Saft med grädde!

2011-05-31, kl 18:10:14

Det kan man få på det lyxigaste Cafeèt i världen, och choklad kaka! Har aldrig smakat något godare, lyxigare eller mer himmelskt!

Thunderstorm!

2011-05-31, kl 16:06:34

Yes please...gick ut för att hämta in tvätten. Mörka moln täckte himlen...luften är kvav....usch
Ont i huvudet!

Idag har jag varit i skolan, för första gången på fem veckor! Roligt men jobbigt med att de var så kvavt!
Det gick ändå bra och man kom in i det ganska bra, dock lite jobbigt med värmen.

Nu är jag hemma och har apont i skallen, ska ta mig en tablett..även rörig i magen...wtf liksom!?

Nej halsen magen och huvet ska sluta bråka! BUMS!

Jag ska diska och plocka iordning, dra några tag med dammsugarn och sen slappa med min febertös!
Stora killen är på äventyr hos sin polare, blir hemskjutsad senare ikväll...
Lillkillen spelad DS för tillfället.

Tjio!

Sjukstuga

2011-05-30, kl 19:12:04
Idag har jag åkt till min skola som ligger flera hundra mil bort för att ha handledning i ca 6 min.
Med en bortgången kanin, en sjuklig dotter och ett hem som behövdes städas kändes detta inte alls roligt.
Förbannad åkte jag dit för en kvarts handledning, ännu mer förbannad åkte jag hem efter 6 minuters handledning.

Det är tomt efter min lilla ninis...
Min dotter har varit krasslig hela dagen, hög feber och legat och knappt ätit. Fått i henne saft och en kaka lite yoghurt, blev lite piggare efter lite alvedon. Men nu ligger hon och sover, hoppas hon får sova inatt.

Grabbarna grus har skött sig själva med kompisar hela eftermiddagen och är fortfarande ute och svirar med grannungarna. Dörren har flängts upp sjuttio elva tusen ggr för vatten krig och kissningar och flera miljoner frågor om dom får göra ditt eller datt, gå hit eller dit.

Till slut fick dom gå med grannungarna en bit bort till några snorungar som jag inte gillar men dom fick mobilen och jag ska ringa om en liten stund, då är det tvångstvagning och bums i säng som gäller!

Snorungarna är egentligen snälla men ska balla sig titt som tätt och jag litar inte fullt ut på dem, dessutom några år äldre och man vet aldrig hur det blir när dem ska balla sig! Men nu är ju grannungarna med och de har varandra så kanske mängden övervinner åldern?  Nåväl... ska värma på vattnet i baljan sen i julas och snart blir de midsommar bad.

R.I.P

2011-05-30, kl 08:06:44

Sov i frid lilla vän, du var vår gosiga underbara ulliga lilla kaninflicka.

Igår så märkte jag att våran lilla kaninis var dålig, hon bara låg, det blev värre och värre snabbt och vi förstod vad som skulle komma....
Det blev en sorgens dag och det var dramatiskt, men alla han klappa och kela med vårt lilla hjärtegryn.

En liten begravning i regnet och tårar och skrik från de små, jag grät så jag fick ont i magen.

Våran lilla kanin...som bara snabbt blev sjuk och inte fick vara hos oss mer...bara 1 år gammal...


Gråter nu med när jag tänker på vår lilla kaninbebis...

Jag hoppas du är i kaninhimlen...hoppar runt och har massa kanin kompisar...
Det är redan så tomt...blir ledsen varje gång jag ser din tomma plats...när jag tänker på hur gullig du var när du hoppa upp för trappan...

Va ere för fel eller??

2011-05-29, kl 12:15:34

Jäkla skrutt! Försökt komma in på blogg.se i några dagar nu, igår funka det inte och inte heller idag. Har blivit rent av skogstokig!!!

Men provade att gå ifrån Mozilla till explorer, som jag aldrig använder längre, och då funka det...om än dock lite stenåldersaktigt...och jag förstår inte varför, det har ju inte vart några problem innan liksom??

Och suget jag hade och bilderna som jag skulle knåpa in och allt försvann i min skogstokighet!!!


GRRRRRRRRR!

Hot!(Kändisträff!)

2011-05-26, kl 23:24:54
Har ju glömt att förtälja vilken hot person vi träffa på när jag var i Ullared!
Världens superstar!!

Och vet ni, han snacka med mig! Med mig och min coola polare, precis efter att jag försökt trycka ned arslet i en sån där tryck i en peng skaka mojäng....vi satt på golvet på vägen ut och hade våra fräsigt snygga nyinköpta Gekås hattar på oss! och jag såg han på håll, Ellen asgarva fortfarande efter mitt tappra försök att klämma ned mitt arsle...
Jag flinar och pekar lite...haha...och då kommer han fram...!!
Snackar om något möte och vart vi kommer ifrån...står och grejjar med några stockar snus....

Läckert!



Myskväll mitt i veckan

2011-05-26, kl 20:33:08
Fast mitt i veckan är det ju inte, det är ju fan helg för mig för jag är ledig imorgon tjohej!

Jag hade en fin dag på praktiken, och sa hej då till alla! tråkigt, för jag kommer sakna alla, både personal och de boende. Man lämnar en bit av sin själ där, man lär sig så mycket, man vill så mycket, man ser...

Efteråt, fick sluta halv ett till och med, så drog jag och fikade med min väninna, mycket mycket najs!
Vi garva o tjöta och moffa gött fika....sweet med andra ord.

Tog cykeln och drog mig hemmåt, väl där kom en liten dam som ville leka med min stora kille. Strax kom ungarna och blev avlämnade, så de röjjde direkt och jag läste lite med Min lilla tjejja, vi satt isoffan o läste massa böcker. Sen så lagade jag mat i en halv evighet . När det nästan var klart kom Emma och hon fick käk och vi gotta oss rejält haha.
Medans stora killen var saknad, men han var på judo avslutning så han hade skojj. Ja Emma stanna rätt länge, hon åkte för en liten stund sen, haha, ungarna sprang några varv runt huset sen kolla vi in jordgubbslandet och hallonen. Inget har ju kommit men jag visa vart dom ska leta i sommar .

Ja en jätte mysig dag faktiskt! Nu är de kväller och nu ska baskemig ungarna i säng!

Jag Emma och Annika
sådeså

Jag är nakna kocken!

2011-05-26, kl 16:10:51


haha nä snarare kocken med pyjamas, kläderna satt ju åt hela tiden så studsa i pyjamas och lagar gött käk.
Helstekt kyckling med klyftpotatis med rotfrukter och lök, vet bara inte om ja ska göra varm eller kall sås. Det ger sig. Ska skära lite sallad nu!


Hey, jag kan faktiskt laga mat, även om jag oftast är för lat för att görat!

Kissenödig!

2011-05-25, kl 23:08:27

Så kissenödig, men mina tights är så krångliga att dra upp så jag har avstått att springa på dass sen jag kom hem. Smart va? Och orkade inte ta på mig pyjamas heller för den delen. Satt och tjöta med morsan i stället i en tjugo minuter sen däcka jag i soffan. Inte somna utan mer förlamning fast jag var vaken, en sånn typ...frågan är om jag uppfatta vad jag såg. Nä men skönt o dega lite. Degklumpen masade sig till datan i varje fall.

Drömde ju en knepig dröm inatt, att jag var på Z skola, där skulle han ha någon uppgift som han skulle presentera för sin klass, som jag skulle ha hjälpt honom med, men jag glömde det och jagade T som bara sprang iväg hela tiden samtidigt som jag försökte förklara mig och då berättade Z att han tagit en stor spindel i vår hall som jag på morgonen blivit skit rädd för, verkligen mongo stor alltså, och tagit i en låda och skrivit några rader om helt själv. Utan min hjälp och jag mådde så dåligt för jag hade inte hjälpt han och han fick göra allt själv. Och de sprang massa folk runt omkring mig och jag skulle samtidigt försöka förklara massa konstigheter som att jag gick i skolan och ja det var ett jävla liv. Vaknade i alla fall med en jätte tråkig känsla och det var riktigt obehagligt.

Jag tolkar min dröm som att jag mår dåligt över att jag inte har tid till min underbara unge, säkert alla mina barn, Z`s skola och allt med honom nu när han är stor kille, T som springer ifrån mig hela tiden han är inne i en förändring med trots och likväl en sån härlig liten individ. E hon var inte ens med men huvet palla väl inte med mer antar jag men hennes härliga framsteg som man missar, och blir överlumpad varje gång man hör och ser vad hon har för förmågor!

De tre små liven gör mig så förbannat stolt, men ska jag inte ha tiden att fortsätta vara deras mamma eller?
Det har varit mycket det sista halvåret, och jag har faktiskt ändå skärpt mig och det har blivit mycket bättre försöker tänka och vara medveten. Sen att man fått höra tråkiga kommentarer...ja det hjälper fan ingenvart...det sätter griller i mitt huvud direkt.  Tråkigt som fan.

Nej, sluta deppa, jag skiter i det där och jag fortsätter med att kämpa vidare!

/Keep on going

Menskopp or not`?

2011-05-25, kl 13:53:16

Jag har lingonvecka, det har hundar och människor märkt av.

Den poetiska början får inleda detta inlägg idag. Har pluggat nu på morgonen. Kom en bra bit. Känns bra faktiskt. Nu ska skiten bli klar fanimej! Sen blev jag hämtad...efter att jag fräschat till mig och tagit på mig min nya inköpta konstiga väst...som jag älskar redan...den är konstig men den är så jag....ska fota nån dag...för den är konstig...men jag fick den för 75 spänn så det var asbra...stod 150 men de blev ändrat pga av nått resår som jag ändå inte ser nått av.

Ja jag blev alltså hämtad, åkte till China och där åt vi kinabuffe, gött, men jag vart sur, bad tanten om smaksatt vatten, hon erbjöd Trocadero...WTF, det är äckligt och smakar pungsvett liksom. Ja jag tog en fanta, senare så såg jag en som bad om citron vatten och han fick det...fast jag försökt förklara för tanten att jag menade typ citron vatten...jaja...men maten är asgod, och det är riktigt ljuvligt!

Drog en snabbis till min lesbiska vännina efter att ha hämtat upp min vackra son på skolan, jag saknade honom och ville träffa honom innan jag ska jobba ikväll, så han slapp åka buss! Plus att jag drömde en obehaglig dröm inatt...usch...kan skriva om den sen..och blogg.se behagar att funka.
Ja vi var hos lesbianen ett tag och träffa henne och hennes fejk familj, mycket mysigt att klämma lite påna och snacka lite skit.

Nu är jag hemma och huvudvärk och halsont gör sig påminda, ska ta mig ipren! Ska ju på praktik ikväller.


Efter sexleksakspartyt har jag funderat på menskopp, de lät så förbannat bra...men funkar det i praktiken? Värt att prova kanske...hatar ju bindor...och jag har ju tampongsjuka..om någon nu bryr sig.

Halsen och jag

2011-05-23, kl 23:28:12
http://youtu.be/liGhLtpOHds


http://youtu.be/MVheSfTC0nM


Jag cyklade hem, hemma vid tio ungefär...kallt som fan, hade bara ett linne och en tunn jacka. Och det blåser ju satan storm. Gått och varit på halvfart på praktiken idag känner jag, ont i halsen och frusen. Men har världens bästa handledare och världens bästa personal och patienter så det var ok...och det var bara de sista timmarna jag var seg.


Drömde om Mimikry inatt, haha rätt rolig dröm. De spelade as bra. Och vaknade med massa låtar ifrån spelningen i hövet och haft dem på hjärnan hela dagen...sitter och matar nu. De är verkligen mitt nya favorit band. Efter spelningen så älskar jag dem!

Ja jag och mitt sjuka lilla jag ska väl tvätta bort mascaran och krypa till kojs.

Fortfarande ont på skinkan

2011-05-23, kl 10:12:43
Solen skiner och träden står i rader, det blåser lite och fåglarna kvittrar.

Det får vara min poetiska början i detta inlägg, även det enda. Jag är så förbannad, trodde likt fan att stjärtvärken var över idag, kände inte av den, men nu så har jag fått tji...Pain pain pain!!

Ska sätta mig och plugga, och idag är det kvällspraktik som gäller. Jobbar bara fyra dagar denna veckan, men även sista veckan, lite ledsamt, men får se hur de blir me skolan, lite nervös när jag tänker påt STRESS. Och det är något som jag verkligen behöver mer av. Not. Stressen knäcker mig ju redan.

Nä, jag ska plugga nu...

Ska städa den här godingens bur sen...och dammsuga...och moppa golven...yay!

Pain in the ass!!

2011-05-22, kl 19:53:42

Jag får sitta på min högra skinka hela tiden nu, hela dagen har det gjort ont i den vänstra och nu på kvällningen har jag förgrymmat ont! Kan inte sitta på min skinka! Och jag har hela dagen sprungit och spanat i spegeln efter diverse blåmärken eller något tecken på vad sjutton smärtan beror på! Inget, ser inget, förutom min vackra skinka då givetvis men det hjälper inte i denna stund av svår smärta.

Jag har även färgat hår på min stora kille, svart, eller tonat håret, och några slingor i lillebrorsans hår. Lilltävan ville inte hon ville ha rosa som hello kitty! haha, kan väl ordnas!

I alla fall halva gräsmattan är klippt! yay! Men resten får vänta, för en viss gubbe körde gräsklipparn rätt in i studsmattans ben och knivarna blev skeva...så kan det gå! Men nu regnar det och skit samma det kan ordnas imorgon!

Jag jobbar kvällen imorn, men barnvakten har rymt till skåne och andra lämpliga kandidater svarar ej i telefonen! Är det ödet som arbetar emot mig? Skinkan som sänder signaler eller vad?

Inte min bild, men så här känns det!

Sexleksaksparty

2011-05-22, kl 10:13:45

Igår så drog vi till Stellas lekland, de var jätte kul, men fick åka lite tidigare än tiden gick ut för alla var trötta och det blev lite tårar. Men vi drog till MC och käka kvällsmat istället!

Sen drog jag med Louise på kvällen på sexleksaksparty, det var roligt, många roliga trevliga saker, köpte dock bara två. Men det blir nog finemang!

Idag är det storstäd, jag tvättar just nu sofföverdrag och gubben i huset fick ryck o städa skafferier och garderober, enorma mängder med kartonger och plast och så vidare....

Lyssnar på Mimikry och ska nu återgå till städet, ska även in och storhandla idag, vi hann inte det igår.
Klippa djungeln till gräsmatta är med ett projekt för dagen!

Stellas lekland!

2011-05-21, kl 11:59:46


Idag blir det till att storhandla och sen drar vi till Stellas lekland och röjjer! Min ide för jag är världens bästa mamma såklart!

Det är en blåsig vår vi har

2011-05-20, kl 20:15:06

Tittade ut alldeles nyss, alla träden i skogen gungar och bladen virvlar. Då är det skönt att vara inne!


Har kollat på Small soldiers med ungarna, fick avbryta några ggr för toalettbesök, då skulle jag torka lilleman, låser dörren för en viss liten dam vill vara åskådare, tro på fan att hon springer och hämtar en matkniv och låser upp dörrn utifrån! Två och ett halvt år! Sketonge!!! Jag har även fått torka och plocka under tidens gång, fick några utbrott med...


Lillskruttan har dålig balans och fick jätte ont när jag "tryckte in på örat". Gallskrek och då skratta hon precis innan, skulle bara kolla, för de luktade var, men tror det var ifrån ögat, hon verkar ha fått ögoninflammation ser för sorgligt ut!! Ser ut som hon gråtit en hel natt utan tröst på ena ögat :-( svullet och rödsprängt, blir helt ledsen varje gång jag tittar på mitt hjärtebarn. Har kokat koksalt och baddat...får göra det nu morgon och kväll hoppas det går över av sig självt, kontakta äckliga jävla bajs helvetes sjukvården vill jag inte behöva göra. Den suger och borde förintas.

Starka känslor där, men jag har verkligen sett alla jävla baksidor nu dels sen jag fått barn och dels sen i höstas. Dra åt helvete alla inkompetenta jävlar. Dom är INTE få och de finns på alla jävla avdelningar och olika jävla ställen...Värst av allt är högdragna läkare som borde få känna på piskrapp, eller känna på hur det känns att vara i andra sitsen, nej just det empati förmåga existerar inte!


Jaha, nej jag har haft en mysig eftermiddag med mina tre små hjärtan, vi har pussats, kramats, vi har gosat, vi tog en promenad till kiosken, köpte varsinn läsk och lite gott till kvällen, vi gick till en liten lekplats och de röjjde, då hade stora killen en kompis med, sen gick vi hem till hans kompis och ungarna röjde där på studsmattor.

Promenaden hem därfrån var inte så behaglig, ont i ryggen och lilldamen ramla och de höll på o grejja.
Men nu har vi sett på film, moffat popcorn och läsk och jag har tappat ut tre skålar med popcorn, vi har spillt läsk,tagit en dass paus, hoppat ifrån soffbordet till soffan, slitit ut alla soffkuddar och hoppat och röjjt....mm

En myskväll som den brukar vara med andra ord, och det bästa av allt är att alla ungarna turas om att ligga eller sitta på mig och kramas och gosas...dock inte lika länge som jag önskat men en helt ok dos!

PUSS på er mina hjärtebarn!disney


Härliga solsken

2011-05-20, kl 15:17:41

Att så lite kan göra så mycket för själen. Att så lite kan göra en förbannad....
Att det kan vända så snabbt...det är konstigt .....


Dagen började kl 6.00, åkte till korttiden, jag fick ta en vikt, blodtryck och puls samt venprov! Spännande må jag säga!
Sen kl 9.00 gick jag över till Demensdagvården. För att komma ut lite och se lite annat. Det första dom frågar är om jag kan jobba. Yes please ge mig jobb! Var där och det var ovant att det inte var spring och gå och larm och sånt är ju så van. Kan säga att i början ryckte det lite i benen, men sen såg jag träning och minnesträning och lite annat och en allmän gemytlig stämmning, mycket mysigt! Fick även sluta tidigare och det tackar man ju inte nej till direkt.

Fick lunch med och då träffade jag O och de små, jag bjöd på varsinn liten kaka, men de blev en rätt snabbis men det var oerhört mysigt i alla fall!

Ja nu är jag hemma, cyklade hem och som vanligt är hemfärden pruttjobbig, jävla pollen, jävla jävla pollen, och jävla frön som flyger...grrr!!! Så jobbigt med andningen så det är löjligt. Men vila en stund så blir det bättre.

Nu är det helg, fy sjutton vad skönt!!! Ska bli så gött!


hh

Migrän och PÅ

2011-05-19, kl 18:13:39

Men hjälp...migrän, ont i ryggen och PÅ...vad händer liksom...detta är inte roligt...jag vill inte!!!


Förut när jag kom hem, så lät det konstigt i örat, kolla mig omkring som en galning för jag trodde det var något som skrapa i kudden eller bakom soffan. Det var ingadera, det var i mitt öra...stress? Nån timme efter så kom det ryckning i ögat....har ju slutat med kaffe och socker så icke det. Och det var flera flera dagar sen.

STRESS är inte min bästa vän.

Man kan även slänga i spaghettin i vattnet innan det börjat koka...

Fyndat!

2011-05-19, kl 15:36:08


Köpte raffset på röda korset, med färdigtillverkade sperma fläckar! Det ni!

Märkligt hur allt kan bli

2011-05-18, kl 22:19:26


Hur fort saker kan ändra sig. Hur känslor kan styra, hur hjärtat kan svikta. Det är lite läskigt ibland att bara följa med livets ström...

Jag har svårt att förstå mig själv, mina känslor och vad jag vill. Hur sjutton ska man veta? Har ingen tid att sitta och fundera på det heller.

En sväng på byn

2011-05-18, kl 12:10:55


Var på öppet hus i min stora killes skola, så jäkla bra, han hade gjort så fina saker så, och kollade även in min lillebrors fina saker och vi hade en trevlig stund med fika och myspys. Dock kom vi försent, som vi hade sagt att vi skulle göra för lillebror skulle till dagis precis när de började, men han vart jätte ledsen och trodde inte vi skulle komma ...lilleman då!! Men vi kom och det löste sig!

Det avslutades med fint sjungande av alla barnen, de sjung några gör fina låtar och min prins peka på mig och var härlig, man kände sig som en liten fan! För han är ju min idol såklart han är grym!


Efteråt så stanna vi på rasten o lekte ett tag, men de skulle äta och vi fick dra vidare.

Vi drog till brorsans jobb och fika, så förbannat gott att jag nästan dog! Så härligt med nyttig och god macka!!! Och allt är hembakt, så förbannat god dammsugare och smaka på en tårtbit som var gudomlig. Och det bästa av allt! Inga sura stressade miner och gott om plats!!! Härligt som bara den!

Några tjusiga bilder om man vill scrolla ned ....






Sen så tog jag även den här!

Det omdebatterade nya konstverket i byn!  Rabalder i en småstad pga av konstverk i rondell...
Det ska vara ett moln....vad tycker ni?

Bad hair day

2011-05-18, kl 07:51:32
Vaknade och insåg att håret faktiskt var klippt i en ful hjälm frisyr. Att det inte var en mardröm...fan ska man göra?? :-(

Mongofrilla, könshår och chokladbollar.

2011-05-17, kl 19:08:19


Idag gick jag till frisören, som jag nämnt innan. Jag förväntade mig otroliga resultat. Som sist, då alla la sig ned på marken och skrek att jag var dödssnygg i min nya frill. (Eh, i alla fall i min hjärna)
Jag förklarade lite hur jag hade tänkt och vad jag vill med mitt hår. Och frisören är jätte söt och bra, och lyssnade hjärtligt. Men ändå gick något snett.

Detta är numera jag.

Eller som dessa, fast utan luggen.

Med andra ord, ser ut som en nerknarkad alkholist som försökt snygga till sig själv. Jag vet inte om det är själva frisyren som inte passar på just mig, att det blev så kort, eller att jag försöker spara ut och nu kom min orginala färg fram mer och bara sånt hatar jag på mig själv. Jag ser rent ut sagt förjävlig ut. Blondt i hårbotten och det har ju växt ut ganska mycket och sen så har jag typ brun aktigt resten nu? Och en jävligt ful frisyr....fan. Misslyckat!!

Den är säkert jätte fin på någon annan, men jag känner mig som en jävla OLLONBORRE i det här, ser ut som en hjälm alà bröderna lejonhjärta...*gråter bloooood*


. punkt på detta gråter i min ensamhet istället.



Dagen blev bättre av att jag fick finbesök av min kissemjaou, hon gillar mig hur jag än har håret för hon fokuserar mest på min kropp. Barnen hade varsinn kompis här, fullt hus med andra ord, plus en bebis och två vuxna, och då alltså sex ungar...plus bebisen då...och två vuxna...hur många blir det? Ni får räkna själva.

Ah, och jag hade lovat barnen, eftersom någon....(läs SAMBO) inte hade handlat igår, fick barnen endast mackor med smör på till kvällsmat, de gillar inte räkost nämligen...hade jag skit dåligt samvete, det kändes så jävla misär. Så vi har handlat idag, och jag lovade ungarna att vi skulle baka choklad bollar, och vi bakade dubbelsats med olika grejjer till, man kunde rulla i pärlsocker eller kokos eller strössel, som för övrigt var godast! Vi hade godis remmar så man kunde göra spindlar och sätta på ben, vi hade nån konstig tub med grönt gegg i som man kunde göra ögon med, men vi glömde och dom dränkte sen bollarna i detta gegg när dom skulle äta...såg rätt motbjudande ut men ungarna gillade det!

Ah så dagen har varit underbart skojjigt för jag fick vara med min lesbiska flickvän, men mindre bra för att nu syns det ju på mig att jag är gay i min nya flatfrisyr...fan oxå vill ju inte gå ut med det!! Och nu måste jag köpa sånt där snyggt hårband som hon i fucking åmål har ...för att förstärka effekten alltså...


Nä go vänner, nu tänker jag städa i köket, de ligger pärlsocker o kokosflingor och strössel på bord och golv, och disken är kvar för varmvattnet tog slut så jag fick sätta påt....


Sen ska jag lägga stora killen, läxa först, men de två små är så slutkörda efter lekmaratonet att de båda somnade på soffan, varav den minsta med rumpan bar!!!


Yay!

2011-05-16, kl 18:01:53

Är på uselt humör. Ont i ryggen och magen, innan jag kom hem så vart det rätt ok ändå. Men när jag kom hem så vart jag så hungrig, så trött och utmattad både psykiskt och fysiskt så jag blev helt enkelt på pisshumör. Inget kul, åt kvällsmat till slut och då har det blivit bättre. Ordnat till lite för de såg ut som kriget. Det behöver en rejäl städning.

Får ta det imorgon.


Varför är det så att man irriterar sig på sitt sabla fågelbo till hår och så när väl klipptiden närmar sig, ja då fan är håret jätte fint och perfekt? WTF liksom...jävla hår!



Nej av ska det, troligtvis...men precis kommit till en bättre längd jue....fanskap...men blir aldrig av med den där färgen om jag inte klipper. Så....fuck it mitt hår växer supersnabbt...


Nä nu ska jag ligga i soffan glo på barnprogram och pussa på mina barn...samt ha ont i magen, gaser månntro???

One free day!

2011-05-15, kl 19:50:41
En ledig helgdag...tjofräs värre alltså...pass på o njut! Men icke ska sitta o plugga, och så regnar de. Fast kanske tur det för annars hade jag kanske inte alls pluggat vem vet!

Imorgon är det upp klockan sex igen...jisses, och även alla andra dagar utom en som jag jobbar kvällen...och har ingen barnvakt på torsdag...fan. Behöver bara en stunds barnvakt men det sket sig, den som jag tänkte på alltså mormor som vanligt och farmor har massa utvecklingssamtal så det går ju inte då heller...grrr!
Får hitta någon annan eller böna och be på min praktik om att få sluta en timme tidigare eller nått och gubben får börja en timme senare... men så meckigt.


Nåväl, gott folk, jag och mina grabbs, mina två små godingar har kollat på bröderna lejon hjärta...jag gillar det, dom verka inte så intresserade först men sen så blev de lite mer intresse, men denna gång hände ju inget fartfyllt heller direkt förutom att två gossar dog liksom....yay!

Jag är så sugen på en liten valp så det är inte klokt...give me! Hittat så sockersöta så det är inte klokt. Men i detta nu känns det inte riktigt som världens klokaste idè....men vafan måste man vara klok hela jävla tiden? De kommer finnas tid och kärlek och allt....mysigt och omvälvande....nä bäst o va lite klok, får ta det när alla är med på min sida först och främst ! Fördel, annars blir det nog inget bra alls!!

Nja, nu ska jag läsa en liten saga för de små ljuvliga pojkarna, sen ska de bums  i säng!

Kliar så man blir tokig

2011-05-15, kl 14:10:22

Alltså, om det börjar klia på mig, vilket det rätt ofta gör, för jag är en rätt skabbig person kanske? Eller så är det för att min hud är känslig mot typ allt. Kan inte ens använda puder eller något annat man kletar in i ansiktet. Och varför skulle jag göra det? För jag är typ vitare än vitast och det FINNS INTE min färg, så det så...och ha massa klet insmetat och se ut som hej kom och hjälp mig...nä....däremot sminkar jag ju mina ögon rätt mycket istället...bara i princip ögonen...läpparna ibland... föresten har jag inga ögonbryn, men jag har sett på top model att det är läckert, så jag litar på det.  Just det, om (läs när) det börjar klia på mig, så kliar det på ett ställe, jag kliar, och sen kliar det överallt! Blir tokig!! Och nu när jag bara tänker tanken och läser om det så kliar det på näsan, arm bågen och på magen...lite i pannan nu med...gahhh!!!!!


Sitter med en härlig tenta idag...känner att jag ska göra klart den nu, och alla andra arbeten som jag ligger lite efter med...Yay...eller?

Min praktik är fullsmockad med roligheter, samt tråkigheter, för många kolavippar ju...livets gång I KNOW. Men man blir ju inte direkt en muntergök!

Jag har dock valt psykiatri, och jag hoppas på ett jobb som är på ett behandlingshem, det känns i alla fall rätt för mig. Sen kan jag även tänka mig att jobba på ett liknande ställe som jag jobbar nu. (Bara det inte kommer in poolare och tror att jag är deras personliga lilla hackråtta...för då jävlar....)

Haft två praktiker, ibland kommer det in personer som kanske är vikarier eller poolare, och tror att jag inte kan ett jota, de är otrevliga och ska läxa upp....far och flyg säger jag bara...och så sitter de där själva på arslena och gör inget vettigt...eller gör massa fel som är ganska mycket mer viktiga som att tro att man gett mat till en person men gett till en annan så att personen blir utan mat hur länge som helst...än att exempelvis klaga på att jag glömt ett förkläde....bröt!

Nej sånt gillar jag inte, men som elev får man höra o se mycket konstiga personer, alltså som arbetar och arbetar på konstiga sätt...men de allra flesta är HELT underbara och alla ordinarie och även poolare och vikarier är helt fenomenala, dock finns de alltid trökmånsar...prutt på dem!


Nä nu väntar jag på maten, är så hungrig så jag snart försmäktar på denna ö!!!!


ps: Lillskruttan hitta en godis under sin vårsko...som hon käka upp...härliga unge!



Vad äre för fel dårå?

2011-05-11, kl 21:23:14

Noll lust att plugga ...efter en dag med jobb och ta hand om ungar så är jag på noll humör. Plus att jag vill titta på Greys....

Är hungrig...eller sugen? Sugen...det ska vi förverka...kanske en kopp the!


Inget kaffe i varje fall!!! Får helt enkelt klara mig utan! Köra som jag alltid gjort, noll kaffe! (Förutom en latte vid ett väl valt tillfälle då jag vill lyxa till det...men inte än på ett tag)

Ja haft söta Emma på besök! Mycket uppskattat! Det och att ungarna varit så härliga idag har gjort min dag!!


Jag borde föresten göra karriär på att klämma finnar, pormaskar och molusker och inflammerade körtlar och annat gojs...får ju nästan orgasm!

Törrt!

2011-05-11, kl 16:21:42

japp, orkar inte blogga så värstans mycket...och är i funderingarna att byta blogplats...tycker de e så svårt med snygg design på detta ställe. och sista tiden har de strulat med inläggen...


Sugen är ju inte på högsta nivå att blogga direkt...sitter endast här för att värmen var så förbenat tryckande!!


jag har slutat med Kaffe, och sött och inte för mycket bröd el pasta o sånt, för min mage blir helt knäpp av all skit jag proppar i mig... nu får de vara nog!!! Mage som ser gravid ut utan att ens ha en bebbe??? Nej tack, dumma magkattar och IBS och förmodligen är jag överkänslig mot mjölk och gluten...vad ska man då äta??

Frossa i fisk kött och nötter och frukt i alla dess former, druckit lite laktos fri mjölk med och upplever lite bättring faktiskt!!!


Nepp trött som en liten gris, men dock inte som igår!!! Jisses, dåligaste dagen på länge!!!


Killevipp!

Trött

2011-05-09, kl 01:58:53
Trött men kan inte sova.

Och tankarna snurrar...och minnena bara ploppa upp.

Och frågorna bara väller upp...inte klokt...inte klokt vad allt kan vända på en sekund.

Hur jag kan känna mig älskad och trygg till totalt motsatsen....fan inte klokt.

vad bjuder denna dag på?

2011-05-03, kl 10:17:12
Idag och just nu när jag skrivit klart, vid närmare eftertanke när jag skrivit klart OCH varit på dass så blir det plugg och plugg. Sen i eftermiddag kväll blir det praktik jobb! Längtar!


Däremot måste jag springa på toaletten nu...kaffe gör att det blir på detta vis!!


Killevippen!

Gurkan eller inte?

2011-05-02, kl 22:45:21
Appropå hallonsaft, först gillade jag INTE Gurkan, nu så gör jag det. Men jag tycker de flesta som är kvar är tråkiga och helt maplacerade...och varför är Madde kvar?



Hittade en gammal önskelista som typ är sju år gammal eller nått, punkt 3: va med i Big brother...

HAHAHA!

Sinnessjukt

2011-05-02, kl 20:42:09

Så trött att man blir sinnessjuk snart. Men det är pollen allergin och alla nya intryck på min praktik skulle jag vilja sträcka mig så långt att säga. Även om jag varit ledig i dag så sitter många tankar kvar, känslor och undringar...

Pollen allergin sitter ju i såklart, och jag råkade få på mig en sjuhelvetes ryggvärk i helgen när jag jobba. Fiskpinne, trodde jag kunde sova bort värken som jag brukar lyckas rätt så bra med....men med tre ungar i sängen är det inte lätt, så gubben o lillan fick sova i rummet bredvid, idag fick han krupp och slängde in en tredje madrass bredvid vår säng = utökar sovytan och chansen för skedliggning ökar...

Ledig idag, det har varit guld, även om jag haft svårt att ta mig för något, lite vilsen, men kärlek och mys har i alla fall blivit och det är det viktigaste!  Skulle ta mig en promenad men fick vända, för ont i ryggen...jävla rygg.

Men imorgon är det kvällsjobb, sen jobbar jag ons och fredag, torsdag däremot blir det allas vårt Gekås! Ska bli finemang att komma iväg med flickor och shoppa loss! Även om det varit en tung månad med topplån och massa extra skräp så ska det allt shoppas loss för detta har jag väntat på länge nu!


Sen måste jag skriva lite om inlägget nedan, jag har ju sett att många har läst, men inte fullt så många som kommenterat...undrar vad det beror på?  Är det i tron om att det inte handlar om just dem? Eller är det feghet?
Säkert någon kombination, jag är inte arg, mest sviken och besviken på hur man blir behandlad tillbaka efter att man själv varit stöttning åt dig. Pratar om flera människor i min närhet, inte om flyktiga bekanta nu utan de jag kallat vän...

Att ignorera och inte prata ut...vart leder det tro?

}Swetness, fuckness, lessness{

Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0