Tankar

2011-04-28, kl 22:44:06


Jag tänkte på några saker här nu i kvällningen. Jag är en otroligt fundersam person, jag tänker mycket, analyserar det mesta....som jag finner outgrundligt, med mig själv och andra...

Jag har gjort detta med mig själv väldigt mycket nu det senaste...på gott och ont.

Jag kan säga att den som läser detta och känner mig, och som kanske undrar över vissa saker...snälla fråga rakt ut i stället. Och bilda inga egna uppfattningar och koka ihop egna små händelseförlopp som förmodligen inte stämmer alls. Det jag säger, det är så jag upplever saker och det är verkligt inte nån jävla saga jag diktar ihop för att få sorgsna blickar eller liknande...

Jag hatar folk som gnäller, därför gör jag det inte, eller försöker att inte göra det i alla fall. Men jag är ärlig när folk frågar mig, och kanske understryker vissa känslor för att folk inte tycks förstå allvaret i hur dåligt jag faktiskt mått det sista, sen i höstas. Folk vill inte förstå, de vill inte höra, men ärligt folk. Det skiter jag i, det är inte ni som velat dö minst tusen ggr, det är inte ni som gråtit tills ni tappat andan oändliga kvällar och nätter. Det är inte ni som fått upprepade panikångest attacker där ni mest av allt vill lägga er framför ett tåg för att få slut på lidandet. Det är inte ni som fått jonglera min älskade familj, min älskade skola, försöka vara en vän, vara rolig nog så man inte blir utbytt...

Det är inte NI som genomgått mitt helvete. Och jag kan ärligt säga att ni kan inte förstå, men att inte ens försöka...det gör mig totalt blank...jag kan inte komma på något som rättfärdigar sådant beteende...jag kan verkligen inte, och då är jag väldigt överseende annars kan jag tycka...

Att förminska mina känslor, mitt mående, mina händelser och minnen, det är totalt förbjudet, DET ÄR MITT. FÖRSTÅ det, att jag förminskar, att jag ler, skrattar och försöker leva, det är MITT sätt att överleva, mitt sätt att inte ta livet av mig, mitt sätt.  Om inte annat. Gör det för  i helvete inte till mig...för då är du för alltid mindre värd i mina ögon. Så är det.

Jag har redan tagit ned några personer som jag förut hade väldigt högt upp. Man märker verkligen vilka som sviker när det gäller. Och att sen försöka igen? Det är inte möjligt då, för även jag har mina gränser, min värdighet. Du kommer ALDRIG ha samma värde för mig igen om du sviker...(inte specifikt till en människa som jag syftar på)

Paranoian, den blir inte bättre av tysta munnar, falska leenden eller andra knepigheter, det försvårar.

Att veta vart jag har folk, har blivit en sorg, att ha blivit bortvald för att man hamnar i en kris och kanske inte är lika tillgänglig, rolig, perfekt, kan lyssna på alla andras skit utan att be om något tillbaka....eller vad det nu kan tänkas vara, typ väcka jobbiga känslor hos andra som inte orkar ta det,  människor som inte orkar se att det händer skit ivärlden, att man på riktigt kan vara med om saker som är hemska, och inte nån jävla utbrändhet pga av sin egna jävla oförmåga att rycka upp sig....

Äh, jag är så trött på att lyssna på människors jävla problem,  i alla fall dem som inte ger något tillbaka till mig när det gäller. Om jag har lyssnat på dig, gett dig råd, funnits där, skickat sms och brytt mig när du sagt att du har det jobbigt, eller inte sagt det utan bara ville bry mig ändå, om jag skickat ett mejl, eller ringt, för att visa att jag finns där, om jag stöttat dig , varför är det så svårt att ge tillbaka? VARFÖR???????????????!!

No sugar...

2011-04-28, kl 19:25:21
Just de ja....no sugar var det...skrev jag igår, tog en latte men inget socker i o ingen smak...så...och inget annat, smaka lite på en boll av ungarna men inget eget...så det så!!



Så jäklans fin dag

2011-04-28, kl 19:24:10

Ingen stress, ingen press, så jäkla skönt, har bara njutit! Jag vaknade och väntade på att min lilla prinsessa som låg och sov ....hon fick sova ut, hon behöver det! Sen så åt hon frukost och vi tog vår tid, ville inte stressa på så som man alltid gör. Först var jag lite så där stressad men sen tänkte jag om, vad är det jag stressar för? Vill jag att mina barn ska alltid känna att man inte har tiden och alltid stressar fram? Svar nej!

Vi prata o gosa och sen cyklade vi ut på landet, snackade lite med bror på vägen, mötte honom. Men väl ute på landet så hade vi mys, snickelisnacka, om allt och inget, åt god lunch, ungarna lekte, och sen tog vi promenad ner till byn. fastnade på enda cafeet i vår stora stad och hängde där hela eftermiddagen! Gubben skjutsade ned lillkillen och han fick med fika och busa, stora killen var hos en kompis.

Vi satt ute och fika och lekte och pratade...tog de lugnt helt enkelt! Mycket trevligt. Men sen vart jag lite tidsoptimist och trodde jag skulle hinna hem på typ en kvart....men svärmor hämta upp oss och vi kom hem så vi kunde fixa inför judoträningen!

Väl hemma så hoppade jag o mina skit ungar studsmatta och busa o hade så mysigt så det inte är klokt.
Nu är alla ungar äntligen hemma, de tar de lite lugnt framför Rosa pantern...och snart ska det bli sängen för dem!

Nä jag är nöjd med min dag, den var mysig och trevlig!

Makeover

2011-04-28, kl 00:10:38

Sugen på klippa mitt hår, färga det, komma i mina snygg kläder, köpa nya snyggkläder...pierca mig...tatuera mig...ja och massa annat smått och gott....



Sugarbaby

2011-04-28, kl 00:05:27

Sockerberoende? Jag? Inte då....nu är det nog kan jag säga...läckra sötsaker som jag trycker i mig för vad? För varför? För att jag känner mig lite ensam och inte har något annat att göra? För att jag försöker trycka bort ångest? För att jag vill bli fet eller? Nä....nu är det nog...


Idag har det gått bra, över förväntan! Iof är jag duktig när jag vill..men annat kan ju påverka mig...




Sugen...

2011-04-26, kl 23:03:35

1:a praktik dagen

2011-04-26, kl 16:07:46

Korttiden, ja, idag var första dagen. Svårt att utvärdera efter en dag eftersom man är som en vimsig höna som mest är i vägen känns det som. Lära känna miljön och människorna tar ju iaf några dagar innnan man kommer in i det. Men verkar ju jätte bra!

Däremot är jag lite hängig, men är nog trött...och känner mig ensam...men det går över...


Ska försöka mig ut med de små trollen, snälla handledaren lät mig sluta lite tidigare så jag hann hem till ungarna eftersom barnvakten fallerera i sista sekund. Tack!


Nej jag ska försöka göra något mer vettigt nu...tjottafläng!

Påskhelg, praktik och fasta!

2011-04-25, kl 20:11:34
Härligt så otroligt härligt att ha varit ledig! Och älsklingen med mig.

Vi har träffat vänner, haft mys ute i solen, lekt och myst och snackat skit.
Vi har träffat släkt och familj och käkat gott och haft trevligt.
Vi har umgåtts med bara oss och myst grejjat i huset och fixat massa.

Jag har haft det lugnt och skönt. Men jag har haft lite ångest ändå.

Skulle egentligen behöva ett långt sommarlov känner jag i själen. Efter allt som varit
sen i höstas.... är jag ganska sliten långt nära inpå. PÅ attacker som triggas av nästan inget alls. Inte likt mig.

Och jävligt jobbigt...och paranoian...denna förbannade paranoian.....


Idag har jag varit paranoid, samt haft ångest, dock ingen PÅ, men det är nog bara för att kärleken varit hemma...annars hade den varit som ett stryptag om min hals....helt säker på detta.

Stressen hjälper mig inte ett dugg!

Men jag ska fasta, det ska bli intressant! Och roligt, för hoppas de gör mig piggare och ger mig den kickstart jag så desperat behöver nu! Är förslappad, jag? Jag som ALLTID ger mig ut oavsett väder och går i storm och stekande sol, jag som alltid är hurtigare än hurtigast, jag som kan vara så förbannat nyttig....är helt tvärtom...


Nä nu behöver jag något som ger mig energi!

Rullstolsrace och påskkärringar!

2011-04-21, kl 07:35:14


Nu ska jag åka till storstaden Skövde, vi ska prova på hur det är att vara rullstolsbunden, och prova rullator...haha...kan b li intressant!!

Men jag har ingen lust att dra till skolan idag kan jag ju informera världen om!

Jag ska ju vara påskkärring med mina ungar såklart!!!



Vårkänslor

2011-04-20, kl 23:18:53

Ja, det spritter i kroppen, vårkänslor. Och av någon underlig anledning, har jag börjat äta som en häst...och små äter och onyttigt...och detta är inte bra...inte bra alls...hamnat i nån jävla bajs spiral, kan inte äta vanligt utan de blir liksom fel...maten glöms bort och så äter jag bröd eller mjölk o får ont i magen...vad är det för jävla sätt liksom?

Men våren, ja den är underbar...förutom...haha ska alltid klaga...att jag är lite förbannad...för min medicin är på vift...hela kittet liksom, samt nycklar och plånbok...kunde lika gärna lämnat den kvar... istället för att dra med det nån annan stans...äsch blir bara förbannad när jag tänker påt....


Ungarna njuter för fullt av det härliga vädret! Jag såg gröna buskar och massa vårblommor!

Dagen har varit mycket bra, drog på fralla för alla, mycket trevligt. Sen vart det lekplatsen i hjo, även det mycket trevligt. Shoppade loss på hem och hobby...nästan tusen spänn, har fan aldrig handlat för så mycket på hem och hobby förut...haha. Men fina saker hitta jag och de blev jätte fint.

Drog hemåt och käkade lunch...fick lite kärlek och drog vidare till min vän Ellen, hade två av mina barn med och en extra unge som skulle sova här :-)  Min äldsta var med sin kompis och röjjde! Hos min vän så fika vi, snacka, lekte med barnen och hade det gött kan man säga!! Mycket trevligt.
Sen skulle jag ta en promenad hem...herregud, tog en halv evighet och sju svåra år!  Bara uppförsbackar!

Men det gick bra, vi stanna till på Netto och köpte färdkost, träffade Daniel på vägen och sällskapade en liten sväng! Sen var det bara att knalla på, och nej de tog inte så lång tid och de var fint väder och varför stressa hela tiden?? Har nog med stress ändå!

Möttes upp av stora sonen och hans kompis, alla ungar fick varsinn chokladkaka, mycket uppskattat!

Hemma så fick de ta på pyjamas och röjja, kolla en stund på tv och fick lite långkväll, lillfisan somnade på soffan helst slut! I sin fina nya prinsess klänning som hon fick av Zanna! Hon skulle prompt sova i den!!! Klart hon fick det!! Hon är ju en prinsessa liksom!

De tre större barnen kom även i säng de till slut, runt nio, de härja lite ett tag men det var ändå härj på lugn nivå, mysbus liksom, så det var helt ok ! Jag kollade på tv och har inte gjort någon direkt nytta ikväll, har mest ont i ryggen...så ska stänga ned datorn o vänta på gubben.

Bävar inför skolan imorgon..har verkligen ingen jävla lust med det en skärtorsdag, då vill jag vara påskkärring och busa med ungarna!! Sådetså!

Hej bloggen!

2011-04-19, kl 10:26:15

hej blogg, jag har inte tid med dig. Jag har egentligen inte tid med något som är roligt.

Halkat efter med livet, och svårt att ta mig tillbaka. Jag försöker liksom klättra uppåt men blir nedsparkad igen...förmodligen av mig själv. Men du bloggen, jag kommer skriva när jag har tid igen...om jag kommer ikapp!


Ps: Våren är här....

Nu sover de små igen....

2011-04-14, kl 23:07:53


Men jag ska inte ropa hej...för de kommer nog vakna inatt alla tre små sömntutor, en kanske är ledsen, väcker de andra...eller något annat scenario som kan uppstå när man har tre små godingar!

Gjort massa sit ups idag, känner mig rätt nöjd med mig själv, tagit två promenader...och inte ätit något direkt onyttigt alls. Finemang...


Ah, nej får väl hoppa i bingen, hålla tummarna på att man får sova några timmar inatt! Ska ju upp till skolan!

Föresten har jag fått mitt schema till praktiken jag har snart, ska vara på ett korttidsboende, med rehabilitering som inriktning...ska bli intressant! Så fort mina ögon kikade på schemat blev jag faktiskt sugen!

Jobba jobba jobba, ja jag har praktik i 5 veckor...sen så skola några få veckor, och sen är det till att jobba hela sommaren lång! Men då får man pengar med, och inget praktikant tjaffs. Kommer även få durevall utbildning och ett intyg på att jag kan sköta liftar! Ev och som jag hoppas delegering på att ge medicin, förenklar ju saker såklart.

Jippi, liten har blivit stor o ska jobba liksom!

Kaoskväll!!

2011-04-14, kl 21:37:06


de två små somnade på soffan, lilltjejen vaknade...och somna precis om, nu vakna gossen och har feber...gubben lille!! ont i halsen med jobbigt hosta! pussrumpan!

Min mormor!

2011-04-14, kl 20:10:44

Min mormor fick rycka in nu på kvällningen när jag börjar bli mer och mer dement! Knarrig och dement haha.
Jag hade ett ord i huvudet, jag visste vad det var och vad det betydde men fick inte fram det! Fråga mamma hon kunde ju inget haha, hon är mer dement än jag!

Så mamma var i alla fall smart nog att säga åt mig att ringa mormor, kära kära mormor. Bästa mormor!
Hon är helt fenomenal och underbar, vill inte tänka mig ett liv utan min mormor, inte morfar heller för den delen! De båda tu är stöttepelare i mitt liv, har varit genom hela min barndom...jag förstår inte hur de stod ut med mig!

Aldrig kännt mig annat än älskad av de två människorna!

Nå vi brainstorma jag och mormor, vilken grejj! Men hon kom på händig, och då sökte jag synonymer på nätet och kom fram till det jag ville ha! Fingerfärdig!!! Klart!!!

Knarriga damen!

2011-04-14, kl 19:18:45


Alltså, jag börjar nog bli gammal, idag så knarrade när jag tuggade något...knarra så det eka i hela huvet!
Sen stod jag typ på knä o torka som den Askungen jag är, och då knarrade knäet!! WTF liksom, jag knarrar, snart börjar jag väl att darra med...grr!!

Pollenchock! Gör mig oerhört trött ...inget skoj alls...värst imorse...tog en promenad med småttingarna i vagnen så de fick luft! Ställde in alla cyklar o sånt i Garaget eftersom vi ska bort...bäst o låsa in dem tänkte jag minsann!

Killar i halsen gör det. men inget knarr än i  alla fall!!

Lillstumpan sover på soffan, grabbarna kollar på något och ska snart hoppa i säng...då ska jag skriva en reflektion...ska man sågat helt? Det var verkligen något av de sämsta studiebesöken jag varit på...det sög!
Kanske inte ska uttrycka mig så....men olidligt tråkigt var det!

Nä, nu ska jag borsta massa barntänder och kissa massa ungar och sånt...

Tjohej!


Så förbannad sugen på dessa kakor, men om jag bakar, då kan jag inte hålla mig borta!

studiebesök

2011-04-14, kl 13:36:26


En timmes studiebesök på ortopedtekniska ....det var...faktiskt väldigt tråkigt tycker jag....så tråkigt at jag höll på att somna...själva att det finns o vad dom gör är ju gör bra...men på en timme hasta igenom se på en film som han spolade igenom...som handla om OS för handikappade....och snabbtjatter...nepp inte alls intressant!!! Booring!!


Efter drog vi  töser och handla loss på Ica Maxi!

En blå matta

2011-04-13, kl 22:28:29



En blå träningsmatta ligger numera på övervåningen i hallen, varje gång jag går förbi den ska jag göra sit ups...och ökar antalet varje dag....hihi...funkar än så länge !


Promenader, jajamen men pollen gör det lite motigt alltså...blärk...men men....åter till BB...haha

Du utvecklas

2011-04-13, kl 17:07:43

Idag så har jag haft ett mycket lyckat samtal...det kändes som att mycket föll på plats och jag förstår saker och ting lite bättre. Jag har grämt mig mycket över just 3 som jag känner har vänt sig bort från mig, att de har släppt mig och bytt ut mig.

Vi pratade om detta och mycket annat, men när man börjar något nytt i livet så förlorar man alltid något. Men man vinner annat istället. Jag har nytta av min livserfarenhet och nu får jag användning av den istället för att bära på den själv till ingen nytta. Jag behöver mer än sitta och glo i samma gamla lokaler och sjunga samma gamla visor, jag behöver stimuleras och utvecklas.  Jag har ett starkt psyke, man får livserfarenheter och blir starkare av hemska saker...enligt mig.  Och får väl tacka dem som numera har tappat intresset för mig , för jag kommer bli starkare, jag kommer träffa människor som jag kan lita på istället, och ha mer utbyte av. Jag har lärt mig att man aldrig ska  tro eller förvänta sig att dem man har gett så mycket till kommer ge tillbaka när det väl gäller. Jag har lärt mig att så länge jag ler utanpå behöver ingen sätta sig in i mitt verkliga mående. Jag har lärt mig, att jag är värd mer. Att jag ska lägga energi på dem som förtjänar det, och vara sparsam med min empati och stöttning framöver.

För jag är en person som ger, så är det, men dem jag ger till, när det väl gäller, önskar jag samma stöttning av.
Jag dömer ingen, jag kan även se under ytan...sån är jag.

Och om jag får säga det själv, är jag en förbannat omtänksam person när det kommer till dem jag bryr mig om.
De som vill leva livet i en slags bubbla, de som tror att allt är bra så länge man ler, de som inte vill eller orkar de jobbiga perioderna, de kommer aldrig heller få uppleva det härliga och underbara när man inser att man nått mållinjen efter en förjävla jobbig livsperiod....att man blir stark och att man lär sig.


Vi snackade även om tvååringar, att det finns dem, som är vuxna men är inte mer utvecklade än en tvååring. Och jag känner till en sådan människa. Sånna är farliga, för dem vill bara ha sina behov tillfredsställda, de tycker synd om sig själva i alla lägen....känner ingen empati för andra....
Likväl som barnet, kan de charma, lura...men är som sagt farliga och inget att tycka synd om....far ända in i baljan!!

God morgon.

2011-04-13, kl 08:02:57


Jag skulle skriva ett litet fint inlägg så här på morgonkvisten var det tänkt. Och så kom jag på hur länge jag har irriterat mig på den "nya" datorn. Inget funkar...ja den stationära då, min nya laptop funkar ju perfa!

Men vad jag stör mig. Nå, snart ska jag stoppa något lätt i magen. Utfodra lillprinsessan, och sen ska jag vandra ned till byn. Jag ska få mitt jobbschema för i sommar! Spännande!!


Ne nu vill lillsessan ha frukost!!!


Den här coolingen gick till skolan för en stund sen, saknar honom redan!
(Förlåt, han gick inte till skolan, han gick till bussen !)

Min Sessa

2011-04-12, kl 22:50:08
har bestämt att jag ska då inte plugga!

Hon somnar ju inte i tid lilla skit onge!!! Hon har svårt att komma till ro lilfian...

Men älskar henne ändå, och nu när jag tittar på hennes sovande lilla kropp. Ja då finns det fan inget som är viktigare än henne!!! För anledningen till att jag pluggar är för hennes skull...för killarnas skull...så är det!!!

Sömntuta

2011-04-12, kl 19:09:05

Vart som sagt lite seg...somna till barnprogrammet i soffan jag...hoppsan...iof bara några minuter...sen ringde telefonen, ett högst otrevligt vis att vakna på enligt mig! Men jag vaknade och tur var väl det...annars hade jag säkert sovit så där lagom att man blir ännu tröttare istället!!!


Snart ska jag stoppa kottarna i sängen, försöka pigga på mig...även om halsen kliar o näsan desamma och jag är nog nästan halvt döende snart haha. Nä men ska försöka mig på att plugga, har en tenta som är i princip klar, måste bara finslipa...lite finlir!!

Sol idag igen!!

2011-04-12, kl 16:59:50


Härligt, inte lika varmt men de spelar ingen roll. Det som däremot spelar roll är att jag är helt dödstrött o seg...antingen pollen eller så håller jag på att bli förkyld...det är inte något jag hoppas på !!


Helgen ser ut att bli fullsmockad med roligheter, det gillas! För förra helgen blev det mest nödvändigheter iom att stumpan var dålig. Idag vaknade min lillprins med ont i magen?? Han hade fått alvedon idag, men fått ont igen...jag var inte hemma!! Men nu har han inte sagt något sen jag tog över barnaskaran, men däremot åt han inte upp sitt kex eller sin glass!! Då är det något på gång!!! Typ ett bett på en 88:a och det brukar inte lämnas liksom... men jag hoppas det går över och att min prins får åter åtnjuta glassens härliga smaker en annan dag när han mår bättre!!

Ja, imorgon är det hämta schema inför jobbet isommar, jag kommer jobba 8 veckor, vilket innebär att jag kommer få noll veckor i semester, för jag börja jobba innan skolan har slutat, och slutar jobba när nästa termin redan börjat.

Men det blir förhoppningsvis fina pengar och bra erfarenhet! Hoppas jag pallar trycket bara... :-)

Ja jag har hela dagen fullbokad imorgon, två möten och sen ett tredje av lite trevligare art! Är det solsken ska vi dra till lekplatsen med ungarna!!!


Killevippen!

Klar för ikväll!

2011-04-11, kl 23:49:07


Nu var jag klar för ikväll med pluggeriet...blev lite senare än jag tänkt för en viss dam vägrade somna, men det spelar mindre roll nu för de blev gjort ändå och nu ska jag studsa i sängen...

Tänkte bjuda på lite vårbilder först bara...för imorgon skulle det regna....




Somna in

2011-04-11, kl 21:27:40


Lilltösen somnade sent....men så hade hon sovit på promenaden förut...så inte så konstigt. Jag ska skriva en redovisning av Sternal Punktion just nu, jag är INTE motiverad kan jag ju dela med mig här i min så kallade blogg.

Jag har ingen lust...och känner mig lite hängig...som att jag håller på att bli förkyld. Sen känns det hela tiden som att jag gått upp minst 20 kilo...den känslan är inte att gilla, och nej, jag har inte mens, och nej jag ska inte få mens...bara tjock.


Nej, skärpning kvinna, ta tag i skolredovisning och din kropp...skärpning!

Våren är räddad!

2011-04-11, kl 16:50:58


Som sig bör, får mig att tänka på min första lägenhet, 15 bast och sommaren var grym! Jobbade på tidningstjänst hela sommaren, bodde nära stadsparken och vaknade av fågelkvitter varje morgon!!

Apvarmt eftersom det var en vindsvåning, ingen frys, ingen ugn...men satan vi hade musik och kärlek att leva på!

Frukostknäcke med smör och pasta! (Käkades mycket!) Sån där gräddig färdig pasta sås med svamp....grymt god...

Som en sommardag!

2011-04-11, kl 16:05:30


Så förbannat skönt ute!! Idag blev det en kort dag i skolan, skönt som sjutton. Vi snackade om barn som far illa, orkade inte engagera mig så mycket för jag vart helt proppat pga av allergin an kände jag, hade dessutom glömt ta medicinen på morgonen jippi!! Dock fick jag av söta Sandra!!

Tog en promenad på lunchen, det var så varmt o gött så!

Väl hemma igen så tog jag och gubben och lilltjejen spåret i besittning och vandrade i vårsolen! Svettigt, hade inte räknat med det värmen. Så när jag kom hem igen blev det kjol och foppa tofflor minsann!!!

Bjöd barnen på glass, tog en isglass, lite nyttigare iaf.
Barnen har studsat, cyklat busat, burit pinnar, gungat o sånt som sig bör en solig dag!

Nu fick de gå in och testa något spel som grabbarna prompt ville köra innan kompisen skulle hemåt.

Men jag och snuttan stannade ute och gunga och sen hoppade hon och jag studsmatta själva :-) "Du är naken mamma, jag gillar när du är naken" Hahah sötunge!! Iof är jag inte naken och var det inte heller i trägårn på vår baksida, utan hade kjol o tröja, så hon blev väl bländad av mina vita ben eller någe!!


Näpp hallosaft, nu ska jag göra något mer vettigt.....kanske städa lite till...

pöss

Scary shit!

2011-04-09, kl 20:52:04


En jävligt händelserik promenad kan man säga...och det var inte på ett bra sätt....wtf liksom. Kan det aldrig vara nog?

Nu blir jag fan förbannad och jag är rejält sur. Låt mig fucking vara.
Gick även och tänkte på några som i en krisig period för mig, bara helt enkelt släppt taget och dragit? Vad är det för stil då? Förstår inte, liksom glidigt längre och längre och längre bort? Med flit? Så jag får springa efter? När de vet hur läget är? Förstår inte?! Jag tycker ändå jag funnits där för dem...blir förbryllad och förbannad på samma gång.


Och promenaden....den kan dra åt pipsvängen, samt alla svikare.

Give me!

2011-04-09, kl 16:21:39


Den här lilla rosa raringen vill jag ha!! Provade på mässan och blev sugen på att ha ett eget!

Kräkstuga!!

2011-04-09, kl 15:17:02


Jag har UVI samt pollen allergi...grr...tog äcklig medicin förut för gubben är för snål att köpa tablett form när vi har flytande kvar...blärk!!!

Och lilla lilla gumman, började kräkas igår kväll, har kräkts inatt så även idag....
Så jag har dammat, dammsugit, dragit hela golvet med mopp...som för övrigt inte har blivit gjort på väldans länge.

Skickade ut gubben att köpa, läsk, handsprit, blåbärssoppa, en mopp samt skurmedel (den gamla är väck) och ögondroppar till mig...jippi!!

Fick pappa att komma hit med en mutter till min cykel och så har vi pumpat upp den, äntligen...iof så var han nog inte ledsen, varje ursäkt att ta MC är en bra ursäkt!

Ja jag har ju kokat nappar och tandborstar, och lär väl bli några varv till...tråkigt för oss andra som mår ok...ja jag har ont men hade hellre gjort annat än att städa hela dagen, men skönt samtidigt att fått de avklarat! Nu ska jag plugga, ingen lust alls...tar hellre kräksjukan!!!!!


Vill för övrigt ha ett promenad band...och kommer inte sluta tjata förrän jag fått ett....haha

dagen är totalt förstörd...

2011-04-08, kl 18:13:27


ont och ledsen...rolig fredag verkligen...men får ta fredagsmys med ungarna nu...hålla skenet uppe

Sol!

2011-04-08, kl 15:52:57

fy farao vad gott med solen...varmt den värmer med....men blåsigt är det , men strunt samma det är skönt i alla fall.
Tog en promenad förut, varmt som sjutton!! Spelat lite kinect med barnen nu ska vi nog gå ut om de små liven går med på det...helst av allt vill de spela något annat spel som jag redan sagt nej till men får se om jag kan lura i dom att gå till lekplatsen en stund....haha


Tjing!


Surkart!!

2011-04-08, kl 14:59:49

Surgubbe, gör mig sur med kan jag lugnt konstatera.

Men annars haft en bra dag, när jag hållt mig undan surgubben. Fikat och lekt med louise och småttingarna.

Vart på utvecklingssamtal, klockrent med läsning räkning och allt som har med skolan att göra. Andra saker...gör mig fortfarande irriterad. Och negelekt...det verkar vara ett förhållningssätt som dom gillar.


Jag vaknade dödstrött men var på okej humör...nu har en surmule dragit ned det och till råga på allt lägger fanskapet över skulden på mig...skit på dig....

Dumma kommentarer som gör mig sur.

Ett besked, som skulle göra gott, men på något sätt blev det inte den sprudlande glädjen som jag trott....fan

Gjort Gbg!

2011-04-07, kl 21:20:29


Ja, idag så tog vi bussen till gbg. Jag satt med Louise, vi tjöta o hade oss, jag blev nedsprayad med vatten tjoho!! Skrek till som en annan idiot över hele bussen...haha.

Kom ju fram och där tog vi mässan med storm! Vi gick många varv och kika o glodde och var intresserade, sen så tröttna vi och jag bara kolla efter godis...med andra ord hungrig...så vi tog oss till en restuarant och käkade helt ok mat enligt mig iaf, stekt kyckling nudlar och grönsaker mm mums....

Men så hade vi en servitris...haha, hennes kjol hade åkt upp och hon visade hela baken...så jag sa åt henne för tänkte vara lite snäll liksom..haha hon titta på mig som att , vafan, jag vill ju ha kjolen uppe på ryggen...och bara gav en fånflin....drog ned kjolen och...my lord...det täckte knappt ens då! Och tre sekunder senare var den uppe igen...så där spatserade hon omkring med rumpan bar....strumpbyxorna hade för övrigt maskor som hade gått....my god...är detta nya modet??

Vart man än tittade hade alla kavaj och backslick liksom...tror att jag bestämt får ta på mig kavaj och ha backslick nästa gång jag ska till gbg!!!!


Nå vi åt och sen tillbaka till mässan...leva och fungera mässan btw...mycket intressant. Men efter ett antal timmar så blir man trött...vi hitta en annan mässa och vi var verkligen malplacerade, där var klädkoden verkligen strikt och alla såg jätte upptagna ut!! haha vi flöt där och tog gratis glass och pennor i mängder, jag har tio st!!
Gratis vatten och pennor och godis!! Haha....gratis är alltid gott!! Även om vattnet var ljummet och glassen isig!!

Vi strosade och sen tog jag o prova massage sak som man har på en stol, OMG, så jävla skönt...de var slut annars hade jag nog fasiken köpt en...för min rygg...som är helt kaputt!! Men, den var wunderbar!! Ska skriva vad den hette, när jag hittat pappret som finns bland alla andra tusen broschyrer o grejjs jag fått....

Vi tog en latte på Living room...den var inte god...men sofforna var sköna!

Sen åkte vi bussen hem, sällskapet somna jag vart vaken såklart...tyvärr gillar inte sova offentligt längre...haha gjort de så mycket innan....tss.

Yes, men the story does not end...vi återkom till skövde stad, där hade vi fått p.bot på 600...trotts osynlig skylt...bilföraren vart fly förbannad och vi uppsökte polisstationen...där fick vi vänta minst en halvtimme. Vi ringde på en klocka, men fick bannor för det och polisen var jätte otrevlig, trodde väl hon ville slippa betala, medans vi bara undrade...men men....skit i de haha....man får ju bita i det sura äpplet som polisen sa!!



Hello bed!

2011-04-06, kl 23:00:06


Ja sängen väntar på mig...så även gör Göteborg...imorgon kommer jag!!

Imorn blir det mässa i Göteborg! Jag sitte med blött oborstat hår...är nog bäst att reda ut det och sen studsa ner i sängen...ska ju upp i ottan imorgon för att komma till bussen som ska leda till storstaden!!!


Hjälpmedelsmässa here I come!!

IRL

2011-04-06, kl 18:53:53

Downcut....jag kommer blogga, för jag gillar det. Men ska och har redan dragit ned på internet...

Och det är förbaskat skönt....man hinner även mycket mer!

Nu är det läxläsning, och kissning och sen tandborstning och nattning som gäller!!

Tänker på min underbara vän och du ska veta att jag finns här för dig, du är min stöttepelare och jag är din!

Vad gör man?

2011-04-06, kl 11:11:39


Välja sidor, det har varit mycket sånt på sista tiden. Jag ser på människor som beter sig underligt, som snackar skit. Som är nästintill schizofrena....läskigt enligt mig. Jag behöver inte bekymmra mig för jag umågs inte med sånna människor. Jag umgås endast med de som ger och tar, som gillar mig för det första, och som jag gillar.

Jag har gång på gång blivit utnyttjag av låga människor som man ska tycka synd om, de har problem hit och dit, man ställer upp med barnvakt pengar, man lyssnar, man finns där, man försöker...och så får man skit tillbaka.
Och efter några sådanna upprepande vevor bestämde jag mig att människor som inte ger MIG något, kommer inte få något av mig. Det ska vara på lika villkor.

Om en vän till mig blivit sviken på ett äckligt sätt, ja då stöttar jag denne fullt ut, inte bara genom ord när det passar.

Och falskhet för mig, det är även när man sitter och håller med mig och sen visar något helt annat.
Eller säger en sak till mig men handlar tvärtemot. Eller ursäktar sitt beteende ....

Ja jag orkar helt enkelt inte, men har insett att även dom som jag faktiskt aldrig trodde skulle sätta mig åt sidan, även dom är kapabla till det. När det inte passar längre. Ja då är man utbytbar.

Acceptera detta är väl bara att göra liksom, men att känna mig sviken dubbelt upp och då ska jag hålla tyst och fortsätta stå där med en fånig mask och inget säga? Nej, jag gör det inte, får ont i magen bara av att tänka på det.  Gör det inte igen.

Så, ska man va min vän, då får man vara det på mina villkor med, så är det bara. Det jag skulle gjort för dig ska du göra för mig.


Men lite ledsen är man allt när man förlorar någon, men samtidigt är det väl så i livet. Det vandrar vidare...jag likaså och man hittar nya vänner. Och faktiskt finns det dem som man inte förlorar...och det är guld värt!

Pain from hell

2011-04-06, kl 09:27:33

Vaknade någon gång inatt, med en smärta som gjorde så ont att jag liksom inte kunde röra mig...det var skit äckligt. Jag tänkte gå upp ur sängen och ta mig tabletter....men orka inte ens det...så fick snällt ligga som en skadad hund....

Men jag lyckades somna om och frukosten blev citronvatten och alvedon....och det känns bättre än inatt...men inte jätte rockigt med detta...och jag som ska åka till Göteborg imorgon!! Skit samma, får åka till apoteket och köpa morfin...haha..eller något annat starkare...finns ju alltid droger...har ju lärt oss hur dom funkar nu....


Näe hörrni, har ont och måste gå på toaletten igen. Men ska sen försöka mig på lite plugg...även om jag inte har lust...vill bara ligga ned....och slappa och bli omhändertagen...men det lär ju inte hända!!!


Killevipp!

Mycket Väl Godkänt

2011-04-05, kl 18:44:08

På nervsystem provet...känns inte fel...känns jävligt bra och jävligt fint, och ger lite mer taggning att faktiskt komma ikapp med det man är efter med....för jag är ju inte dum i huvet helt klart...bara mycket på mitt fat just nu...

Igår hade jag fullt upp, först skoldag med studiebesök, sen så stanna Louise här och vi promenerade, fikade och tjöta, och lekte.... mycket trevligt. Senare sen så kom mamma o brorsan en snabbis...men visiterna var inte slut för sen kom Emma och stanna hela kvällen!! Underbart!! Goa goa flesfia, tjöta och de va mycket trevligt...fika lite till hahaha...


Yes, idag så har jag vart i skolan och promenera på lunchen med två glada damer!! Sen så fick vi tillbaka provet, och det gick bra, inget jävla minus för en jävla gångskull tjoho, brukar få mvg- med den läraren iaf på proven...men idag så vart det ett rent mvg haha !


Japp, jag har sopat hela trottoaren, jag har fått ont i axeln med. Dammsög hela huset...och utfodrat barn, lyssnat på läsläxa, tjötat lite i telen och idag är de lite lugnare...ja just de tog en promme ned till kiosken så ungarna fick handla för en femma var...

Nu sover lillfian, riktig liten sömntuta, och grabbarna kollar på något coolt program.

Jag har nog UVI kände det igårkväll...fifan....ajajaja!!! Men skit påt, ska käka citron...eller nåt..


Jag är inte mig själv.

2011-04-03, kl 16:00:24

Jag vill bara gråta...på riktigt...jag har ont i leder och muskler...jag blir utmattad av inget..
Jag har ingen matlust och vill kräkas....


Känner liksom i varje fiber i min kropp att det är fel på mig.


Maffig choklad tårta med peanutbutter frosting!!

2011-04-03, kl 12:57:05
Så jävla god, min karl är bäst, hans mat och bak är fan gudomligt!

Ja den är helt gjord from scratch, och ja den är större än vad den ser ut på bilden!




Grillfest!

2011-04-02, kl 23:06:27


Grillfest, med Gubens brorsa och tre andra familjen och en himlans massa ungar! Vi hade en lokalkändis i vårt hem, coolt som fan!!! Och en förbrytare!!! Ännu coolare nästan!!

Det bästa av allt var att det var en alkoholfri fest, ungarna lekte o busa, de vuxna skratta så de kikna utan alkohol!!

Missförstå mig rätt, jag kan gilla att dricka, oh yes, men mina barn...nej de ska inte behöva ha alkohol i sitt liv...inga fulletrattar eller så...

Jo en alkoholfri öl och två 3,5 or...det är helt ok..haha vi är inte stenhårda, nån cider eller nått glas vin! Ja, men sitta o pimpla med barnen...nope...då får man dra sig nån annanstans!! Så är det bara....


Men hur som haver, vi grillade, skrattade busade, käkade gott, åt en gudomlig tårta som gubben gjort helt själver....så jädrans farligt god....ska visa en bild...men inte nu är för trött!!

Familj nr ett åkte, sen brorsan och sen fam nr 2, fam nr 3 stannade och åkte för nån halvtimme sen, satt kvar och tjata och hade det trevligt och mysigt...synd att jag var dödligt trött...vilket jag är fortfarande...gick ju upp tidigt pga dum klädbytardag!!

Men idag så klämde vi in en långpromme med ungar o allt...de va inte fel, gött väder har vi haft...tog en promme till efter maten o tårtan med vännerna till en liten lekplats så på kvällen!! Mysi!!


Nä nu ska ja kolla true blood sen sova!!

Klädbytardag!

2011-04-02, kl 10:31:40

Upp tidigt idag, klädbytardag i Hjo!! Var  så taggad!!


Men sluta ganska besviken...gick igenom på en halvtimme...en halvtimme!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag brukar härja i all evighet...och aldrig handla för mindre än en 500 hundring och då få jädra bra möe...

Jag var där när det öppnade, och det fanns inte mycket...men jag hittade iaf, pussel, som jag gillar att fynda för typ 5-20 kr för fina pussel. Ett litet hus med docka och katt o hund och så även en fin älva till henne...

Lite lite kläder men de va typ inte mycket...

Ja det var lite tråkigt men men spara ju pengar iaf.....


Nä vi ska ta en familjepromenad, köpa lördagsgodis och grillkol, för vi ska ha lite grillfest!! :-D

Föpestade dag

2011-04-01, kl 16:36:43

Denna dagen började då inte på bästa sätt. Och fortsatte sedan inte heller i någon bra stämmning.
Fy sjutton för sånna här dagar....förra veckan var det med åt helvete....fast idag på ett helt annat sätt...likväl jobbigt det med...och jag orkar inte med mer skit...hur ska jag orka???

Jag vet ärligt inte...är det inte det ena så är det något annat och det kommer från alla håll och kanter hela förbannade tiden....ORKA.


Åt fan med all jävla skit bara...

Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0