkigt väder, regnet öser ner, jag är sugen på promenad, få luft och röra på arslet.
Har en unge som sov borta. men har lånbytt, så Z och hans flickvän spelar Kinect där nere för fulla muggar, de får spela för att de är regnigt, och för de har inte spelat på väldans länge kan man säga, gubben och dottern leker här i vår förlängda säng, de leker med hello kitty och med en lite judith, en liten nalle som E döpt själv!

Gubben och jag tog en promenad i rankås häromdagen, det var strålande solsken och vi gick i lugntakt, höll handen, vi pussades och pratade, det var en av de mysigaste på hela sommaren, sen snacka vi om något som faktiskt gjort mig lite sugen...får se hur det blir med det. Två saker som jag helst skulle vilja INTE vilja, men om det suget kommer på riktigt blir det nog ostoppligt....

Nej ska kramas med dottern och karl, sen blir det nog lite städ och förhoppningsvis en riktigt trevlig sak innan jobbet, men annars får jag skolka en dag!!

Snoppelisnopp

Dear diary

2011-08-12, kl 22:30:57

Idag vaknade jag i sängen, jag steg och och kissade på toaletten. Jag åt frukost, det var gröt och jag satt i köket.
Sen satte jag mig vid facebook och skrev allt detta och nu skriver jag det igen. Jag har mest suttit och funderat på vad jag skulle skriva i bloggen. Och nu flödar orden helt av sig självt.

/ Lilla jag



öhum, jag är dödstrött och bara svammlar, jag har ingen rim eller reson på något och har haft äckligt ont i visdomständerna!!! Jävla bajs saker eller? Vad fan ska de vara bra för, hela sommaren har de bråkat med mig, och ikväll har min magkattar varit i sitt essä! Jävla skit! Men jag har gosat med tre underbara små hjärtan och en galen karl, vi grillade hos svärmor och mös till det, på hemvägen vart jag trött och hade ont, som ett djur i smärta, rör mig inte tala inte till mig låt mig va typ. GRR.

Nä tog några värkisar och ska lägga mig nu, ska ju upp tidigt och jobba imorgon...fan va nice alltså...not.
Csn strula med, men tror de rätta till sig till slut, behövde inte ringa någon och pengarna ska komma på måndag tjohej!!

Leverpastej!

Saknar de som får mig att andas

2011-08-12, kl 13:58:09

De är dom som får mig att andas, det är dom som får mitt hjärta att slå. Utan dom vore livet förbannat tråkigt!

'
Mina fina tre barn


Tänk att plötsligt vakna upp och inse att livet är värt att leva, att man har skapat något så underbart fenomenalt, att det alltid finns någon att älska, att bli älskad, att dessa små varelser finns till tack vare mig! Det är total lycka.


Nightmare

2011-08-12, kl 11:29:11
Drömt mardrömmar nu de senaste nätterna, inte roligt alls måste jag säga. Dock är jag jävligt van, nästan undrat lite varför jag sluppit det så mycket nu i sommar liksom.

Det är så verkligt, så äckligt och så känns det som att man är kvar i drömmen när man vaknar liksom, svårt att fatta att det var en dröm när man är nyvaken...inte kul alls!!

Jävla drömmar, men de kommer när jag är orolig, eller stressad....och nu är sista helgen på jobbet, jag har trivts bra, och så blir det förändring, plugg igen, med pressen på mig själv, denna förbannade pressen. Har jag liksom gått två terminer med MVG rätt igenom vill man ju inte vara sämre nu sista heller liksom....suck...och ungarna, saknar dem.

Och oroar mig för lite annat med... men hey thats my life!

Man är ju lite bucklig där nere

2011-08-11, kl 10:57:20

Bästa kommentaren i sommar, som jag kan fnissa åt resten av mitt liv!
"Det gjorde skit ont, i armhålorna går det ju bra eftersom det är slätt o fint där, men där nere är man ju lite bucklig!"
Och där asgarva jag och upprepade BUCKLIG???? hahaha, jag dog lite av fniss där....love it!!!


Nå, gårdagen, den var trevlig, jobbade, det flöt på riktigt bra, sen svischa hemmåt och där hade vi besök, fick lite flöde men det var rätt lugnt, ungarna röjjde, det ser ut som fan än! Men det gör inget.
Vi käkade gott, snackade allvar och skratta lite med.

Drog sedan och lämnade ungarna i skövde, fyndade lite kläder på Cubus först, kläder för 29-39 spänn styck! Lilla E fick en super söt dress, som ett linne och shorts i jeans, jädra sött, och en fin kofta vit och blå randig, en sån vill jag ha!! Killarna fick varsinn tischa och Z stora killen fick en efterlängtad jeansjacka! Han har velat ha de länge, kan man sy fast lite roliga saker på om man vill! T valde en snygg gul tischa och ett linne tror jag. Ja de fick lite grann, gubben fynda loss med, massor handla han, jag hitta inte något. Men sen om man känner sig som en tjockis gillar inte jag att shoppa...

Well, på kvällen så drog vi med vänner och åt på resturang, vi åt på Joes, riktigt gott, och trevligt som sjutton!
Vi köpte vanlijglass och en chokladtårta,(som jag inte gilla fullt ut) och drog hem till oss, käkade vaniljglass med blåbär och denna omnämnda tårta dårå....trevligt och man får mycket mer än att köpa efterrätt på resturangen .

Vad dagen har i sitt sköte får vi se, ska iaf leta ramar, och ta en promenad eller åka inlines, nu är det slut på ursäkter, jävlar rullar väl fram snart!


On my way

2011-08-10, kl 06:49:57
På g att dra till mitt jobb liksom, som stora tjejen man är.  Sista veckan dårå, men förhoppningen är ju att kunna hoppa in då och då, kvällar och helger, som det ser ut kommer jag vara ledig fredagar, då kan man ju jobba ibland...om inte schemat ändras då förståss...


Nej kan inte sitta här måste ultrasnabbt kleta på lite mascara, tror det blir en bra dag, har väldigt fina saker planerade!


Naken tjej i min säng

2011-08-09, kl 20:53:17

Inatt vaknade jag av att en naken liten tjej kröp ned under mitt täcke, lilla täva biten, mysigt, och sen på morgonen låg alla ungar i sängen och jag fick varsinn morgonpuss!! finns inget bättre!

Kyl och frys jakt!

2011-08-09, kl 14:48:14

Det började med att vi skulle försöka köpa en frys/kyl och en box, det slutade med ett jätte fint antikt postskåp och jätte fint litet skrivbord. Jag storhandlade med morsan och alla ungarna, gubben drog med faderskapet till mariestad och hämtade de fina möblerna, finnemang!

Igår registrerade jag mig inför min skolgång i fkpg, jag köpte en bok idag, och det börjar närma sig.....
Skulle haft min sista dag på torsdag, men fick jobba helgen med...haha...mina enda tre lediga dagar och så får jag jobba två av dem! tjohej!! Men de blir fina pengar ju.

På måndag är det köpa busskort och börja skolan som gäller, var mer sugen för en månad sen, nu är jag inte så sugen, jag har inte varit ledig sen förra sommaren, är lite trött påt!  Eller väldigt trött....jaja...de blir nog bra.


Nej nu ska jag försöka se om maten blir av, är hungrig, och ska ju cykla till jobbet sen snart....tjohej.

Sweet and sour

2011-08-08, kl 21:55:11

Det är fanemig inte lätt alla gånger. Inte lätt alls, men det är fan så mycket bättre om man har en helt fenomenal familj att stötta sig emot, som alltid är där, som alltid älskar och som alltid förlåter.

Det är inte alla som har det, och jag vet att min familj jag skapat är den bästaste, och de människor jag väljer att omge mig med är noga utvalda, ibland så blir det lite fel, man väljer fel, men kan ge alla en chans, men sviker de, ja då orkar inte jag slösa energi på människor som inte ger tillbaka, som kanske sviker på flera sätt.

Jag är jävligt duktig på att förlåta, jag kan förlåta och ha överseende med mycket, men när det kommer till lögner, lögner är nämnligen det värsta jag vet i hela världen, det är äckligt och det är vidrigt, och jag menar inte typ vit lögn att den eller den tröjan är snygg. Eller veta att någon undanhållit saker ifrån en, det är inte kul det heller måste jag säga.  Nog om det, ingen specifik jag tänker på utan rent allmänt. Men rätt och slätt det ska mycket till innan jag slutar vara vän med någon. Tyvärr är jag duktig på att dra mig undan när det blir fel. Men så är det.


Hade en underbar dag med min familj, vi har plockat massvis med blåbär, vi har myst i karlsborg med mina ungar, med svärmor, gubben och min lillebror och med en kompis till barnen, fenomenalt mysigt!!!! Käkat blåbärspaj och pratat och tagit det lugnt!! MYS på jävligt hög nivå!!

Älskar min goa goa familj!


Surpuppa

2011-08-08, kl 10:58:18


Är sur, men mest ledsen, för folk för en bakom ljuset. Det är inte kul, varför liksom säga halva sanningen? Varför hållla undan? Antingen tar folk mig för en fet jävla idiot, eller så är det bara för att vi inte är så nära som jag trott.


Så jävla sorgligt, så jävla frustrerande.


Tacka ja till jobb kommande helg, lika bra o jobba, vad fan ska man annars göra liksom?
Jobbar hellre än låtsas.

Johanna i underlandet

2011-08-05, kl 21:27:05

Jaoooo, idag har jag jobbelijobbat, det gick bra. Men är så trött efteråt, helt slut i kropp o själ, det känns att jag inte fått något ledigt på väldigt länge....fuck.

Precis efter jobbet, blev jag hämtad, vi drog och paddlade kanot, med ungarna, och med gubbens bror och frugan. Det var supertrevligt och himlans mysssigt! Kämpa på där och det var kanon, att kanotera haha.

(Efter kanoteringen, det var ju jätte trevligt och vi bråkade inte en enda gång! sagt av karls brorsa till mig, för jag o han paddla ihop, vi har en tendens att ryka ihop)

Perfekt väder, varmt men inte brännande solsken, lite droppar, för det är inte helt osvettigt att paddla liksom. Det kom lite vågot med när vi skulle tillbaka, och det var lite kämpigt men roligt!

Efter att vi paddlat, ja då kollade vi på grottor, lite fint, massor med blåbär fanns, och dit ska jag och länsa!




Precis så ser jag ut när jag paddlar!!



Blåbär är asgott och det vattnas i munnen nu när jag tänker på dem, de var sååå goda!Vårt vanliga blåbärsställe var ingen höjdare i år , men det vi hitta idag lär bli fina fisken! Dock en bit att åka, men what the hey, kan väl paddla igen?? Billigt och så freaking roligt!

Och jag jobbar hela helgen, tjohej, men bara några dagar kvar, sen är det slut, och då börjar ju skolan istället, men är faktiskt ledig några dagar emellan!

En på jobbet idag, frågade mig, "Kommer du sakna mig när du slutar sen? " Så gulligt!

Näpp måste kissa, och sen ska jag väl försöka göra något av kvällen, glo på en serie vi börja på igår, kanske läsa nått? Eller makalöva? Who knows, och vem vet, jag kanske rent av somnar och dregglar lite ? Det är ganska gött det med!

Natti natti!

Skäggbiff

2011-08-04, kl 22:04:59
Idag har varit en riktigt bra dag, iaf i förmiddags, sen var jag tvungen att åka o jobba, inte kul alls. Ville hellre ligga o sova för var så trött!

Men nu är jag hemma och är lite sur på karlsloken...hur kan man va så muppad liksom?

Näpp snart sängen.

Gårdagen var helt freaking perfect!

2011-08-04, kl 10:46:51

Mer om det sen, nu drar vi och hänger på världens naturskönaste lille ställe! Ikväll blir de work!

Yesterday

2011-08-03, kl 00:23:53
Försökte mig på ett mms inlägg men det ville liksom inte klistras fast här i min lille blogg.
Men igår så jobbade jag på dagen, sedan så drog vi mot några vänner och käkade glass, tjöta och sen vidare till en läcker liten badstrand, så jävla naturskönt att det var som en saga! Oerhört vackert! Jätte mycket fiskar, och jag tycker det är liiite läskigt måste jag säga...men gick relativt långt ut ändå trots massor av firrar!

Sen drog vi vidare till vännens föräldrahem, en enormosgrande bondgård med massa härliga ting, vi åkte fyrhjuling hela familjen samtidigt över ägorna, det var mysigt och roligt! Kikade på allt och fick en rejäl rundtur. Vi kollade på kossor och kalvar, vi käkade och myste och lekte. Mycket trevligt. Och mycket mycket fint ställe!

Idag blev mina ungarn kidnappade av Emmelie, min kusin, hon kom och hämtade ungarna imorse och de skulle åka båt och sen sova över hos henne och Robin i mariestad!

Så jag och gubben tog oss till Hjo stad och promenerade i den vackra parken, längst hamnen, tog en lunch på Strand, jätte fint. Sen promenad tillbaka, kika på en loppis och ja vi var ju på hem och hobby allra första ja. Shoppa loss lite!
Sen åkte vi till hammarn för vi ville bada men det var smöka fullt så vi fick skita i det.

Hemåt och tog en snabbis, sen vart det jobbet för min del. Det gick bra. Skönt när det gör det nu för tiden.
När jobbet va slut hämta gubben upp mig, vi drog till en annan strand men där satt tjurigt folk och glodde. Och de var inte jätte varmt, men vi åkte till Sörens video och gottbutik och hyrde en Rulle, Rite, och jag köpte enorma mängder godis som jag inte åt. Tog litegrann haha men var så sugen ju. nåväl börjar bli tjock lika bra o låta bli skiten.

Kollade på filmen, gubben somnade, jag glodde, den var helt ok faktiskt, kan jag rekomendera om man gillar exorsicm och sånt.

Nå nu ska jag väl lägga mig, folk skjuter raketer och jag ska sova, natti natti gott folk!

Wedding day!

2011-08-01, kl 23:08:57

Igår vart det bröllop, vi drog efter många om och men till kyrkan, och kom faktiskt i tid! Yay, så jäkla stolt, jag menar vi brukar storma in det sista men det stod andra för denna gången!
Det var en jätte fin vigsel, lagom långo och väldigt romantisk. Två solister som sjöng sånger, de hade varsinn låt åt varandra. Jätte fint. Och Det var riktigt mysigt.

Sen var det riskastning, det var solrosfrön men men ;-) De gifta tu åkte med finbilen och fotade. Vi andra drog oss mot bygdegården. Det var jätte fint, och vädret vart kanon. Jag tyckte det vart lite jobbigt för gubben grilla maten tillsammans med en till kille ganska länge, det var väldigt många gäster som skulle ha mat, så det vart lite stressigt att ha ensamt ansvar om barnen bland mycket folk. Och även senare, men det var inget som var omöjligt utan bara lite jobbigt liksom. Men sen kom gubben, och istället för att hjälpa till stod han o snattra hahah, men men hade hjälp av gubbens kusin litegrann.
Och efter maten så lekte ungarna bra själva. Men sen blev det försent och då tvinga jag iväg gubben så han skjutsa hem dem och hämtade upp barnvakten. Det hade gått fint alltihop, de somnade och de var lugnt. Skönt det!

Ja det hölls hundra tal och det var massor som hände och det var kul och trevligt men tänker inte rabbla allt.
Men kan ju dra några godingar.

Gubben: Hjulade och spräckte byxorna i skrevet, som för övrigt syntes VÄLDIGT VÄL.
Jag: Hade provat min klänning några dar innan, gubben tyckte vi skulle dra några stygn för det vart något som gått sönder, jag sa neeeeej då den håller...men se på fan, den sprack, som tur är hade jag en blus till så det syntes inte och det var inte så mycket...haha.
Karl: En till karl som spräckte brallorna, dock vet jag inte orsaken.

Sen börjar jag bli mer medveten om att min humor inte är uppskattad av alla.

Människa på bröllopet: "Vilka fina lockar E har! Är dom naturliga? "    
Jag:"Nej, jag rullar håret varje kväll, det är lite jobbigt men det är det värt!"

Fick en tom blick och en annan kommentar till svar hahaha, men det var inte riktigt uppskattat, personen verka tro att jag hånade frågan, men jag ville skojja lite bara ju..hahah.

Människa på bröllopet: (Ej samma som innan) " Men vart tog barnen vägen, är dom inte kvar?"
Jag: " Nej O, skjutsade hem dom, jag tänkte att Z  fyller ju snart åtta och klarar att ta hand om de små nu."

Hahaha fick även här en gapande mun, förklarade att jag skämta och då skratta vi lite men hon såg orolig ut. HA.

Så jävla kul när folk inte fattar att man skämtar, driver och är ironisk eller sarkastisk. Nåväl.

Festen började sent innan dess var det mat och sittning med lekar och tal och tårta o en salig blandning av smått och gott. festen var rolig och det dansades och tjötades, vi drog även på efterfest men den var ganska städad och då började jag bli trött på allvar. Fem kom vi i sängen  i varje fall, upp halv tio dagen efter och börja en heldag! Tjohej! Men jag var rejält sliten igår kväll...kom inte i säng så tidigt som jag borde, skulle ju upp och jobba idag!!

Nå men det var riktigt kul med bröllop!

Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0