Idag har jag lekt katt, och nu har jag fått feber.

2011-02-28, kl 19:12:06

men jag tror inte att det beror på att jag åt dom dära råttorna som mina små kattungar fångade in. Nej jag tror det är min förkylning som spökar. usch och fy, hade huvudvärk när jag kom hem så tog mig en kopp kaffe....de hjälpte lite. Men nu är de alvedon emot febern och jag sitter lite allmänt däven och bloggar lite nu medans ungarna kollar lite på rosa pantern.  Ska strax få dem alla i sängläge och då ska jag plugga lite grann och sen ska jag inta soffläge med gott samvete! Sådeså!!!

jag har varit i skolan idag, det vart studiebesök och vi fick sluta tidigare så överlevde tjoho!!

Nä jag saknar gubbskurken, vill ha nån o krama på....för det är ju synd o mig, feber och allt!!!


30-års kris?

2011-02-27, kl 22:23:41


Jag blir lite rädd, kan de förvandla den mest lugna och snällaste till tokiga tokstollar? enligt min erfarenhet? JA! Undrar hur jag blir, undrar vad jag kommer göra för tokstollesaker. Jag vet i alla fall vad jag inte kommer göra. Och jag anser att det är långt borta så behöver inte oroa mig än för det!!  Än så länge ska jag bara vara en vanlig galning med helt vanliga galenskaper, men när jag blir 30 då kanske jag exploderar i tokstollerier.

Hjälp vad jag svammlar och jag har fastnat på en uppgift med. Den var svårare än vad jag trodde för nu när jag faktiskt skulle skriva den så vart det total stopp! gah läser och försöker komma fram till något bra men lyckas inte...stööön och stånk....

och appropå hallonsaft!



Den fina orkidèen fick jag i veckan av en söt flicka!!

Pulka åk och grill i skogen

2011-02-27, kl 20:06:53

Idag så börja vi dagen med att vakna upp ännu mer förkylda...jippie! Men jag tvinga på mig kläder (igår gick jag i pyjamas hela dagen...) och sen så åkte vi in till storastaden Skövde, vi shoppa kläder till stora grabben, han växer så fort! Blev lite braller, och nån tjocktröja och en snygg tischa. De andra små fick varsinn snygg tischa med och en liten handväska i guld och coola vantar med lysei mörkret mojänger på. Nåväl, jag köpte endast ett par örhängen till mig själv, kosta 30 spänn, rätt nöjd med det köpet mohahaa. Well.

Nå vi handlade käk med, käk o sånt kraffs man behöver då till veckan som kommer, frukt o gröt och pålägg o såntdära. Blev en fin peng vi handla för, yes så vi  borde klara oss tycker man ju. Just de prova ett par skor men de levde inte helt upp till mina förväntningar men spana på ett par på blocket som jag vill ha, lite dyrare men desto längre håller dem!!!! Yeees.

Liknande

sweet



Hem igen, slängde in sakerna, bytte om, och drog till skogen, grilla och träffa massor av människor, fler än vanligt men de va roligt. Vi käka korv och fikade, vi åkte pulka som galningar och snacka massa gojja, precis som det ska vara!

en bra dag då allt som allt får jag väl säga, men nu är kroppen trött och jag ska skriva på en jävlans tenta...tjolahej, men är faktiskt snart klar...bara inne på tio sidor nu.....



Grodkastning!

2011-02-27, kl 01:05:02

Ett minne jag aldrig kommer glömma....haha jag och min vän var ute på nattsafari i Bronövertidan. Vi hade en cykel och skjutsa runt på varandra en sommarnatt för länge länge sen. Det var föresten första gången denna dam, som föresten var med i föregående äventyr likväl....jo första gången hon skulle sova hos mig. Nattsafarin fortskred och vi cykla, härja och gapa o sjöng. Men vi hamnade vid undergången nära ankdammen, fick för oss att följa tågspåret....(Har gjort det många gånger i desperat försök att ta mig härifrån kanske?) Nå vi skulle gå där och så blev det, vännen min fick för sig att kasta en groda på mig!! Fy fan i helvete vad jag skrek!!! Det var värsta skräckupplevelsen ju!!

Kom hem till slut i natten, somna inte oh nej, vi spela in massa sjukligheter på ett band, ni vet kassettband!! Vännen snacka om att steka finnar och käka upp dom, nej inte grannarna utan flötet i fejset...mums!! Jo och vi tjöt av skratt medans vi underhöll oss och mamma kom upp o vart skit förbannad och sa åt oss att sova...haha ......fortsatte nog ett tag till och till slut sov vi som stockar!

The social network

2011-02-27, kl 00:59:09

Yes, den rullen kika vi på här ikväller. Började kolla på en annan, resident evil afterlife, men den sög så vi stängde av den ganska fort, plus att det inte var någon text på det japanska...lite freaking svårt. Sure jag vill lära mig japanska och jag kan några ord men inte fan kan jag japanska liksom!! Well, vi bytte till facebook rullen istället.

Jag tycker den var ja, vad fan tycker jag, den var inte kass, den var väl kul att ha sett bara för att man är facebook beroende. Men definitivt INTE min nya favorit film. Och han som uppfann fejjan, måste ha någon slags diagnos...jisses amalia. Men har man dissat honom så ångrar man sig nog nu när han är rik som ett as!

Ja jag har funderat och är sugen på skor, hitta massa fina på tradera, måste ha iaf ett par av dem. En storlek förstor men alltså det kan man leva med tycker jag! Dessutom var dom vintage så svårt att få tag på exakt lika. Och min vänstra eller högra fot(den som är lite större) blir säkert glad för lite extra plats!

Jag känner mig inte jätte rolig eftersom jag känner mig halvdöd, halsen och det där irriterande kliande svidande ni vet precis mellan halsen och näsan.....urk. Gillart INTE!!!

Ungarna har som vanligt förgyllt min dag, de är för goa. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan mina två grabbar och min lilla tösabit!!! Vackraste som finns, både att titta på och inuti, dessutom smakar de sockervadd, jag vet för jag pussar på dom så mycket! Det var tal om regler för hur ofta jag fick pussa dem och klämma på små rumpor....host, antar att de kanske blir lite trötta på det haha, men de reglerna försvann snabbt för de vet vad morsan gillar och kommer själva o pussar och vill ha pusskalas och vickar på rumpan så man kan få sig ett kläm eller två....mohahaa...finns inget goare än små barnrumpor att snärta till lite lätt bara...ska inte göra ont...hihi.

Nä, jag är trött, och just det, det tangentbordet vi hade dog idag....RIP. Nu har vi ett gammalt, trodde jag skulle dö av det men det går över förväntan. Tror muskelminnet sitter i sen vi hade det för öhh...kanske 5 år sen?? Kroppen är bra fantastisk!!!!

Nä Natti natti alla dögrävare där ute!

Oh, Bondage up yours!

2011-02-26, kl 20:36:47

Well, skrivit lite ikväll, pluggeliplugg. Vi har haft en hemmadag, vi är ju lite halvt sjuka allihop.
Ont i halsen...fan vad ont de gör nu på kvällningen alltså. Suck!!
Men vi har haft supermys ändå, käkade super gott käk! Köttmackor....mumsfilibaba!!

meat

De va sjukt gott, ciabatta fylld med gott marinerat strimlat kött och grönsaker
sallad, och smältost, och givet valfria dressingar alt. ketchup om man behagar.
MUMS!

Sen idag då, så alltså jag är suspekt mot nytt godis, alltså nya godissmaker, nya smaker på chips etc. Men gubben han gillar ju att testa, speciellt nya chips av nån anledning. Nu vet jag inte hur nya dom är men nya för oss ialla fall, de senaste han köpte smaka stjärt, de va liksom fö starka, gick ju inte att flöta sig i dem..haha man fick ta en  o dricka ett glad  vatten....gott? Nä effektivt om man typ bantar.

Men han köpte iaf en ny variant idag .
chippes

Och lägg märke till att det är plusgrader!!!!!!! WIHO!
Men alltså BBQ och sourcream, ja av mig får den helt klart godkänt.
Det gick att äta, man måste inte drika tio liter vatten för att kunna ta en till.
Och mycket smak. Sen så är som sagt jag känslig för nya smaker, haha gäller
allt är väldigt kräsen, men godkänd jajamensan. Men bästa i världen ? Njaaaeeee..

Smittoämnet DILL

2011-02-26, kl 17:59:14

Ja DILL har förpestat min tillvaro länge nog nu.
Idag tog den fan priset.
Den hade förpestat mina julgodisar som jag i desperation
drog fram för att jag var nästan döende i svält.


För någon vecka sen var det lussekatten...
VAD mer är förpestat av denna DILL?????


dillen

ja just det ni som inte greppar, alltså dillen, som varit jävligt bra förpackad i frysen(eh, plastpåse som är öppnad är väl ok?) Har satt smak på allt i frysen!!!! Fattar inte!! Den har verkligen tagit över allt.....

Helg

2011-02-26, kl 12:24:07

Skönt med helg måste jag säga...riktigt skönt!

Vaknade dock med ont i halsen, de gjorde vi allihop!!
Tråkigt men men....sånt är de

Familjen skulle svänga o köpa lördagsgodis och lunch.
Jag skulle skriva på hemtentan, men är för hungrig för att fokusera ju.
Men får försöka ändå!! Minsann!!

Jag är shopping sugen, nya skor behöver jag, jag vill ha en snygg tröja jag såg
sist, och en söt klänning....yes...men men...

Jag vill så mycket...haha.
Nä ni get och lamm....

memestand sugen på att fixa håret igen..nu är det ett burr!

Svettiga strumpor i en garderob

2011-02-25, kl 23:17:52
Fick ett minne pga av en liten rad jag skrev till några töser på fejjan.

Jag och min vän bestämde oss för att festa, vi drack stulen sprit och
äckligt hembränt. Med andra ord var vi långt ifrån myndiga...haha.

Vi drack hemma hos henne, ingen var hemma, men vi ville ju festa.
Så ut på byn...alltså det är en liten skit stad vi snackar om.
Dött efter kl 21 då Ica stänger liksom.

Nå vi gick omkring och var SÅ fulla. Vi träffa min kompis, som vi snacka med
en stund, han hade varit och tränat nån kampsport. Me några pinnar.

På något vänster träffar vi nån kille som bjuder hem oss till sin lägenhet.
Han är alltså ganska mycket äldre med andra ord. Ha ha ha.
Men i alla fall, vi hamnar där inne, han stöter på kompisen min.

Sätter på en porrfilm av nån anledning,  jag skulle leta efter toaletten men
hittade ett mjukt ställe som man kunde sova på.

Helt plötsligt flängs dörren upp och där står min kompiso och undrar vad
fan jag håller på med och varför ligger jag och gosar med svettiga strumpor??
I ljusets sken ser jag att det som var mjukt var alltså mängder med strumpor.
Det var en stor garderob som man alltså får plats i, och den var fylld med strumpor!

Hur många strumpor kan man ha? Och varför i herrans namn är dom kastade där i ett enda virrvarr???? Många frågor för lite svar helt enkelt!

Men det kändes inte helt fräscht att ligga där och mysa längre, ut i trapphuset flög vi båda två.vad som hände sen är en annan historia!

Äntligen!

2011-02-25, kl 15:43:54

Har jag kunnat äta och med bara lite ont denna gång...
Tog min medicin på morgonen och innan jag åt, drack rikligt med vatten.
Nu jäklar ska jag sköta mig!!

Lilla gottegrisen prinsessan hon är förkyld, jobbigt på kvällen och natten.
Men nu på dagen ganska ok, lite däven ja men inte helt liggande heller!

Jag har bestämt mig för att skaffa mig en egen dator. Till bara mig.
Det ni!
Det var längesen, jag hade en på mitt rum när jag var tonåring
utan internet och skrev dagbok på den, och spelade MS röj. Haha
ibland ett parti med vad fan heter det, det där när man lägger kort?

Ja ni fattar, inget high tech direkt!
Och gubben verka faktiskt inte helt anti, för det va ju hans idè!! Sweet.

Ja och en vän till mig fick mig nu att sukta efter en sak till hösten!
Ja jag vill!!!!!!!! ge mig, låt oss görat!!! *hoppas*


Swing!

Varför kan inte min mage sluta?

2011-02-25, kl 10:15:41

Jag är ju inte sjuk, men den ger liksom inte med sig.
Ont och mår illa...fiskpinnar!


Nej jag orkar inte med den längre....skicka gubben till apoteket.
Hoppas de hjälper.....

Aj, nu ska jag inta liggläge, mår illa!

Jävla dator jävel

2011-02-24, kl 23:30:53

Segare än segast.
Knäppare än knäppast.

Stängde av sig själv.
Hänger sig hela tiden. OCH jag får brytet på den jäveln!


Men fusen är jag med, sitter nu i skrivande stund med fingervantar på mig.
Men fryser ändå mest om tårna och om högerhanden. förmodligen för att den
är mest inaktiv iom att jag är vänsterhänt....ja just det. VÄNSTER.


Rolig information så här på kvällskvisten när jag är trött så jag mår illa.
Iof mår jag illa konstant nu för tiden...blärk. Och svullen mage!

Tröttnöt och sur på datorn! Vill ha en ny fräsch bärbar sak.
Men gubben vill ICKE...,..........................grrrrr
Välkommen till tjuhundratalet liksom!

Nä nu ska jag sova innan jag ska vakna.

Du luktar fisk!

2011-02-24, kl 21:19:33

Haha internt skämt mellan mig o en kompis haha...vi älskar det
och kan aldrig sluta heller...det är liksom inbyggt i mig.

Kan man vara snuskig och lite halväcklig kan jag inte låta bli!
Så är det med det, jag har dålig humor haha. Men jag gillart!


Jag fryser tasken av mig, om jag hade haft någon vill säga.
Men nu är det fingrarna som får ta smällen, det är inte ens lite roligt.
Får ont i dem, skit ont! De gör ont att skriva till och med.


Lilltösen är sjuk....fan också.
Grabbarna de ljuvliga är inte sjuka än iaf.
Men gud, jag ser in i tre par små bruna ögon, jag kan börja gråta på stört!
För att de är så vackra de tre små ljuvliga varelserna!
De är de bästa jag har gjort i livet!!!!!

Imorgon kväll har jag bestämt att de ska bli en kanonkväll med
mycket mys. De ska bli godheter att smaska på. Det ska bli mys på
hög nivå med lek, läsmys, spel och nån bra film!

Jag behöver kvalitets tid med mina ungar, känna närheten,
se deras små leenden, höra deras galna upplägg och upptåg.
Smeka på deras små kind(ar/er? jaja.)

Jag ska plugga nu men datorn dör och jag har förfrusna händer...lycka till!

Härliga människor

2011-02-24, kl 12:42:56

Det finns det många av, idag har Min goa darling gjort mig glad, han är bäst helt enkelt!
Och fanimig bara min, trots att de finns dom som inte fattar det!

Och min vackra dotter som är helt underbar. Gosat hela förmiddagen, lilla snuttan.

Ellen min vän som berör mig enormt har varit här o myst gosat och tjattrat! Om allt och inget
om ovärda saker och roliga, om jobbiga allt mellan himmel och jord med andra ord!!
Fick även en liten fin blomma, ett fint kort och en annan liten sak som även det var välkommet ;-)


Fryser fingrarna av mig just nu får skriva mer sen!

Livs elixir

2011-02-23, kl 21:27:08

Jag älskar, och jag älskar att jag människor att älska.

Jag tycker om, och tycker det är mysigt att ha gullpluttar att tycka om.


Önskar jag hade mer tid, önskar jag vore dit och dat.

Men när jag satt på fralla för alla, inne på någe golv o såg massa ungar leka,
så ångrar jag inte att jag börjat skolan.

Fy vad jag är less på sånt där haha, sitta o le hela tiden åt andras fula ungar.
Glo på trökiga folk man ändå inte vill va med.

Haha, men trevligt att vara med människor man gillar helt klart, den biten är kul
Leka med mina ungar ja det är kul men föredrar lekland, badhus och sånt istället, eller
hemmets trygga vrår med allt som dom gillar.

Så då kände jag återigen att det är skönt med skolan, träffa folk.
Inga ungar just då. Fokusera på något som bara är mitt liksom.
Dessutom för vår framtid, min framtid.

Jo, sen att jag är avtrubbad. stressad och helt toktankspridd, det får gå,
för det är inte skolan egentligen, det är annat som trycker på.

Jobbiga tankar, utmattning av att ständigt tänka på "det".
Att ständigt oroa mig för "det där". Ja det är inte kul.
För dem tankarna jagar mig, hela tiden, till och med i sömnen.
Jag blir liksom inte fri.
Men de ska bort, det ska fan bort. För annars pallar jag inte trycket.

Det går ut över ALLT. Jag känner mig som han i hellraiser som blir isär sliten
av krokar....typ dygnet runt. Oro och änglsan för jävligt jobbiga saker.
Minnen som är obehagliga.
Och så allt runt om, vardagen, att ständigt ha dåligt samvete.
Jag har dåligt samvete om jag slappnar av och är med familjen
Jag har dåligt samvete om jag pluggar.

Inget blir riktigt bra.
Vill ha alla saker klara nu så jag kan släppa skiten och gå på praktik istället.

Och att jag har fettofläsk gör mig inte lyckligare direkt.
Eller få gravidmage utan att vara gravid, och det är INTE ett skämt
jag ser på riktigt gravid ut! Jävla bajs mage...men det är en reaktion.
Fattar det. för kroppen reagerar på stressen och pressen o ångesten.

Nej nu jädrar pladdrar jag på. Men ut me skiten...bajs påt.

Sen finns de faktiskt ingen som förstår...allra djupast...
jag får leva med min egen skit helt enkelt.

/Ont men lever ändå

Whats the point?

2011-02-23, kl 16:46:47

Fan och hans moster, är jag sjuk igen?
Känner mig febrig, check.

Fryser som fan, även igår.
Trött utan dess like, alltså jävligt onormalt.

Illamåendes attacker.
Huvudvärk, som är molande, slår till lite då och då med
en jävla blixt med...
Rörig i magen så det skriker om det, den svullna upp förut
såg ut som jag va gravid för fan.
Och gått på toa o de har varit lite rörigt liksom...


Snälla, orkar faktiskt inte mer.......suck

A good day!

2011-02-22, kl 19:20:16

Idag har varit en bra dag, jag åkte in till storstan skövde.
Hade en lektion vi fick pilla på en låtsas penis och vagina och stoppa in en
slang i snorren o tjofadderittan.

Fick även ta ett glukos test som gjorde jätte ont...aj ajaj

Gjorde prov därefter och gick åt helvete.

Men gjorde commerce med Sandris och sen vart vi hungriga som vargar!!
Käka med Sandra Lollo och Lisa, myselipys.
Maten var äcklig som fan dock och ska aldrig mer äta där.

Se åkte jag till tibro och tog en promme.
Hemma i ca 20 min, åkte sen till polaren och snacka massa skit och
ungarna röjjde.
Hem igen och nu är jag trött som bara den. VÄLDIGT trött...

Men la mig efter ett och vakna sex imorse....pluggade provet och spänt mig för de...

Wiho!!

Läste ett fint blogginlägg förut som gjorde mig superglad!
Lika när jag läste min lilla Ellendellens blogg!! Tack töser!

Ska jag massera din ringmuskel?

2011-02-21, kl 23:17:59

I skolan idag så kom vi fram till att det blir mitt framtida yrke...
Intressant, undra hur mycket man kan tjäna på det??
Pengakär som jag är....vilket skämt.


Tjoho, imorgon består dagen av att ha praktisk lektion,
då ska vi sätta kateter. Och, ja jag vet inte på en docka?
Hoppas den inte får ont...

Efter vår lektion ska jag ha prov...som jag verkligen INTE
ser fram emot...jag är så stressad att jag tror allt jag läser
verkligen försvinner i samma sekund som jag tittar på det...
Fan, inte bra....blir ledsen, jag vet att jag kan men det blir
bara skit....känns det som...sen tar jag kanske ut lite i förskott.

Men...nå....hmm...eller?

Ahhhrgg...ska i alla fall läsa nu innan jag ska sova...
Jag ska upp tidigt imorn och läsa innan jag åker.

Sen har jag lite klurigheter, för jag vet inte när jag slutar
och jag vet inte när och hur jag kommer hem imorgon...
Men har fixat barnvakt i fall om att jag inte kan komma hem i
tid innan gubben ska iväg...

Har tänkt på en sak, det är fan nästan som att jag pluggar heltid och
är ensamstående...för jag slutar halv tre varje dag.
Gubben börjar tre....mycket vi kan hjälpas åt? NEJ

När ungarna vägrar somna kan jag plugga då?
När ungarna vaknar på kvällen (som ikväll) kan jag be någon
ta dom åt mig så jag kan läsa? Nej...
Det är fanimig inte lätt. Men jag måste bli klart och måste fortsätta
kämpa på....för jag kan inte skita i det här med...det går bara inte.

Last chance.

Vänskap som ruttnar och dör

2011-02-20, kl 21:50:14

Vänskap som återföds och blommar...eller vänskap som föds och växer...

Ja många tankar snurrar i huvet på mig nu.

Jag har nya  vänner helt plötsligt, de gamla, de är inte värda särskilt mycket alls tyvärr.
De har satt sig i den sitsen själva och jag orkar inte sörja dem mer.
Men jag funderar mycket ändå, för det är så jag fungerar, och jag är inte känslokall.

Börjar bara bli lite lätt trött på människor som sviker...väntar liksom mig att alla
gör det en vacker dag...för jag har inte erfarat något annat tyvärr.

Men de jag umgås med nu, de som betyder något nu, är nya, och jag
tycker om dem. Hoppas man kan bygga upp något fint.


lotus

De går väl framåt?

2011-02-19, kl 18:16:08

Ja då det gör det allt, kommit en bit på hemtentan.
Men de är jädrans massa forskande o läsande man måste hålla på
o grejsa med!!

Och nu fryser mina fingrar till is!!! Det är dödskallt men vill inte tända, det får allt
gubben göra när han kommer hem från leklandet!!



BURR


flowerssommar vill ha vår.....nuuuuuuuuu

Knulla

2011-02-19, kl 14:27:46
Tänk vad ett knull kan göra en glad!

hjärt

Fräsigt värre!

2011-02-19, kl 09:57:34

Idag står det plugg på dagsplaneringen...jag ska komma ikapp nu har jag tänkt.
Imorgon lika så...däremellan ska jag klämma in nån shopping efter element och
nån promenad...om jag orkar ska jag dansa Zumba....tjohej.

Nu längtar jag till min praktik, jag är trött på alla prov o grejjer.

Solen lyser och det är så härligt!!!!!!!!!


Det gör en gott i själen!hhh saknar mitt långa hår ibland!

Naken

2011-02-18, kl 18:04:28

Nej, är faktiskt påklädd, men fryser så man kan tro att jag vart näck.

Nu är ungarna på äventyr, jag är ensam, roligt?
Nej det gör faktiskt ont i hjärtat, men nu när jag mår lite bättre
måste jag ju komma ikapp med skolarbetena.

Fan ingen lust alls att komma ikapp, vill bara skita i det och
vara med mina barn!! Jag vill med bada o leka....fuck it!


Jahopp...men ska väl försöka vara konstruktiv och göra nytta.

Flower power

2011-02-18, kl 14:35:50

Blommor man inte behöver vattna!! Ja tack!
Nej jag vill inte ha plast!!!!


Men mina blommor dom är riktiga kämpat...haha..

De som överlever är ju otroliga hahaha...för jag lömmer jämt.

Genom eld

2011-02-17, kl 23:21:17
Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld


// Passar kvällens humör

Wanna trade?

2011-02-17, kl 21:15:55
Nån som har lust med lite kramper i magen?

Alà post magsjuka, alà stress, alà mens?

Nä, trodde inte det heller va....


Stön, nej nu vill jag ha tillbaka smärfria kroppen, iaf som det var
innan magsjukan. Smärta har jag ju varje dag ändå, men den är
jag så van vid.


Jag börjar känna mig urlakad, någon som märkt på mina gnälliga inlägg?

Stress så det blir tungt att andas, ont så jag får tårar i ögonen.
Trött på mig själv så jag vill gräva ned mig i ett hål...suck suck suck.

Nej, jag behöver bara komma igen, det vet jag, men ibland känns
det lite hopplöst. Och mitt tålamod börjar ta slut. Hur mycket ska man
tåla igentligen???

Stark? Nej, snarare överlevnads instinkt.

Men börjar bli trött på att Livet om och om igen bara häver stora
jävla stenblock rätt i ansiktet på mig.

Det kan bara bli bättre! Nej nej nej, vet ni vad jag vet ni som lurar er själva
med dessa ord?

DET KAN ALLTID BLI VÄRRE!

Stressar snart sönder

2011-02-17, kl 16:10:32

NU är jag stressad kan jag säga....hemtentor, prov och uppgifter i ett kör!
Sjukdomar så man missar viktiga lektioner...helvete oxå!

Sjuk så jag inte kunnat läsa på provet...men fan o hans moster.

Ont så jag vill gråta...stressad med så jag vill gråta...

Hur mycket ska man palla med?

Kan mina känslosvallar bero på dåligt med mat och sömn?
Mycket ont som tagit min energi??


MORR!

Kramp kramp kramp

2011-02-17, kl 13:10:17
Försöker läsa på provet till imorn om jag mår mirakulöst bättre då...
Men ont som fan kan inte riktigt koncentrera mig som jag skulle vilja.

Så antingen åka o göra provet och hoppas på de bästa eller komma efter ännu mer?

Jippy.....fan känner att magen krampar igen...bye bye.

Sweet freaking dreams

2011-02-16, kl 23:44:32

Kolla på en knepig film, i takt med magkramper from hell...
Somnade till en stund...


Tror jag har feber igen....freaking great!


Nä nu ska jag fan sova....igen...gött...


Porr och snusk

2011-02-16, kl 20:17:22

Nä inget kräk sen igår, men kramper utav bara helvete.

Och denna jävla stress över skolan snart klappar jag fan ihop....usch!!
FÖR MYCKET för lilla mig känner jag *snyft*

Kräk och skit

2011-02-16, kl 11:11:11

Jajamen, igår vaknade jag hade så ont i magen, men kändes som ett rejält magkattars anfall.

Åkte till skolan för vi skulle ha genomgång till provet på fredagen..men kände mer och mer
att jag inte skulle palla med...helvete....magen krampa, jag måde illa...och såg fan gravid ut..


AJ! Helt likblek med....nå väl hemma bara rann skiten ur mig.
Mådde as, sov och sprang på toa om vartannat....sen kräktes jag
med men då blev iaf huvet bättre.....

Feber inatt och feberdrömmar....

Mår bättre idag men seg och inget ätit....vågar inte!!

Alla hjärtans dag

2011-02-14, kl 21:45:48

Idag vart jag i skolan, inte på topp kan jag säga, det enda som var bra
var att jag vaknade och det var mycket ljusare än vanligt.

Åkte till skolan, men det vände och blev faktiskt ganska kul.
Höll på att dö av skratt o kissa ned mig några gånger
på grund av en galen lärare, men helvete vad roligt de var!!

OJ OJ OJ hahaa fyyyy farao vad rooligt.


Ja ja åkte hemåt , och kom hem, gubben sa att ja kunde ta en promme.
Givet tjoho, men fick choklad ask av ungarna och kramar o pussar o teckningar.
cherryheart
Gubben hade köpt en bukett med jätte fina blommor och min favorit choklad.
Oj oj oj tänkte jag, han slog på stort idag!!

Så går de en stund och han kläcker att , ja morsan kommer sen kl fem
så ska vi åka och äta på resturang....va??
Liksom va? Vad sa du va??

Vad menar du ska du inte till jobbet?

Hepp han hade tagit ledigt o allt. Men hjälp, och jag fråga vad dom sa då
om du bara tar ledigt så där...

Men översakningarnas överaskning, han hade fasiken planerat de långt  tebax
i tiden den räven!!
Detta är då helt otroligt för min lilla gubbe är givet kärleksfull alla dagar om året
osv och kan överaska med rosor lite då och då oväntat, och defintivt
sovmorgnar och frukost på sängen.

Men att planera så utstuderat, haha det har nog inte hänt förut :-)
>Total chock kan ja säga :-)


sandhjärta
Men ack så roligt och gött!!

Käka så magen står i fyra hörn, GÖTT!!
Men skippa efterätten där och tog en Mcflurry istället haha, gött som fasiken!


Nä nu ska jag sova på soffan eller läsa på provet...vilket mest troligt?

Och har en finne på g, men den kommer liksom inte fram...jävla skit!



Glöm ej!

2011-02-13, kl 22:52:02

Att det är alla hjärtans dag imorgon! Tycker det är mysigt.
Fast jag tycker även man kan mysa varje dag!!!

disney

Coping, omvårdnad...bla bla bla

2011-02-13, kl 22:50:10

Det snurrar som en gröt i hövet.
I fredags hade jag pluggat som en galning till provet, lungorna hänger kvar.
(Tur de eller?)

Att läsa på ett nytt prov nu på kort tid är inte roligt. Fy farao!
Dessutom två st Hemtentor varav en ska va inne i veckan...hoppsan.
Fokusera lite väl möe på provet . För den som ska va inne i veckan som
kommer hade jag inte börjat med. Men har påbörjat nu i varje fall. (Skönt)

Och börjat läsa på nästa prov, omvårdnad....puhuuuu....


Jag är glad att jag pallade Zumban faktiskt, vart ju på ett depressivt humör
hela dagen så kunde lika gärna grävt ned mig. Men sket i det och tvinga mig
själv att göra något med familjen (spela spel och myste) och tvinga mig
att gå o dansa. Tjottafläng så kändes dagen i alla fall inte helt ovärd!

Imorgon är det skola, veckan har lite skoj med inte bara plugg.
Ska ha en kaffedejt med min älskarinna som jag inte träffat på gör
länge nu! Ska bli mycket trevligt.

Jag hoppas på att en styck Ellen tillfrisknar fortare än kvickast!
Så man ännu en gång kan ånjuta hennes underbara anlete!

Lilla Emmsan får man inte förglömma, henne vill jag mysa med såklart
hon är ju äckligt snygg!! 

Goa töser hela veckan lång i skolan gör mig glader, och om de
alla står i rader blir jag ännu mera glader...

Äh nu är det nog dags att ögna igenom kapitlena till provet
och hoppa under täcket o gosa o snosa...fast jus de fan, måste
måste måste TORKA mitt galna hår! Det lever sitt egna liv!

Ja eller hur, har jag glömt att berätta att jag har en visdomstand som
jag vill mörda??? VAVAVA? Jävla tand!!!

/Natti Natti alla nattugglor

Undra sa flundra

2011-02-13, kl 20:30:09

Om jag tar mig en (några) shottar och lite partyblåsa till zumba nästa ggn...
Kanske de går sketa bra??? Eller??

Zprattelgubbe!

2011-02-13, kl 19:27:36

Jag testa Zumba för första gången idag!

Vart nervös, jag är ingen dansant kvinna direkt...jo med lite alkohol
men inte annars!!

Oh hjälp, första halvtimmen ville jag dö, jag ville gå ut, för de va fan as svårt.
Sista halvtimmen gick de bättre, svårt var de men kom in i det mera ...

Kände mig som en sprattelgubbe till o från, och kände mig lite fånig
haha...men de va roligt ändå och ska prova igen o fortsätta hoppa
fult om jag inte kan! !


Pirrelipirr

2011-02-13, kl 16:49:57
för jag är kass på dans men men ska väl bli kul hoppas jag...Zumba...


Har spelat brädspel haha med lite egna regler dock :-)


MYS....

Nä ska väl snygga till mig lite innan skjutsen kommer!

Sunday

2011-02-13, kl 15:45:33


Haha, soligt idag, gött!

Haft en knepig förmiddag lite tårar och känslor överallt och ingenstans.

MEN sen vände det när jag fick mat i magen och lite kärlek!


Jag har lovat följa med på dans ikväll, oh my lord hur ska detta sluta?
Jag har INGEN koll på dans what so ever liksom...men, jag gör som jag
alltid gör....studsar lite istället hahaa...typ hoppar lite om de blir fel ..



Sen är de plugg plugg plugg...får ågren av allt vi har just nu. Fattar fan inte varför ALLT
är nu. Kan väl dela upp de lite så att de är lite jävla andrum?????????


Nå....ska spela olika spel med mina godingar nu, brädspel o sånt !!

Några tjyvnyp och pussar lär de ju bli med! It`s my drug!

Lördagsmys!!

2011-02-12, kl 22:26:00


Imorses ville jag INTE gå ur sängen. Men fick frukost på sängen :-)
Jag vart så trött att de inte är klokt.
Mådde inget vidare på hela förmiddagen, orka inte ens med till affären som
det var tänkt....

Även fast jag hade sovmorgon låg jag och dreggla på fotöljen ganska tidigt på dan.
Efter jag varit på toaletten kände jag hur de sved o hade sig, förmodligen en uvi då..
är nog därför jag inte va på topp...slängde i mig några piller och duschade...(KALLT som jag hatar!)

Hade ju middagsgäster minsann! De anlände de tre godingarna och åkte hemåt vid tio tiden..

Nu ska de bli mys i soffan om någon kan slita sig ifrån tv spelet...

Ungarna har nog somnat tror jag, de fick långkväll !! De vart lugna så vi kunde ändå ha trevligt!

Nä nu luktar de fis, får rusa!

Heaven help me

2011-02-11, kl 22:38:34


suttit en stund vid burken ikväll. Inget bra på tv iaf.
Snackat me lite goa töser :-) Även brorsan även om han mest
är osynlig!!


Tror jag har en visdomstand på gång, helvete vilken smärta det
kan framkalla eller?? inte fan blir man VIS heller!!
Falskmarknadsföring kallas det!!


Näpp jag har ont i benen, ska försöka mig på att sova sen
utan knepeliknasdrömmar som man inte vill ha och
förhoppningsvis utan ungar som piper!!

Natti natti alla nerds därute!


Hur trött får man vara?

2011-02-11, kl 21:43:38

Jag är redigt trött kan jag säga.
Natten var ju inget vidare med drömmar o vaknanden o skit, o tidig morgon dessutom!

Men jag bakade kladdkaka med ungarna förut, och ärligt det
var fan den godaste jag någonsinn ätit! Aldrig blivit så god innan,
följde inte receptet utan gjorde lite eget haha....MUMS!!

Men lunchen på skolan och kladdkakan den gjorde ju susen för
min oerhört tåliga mage....NOT....ahja....fan lite fredagsmys för tusan!

Iof består mitt fredagsmys av ensamhet, ibland plugg och mer ensamhet.
Men fuck it!


Idag så blir de inget plugg, min hjärna får fan meltdown då.
Prov igen nästa fredag, tjoho! Fucking nice.
Två hemtentor som måste bli klara....great!

Men den ena är ju påbörjad o blir nog klar på ett kick i helgen o
ska försöka bli klar med den andra med....örka!

Men är man snyggare än de flesta och bättre än de bästa så!


HA, det äckligaste jag vet är bloggar som skiner av äckel och
falskhet!! Jag är så snygg, jag är så het bla bla bla
om du är så jävla het varför måste du skrika ut det då?

Ah ja, man får ju skriva vad man vill i sin blogg och det
är ju det som är charmen.

Roligt ändå när människor tar åt sig när man inte ens menar dem?
Fan vad självcentrerad man är då?


Saknar vänner...ibland blir man ensam ute i kvällen i utkanten
av byn.


Busväder

2011-02-11, kl 15:58:19


Idag är de busväder, tänker bara mysa med mina goa ungar ikväll.
Har ju faktiskt gjort prov imorses så det är fan på tiden att jag får slappa
haha, hade en förjävlig kväll, igår plugga som fan, inget gick ju in.

Skulle lägga mig, då vakna massa ungar, en fick gå med mig en med gubben
de två somna i ett annat rum. Jag vaknade flera ggr på natten...knepiga drömmar.

Den tredje pep på morgonen, så då var de dags att ta tag i livet, jag gick ändå upp
tidigast idag för att plugga på lite innan provet med. Kaffe o lungor vart de imorses.

Han även med att bli lite utfrågad, gick galant.

Gjorde provet, gick bra tror jag, svarade på allt, kändes som att de gick ok.

Käka go Taco buffe på skolan me goa töserna.
Satt o slappa efter de, orka inte med någon prommis i detta väder!

Lång dag i skolan men de gick ok, sen på vägen hem vart de lite slirigt och
vägen syntes knappt för all snö! Men chauffören kör ju grymt så kom hem
säkert o tryggt!!

Upptäckte att finns inte något kul att bjuda ungarna på, kanske får baka någe skoj då?
Inte ens popcorn som vi ALLTID har på fredagar...stön .

Ja jag vet de e kort till kiosken, men orkar inte dra småttingarna ner för de, tar typ en timme
säkert!! Stora killen är ju hos kompis!!


Näpp nu ska ja ta mig i kragen o baka någe gött till ungarna så de blir mys här i stugan!

Din verklighet...

2011-02-10, kl 18:20:37

är just din verklighet, någon annan har en helt annan uppfattning.
Inget är rätt eller fel. Men kan lätt uppstå missförstånd....när man
går i sin egna lilla värld.


Idag är det snö, snö ute och snö i mitt huvud känns det som.

Ont i ryggen så jag vill knarka. Fryser, och känner mig lite
halvt om halvt ofrisk kan man säga.

Hade en äcklig dröm inatt som präglade mig ett tag...
den var riktigt äcklig. Vill kräkas!!


Svipp svipp sviiiiiipp!

SOL!!!!

2011-02-09, kl 11:22:30


Fy fan va gött med sol, det behövde jag!!! Lalala, sol sol sol!!

Energi ja tack!!!

Du ser vad du vill se.

2011-02-08, kl 21:56:00

Du tar in det du vill ta in. Det är nog ganska tydligt för de flesta människor.


Igår hade jag en arg dag. Idag så har det varit bättre, känns skönt att ha
fått ur mig lite skit. Jag har varit lite avvaktande dock på någon front.

Däremot var det roligt att göra venprover och såromläggningar idag i skolan.
Det var lite trixigt först eftersom jag är vänster hänt, men sen när jag kom på
en bra lösning gick de hur bra som helst.

Slutade tidigt så åkte till familjecentralen och hängde.  Blir så irriterad på
vuxna som dock inte har kontroll på sina ungar...men men...mer synd om de
barnen än om de vuxna.

Hemåt efter det och väckte hurtbullen i mig som legat o sovit nu i några dagar.
Drog med ungarna ut på en promenad, tog en picknick i solen och promenera sen hem, men fan va gött.

Väl hemma hade vi läs stund, ungarna valde varsin bok, mys!
Avslutade med mini pizzor som käkades för glatta livet.

Kika på halva bolibompa men sen plugga ja lite och, sen vart de läggdax.

Väl när ungarna somnat så plugga jag direkt istället för att sätta på datorn, precis som igår, funkar mycket bättre då...har bestämt mig att datorn ska, eller nej inte datorn, men facebook och annan
skit som tar upp min dyrbara tid skall kraftigt minskas. Och det har jag redan satt i verket.

SKÖNT!

De som är mig nära behöver aldrig tveka.


/Killevippen (plus de gånger jag glömt eller varit för arg :-D )

Smärta deluxe!

2011-02-07, kl 23:31:27

OMFG haft så ont i tjejmagen idag att det inte är klokt!
Nog för att min spiral har ställt till en del så jag trott hela
livmodern ska trilla ut, men idag, OMG!!

Har till och med gråtit för att det gjorde så ont. Värst
när jag kom hem ifrån skolan och hela eftermiddagen.

Så jag satte på en rulle till ungarna, fick en PÅ och
sket i att vila ensam o satte mig hos ungarna o pussa på dom
så kändes de bättre.

Sen lugna sig smärtan, det har liksom kommit som värkar.
Men de lugna sig, och  när ungarna sov så plugga jag...
kom in i ett jätte bra plugg faktiskt...gött.

Men fick ont igen och de kommer o går hela tiden...sjukt
eftersom de e lagom mellanrum...sen kommer en "värk..."

PAIN!


Nå, jag har bestämt mig, människor jag finner onödiga, kommer
jag rensa bort, för jag orkar inte med folk jag inte litar på.
Tyvärr är det ungefär alla just nu.

Paranoid och jävligt besviken på alla för många många saker.

Nyfikna jävlar som sen vänder en ryggen till exempel.
Dem kan dra åt helvete. Tyvärr två stycken jag tyckte mycket
mycket om.

Jag har haft hjärnspöken de senaste dagarna.
Jag har upplevt saker om och om igen.

Och jag tänker verkligen INTE ta mer skit.
Jag VÄGRAR! Den som gör mig illa, på vilket sätt som helst
den ska fan passa sig för jag tänker inte hålla tyst.
Jag tänker inte kväva längre, jag tänker inte vara
en jävla dörrmatta som folk utnyttjar på alla jävla
vis, de som kallas vänner är värst. För nu på sista
känner jag mig sviken av i princip alla mina vänner
jag hade innan jag började skolan.

Fått några nya, men svårt att faktiskt lita på folk.

Känner hur skvallret florerar bakom min rygg.
Vet inte kan inte folk hålla igen sina
glappande jävla käftar? Är det något som
folk går igång på eller?

Nä jag lovar att inte säga, men sen blir de
kanske mamma, eller pojkvän/man,  syster/bror....dem dom
litar på men som JAG inte gett nått förtroende för.

SVINIGT och FITTIGT.

Känner att jag är nära bristningsgränsen till och från.

Jag har jävligt fina stunder med men lite attacker, som jag
klarat mig undan jävligt länge och så dyker de upp nu liksom.

Försvinn!

Jaha nu blev det en jävla roman bara för att jag hetsa upp mig själv.


Och NI som svikit mig, ni vet ju vad ni kan göra, fara åt helvete!







Stellas Lekland

2011-02-06, kl 20:49:04

Igår så vart gubben på äventyr i Jönköping, jag skulle åkt med från
början men ångra mig, för jag behövde plugga. Jag pluggade iom att
vi hade barnvakt.

Gubben kom hem nygaddad och mådde va lite lätt vimmelkantig haha.

Vi åkte o lämna av hans bror o åt lite onyttig mc...eller jag iaf.
Sen åkte vi och hyrde en rulle, käka lite godis vi hade i förrådet (Rullen var apbra!, DINNER FOR SCHMUCKS)
ja det beryktade förrådet med all choklad!Men igår vart det smågodis haha.

Idag så har vi tagit de lugnt, haha not, vi gick upp börja städa o härja, o sen spela vi kinect, haha
det är så jädrans kul.. o man är så ful på bilderna...men man blir svettig!!

Ja sen tog vi o mötte upp ungarna o farmor på Stellas Lekland i skövde.
Mycket roligt och mycket mycket bus o lek! Hade huvudvärk sen jag vakna,
den blev ju inte bättre i slutändan men det var de värt!!

Ungarna är i säng, känns bättre i magen när dom sover hemma!
har saknat dom som en riktigt tokstolle, för när jag är som jag är nu...
väldigt LABIL, så är jag jätte känslig....jag vet att dom har kul o allt
det är JAG som blir gråtfärdig... :-( mina små kottar.

Jag pussar o kramar på dom tusen gånger om dagen, jag nyper i kinder o
små rumpor hela dagarna i ända, och får man inte det en dag, ja då
får man helt enkelt abstinens efter de små mjuka pussarna och goa små rumporna!

Nå, nu har kvällen kommit och min lilla vän ångest har återkommit, plus att det
är fucking lingonvecka helt plötsligt...sen igår...jippy!!!!!!

/Killevipp.

PS, när man mår som jag, mao post pms och deppig, då får man bryta sig in i choklad gömman...sådeså!

Tvättade mig under armarna, och kelade med kaninen.

2011-02-05, kl 15:38:04

Nu så känns de bättre på svett fronten! Lite vatten och tvål är grymt.

Kelade just med min kanin, blunda o njöt, ja inte jag hon alltså...eller var det jag?
Hon är så ullig och gullig men just nu så fäller hon jädrar!! Men men får de
vara värt...och ska fixa en fin springa anordning till henne har jag tänkt...för
helt lös går inte längre eftersom hon började käka på sladdar....kan bli
farligt för båda oss o lilla damen!!

Men någon slags anordning där hon får löpa helt fritt....japp de skall ordnas till
bästa kaninen, som för övrigt är sötast med...o gosig som sjutton.


Jag fick en hjärtattack förut när jag trodde min hemtenta försvunnit..
men hitta den..puhuuuu hade inget namn så inte så lätt, hah...men nu så!

Nu har nog gubben ONT!! Men de förtjänar han allt!!

Rosa nagelack och svettiga armhålor...

2011-02-05, kl 12:59:40

Känner mig lite svettig, men fryser....får nog dra över med lite dofta gott.
Kanske ska hänga en läcker luktagott gran i armhålan?
Ta lite läckra bilder och så vips så har alla så? Eller??
Funkar det inte så?

Jag har pluggdag idag, gubben är på äventyr i jönköping, barna är med  farmodern.

Hade min fru här idag, en liten svängom <3 (funkar det här med?), tomt dock nu när hon åkte :-/

Inte sugen på att vara själv eftersom jag hade en panikångestattack igår...
MEN fuck it! jag lever. Jag ska plugga punkt slut. Jag kan tydligen inte bestämma
att jag aldrig mer ska må dåligt, för kroppen gör som den vill när den blir
överbelastad...men jag kan bestämma att det inte ska knäcka mig.

Även om jag kände mig som en våt fläck igår...men som frun sa, kanske
bra att allt kommer fram, för första gången grät jag över DET. gråtit över
annat innan men inte just funderat på DET och gråtit över DET för min egna skull.

Känner mig ju lite bättre idag, om än dock ängslig...


Låna rosa nagellack av min söta underbara dotter, jag fick det sa hon.


Killevipp!

Cancer!

2011-02-02, kl 10:49:44

Sitter med min hemtenta nu, tog en liten paus....har valt leukemi...upplyftande!
Nåväl, måste ju görat så kan lika gärna ta något intressant.

I julas fick jag en läkarbok, i julklapp av morsan o farsan, kommer på mig
själv med att sitta och läsa i den bara för skojj skull...fan är ju skadad.
När vi var inne på kss, så försökte jag insupa allt komma ihåg saker, träna
mig själv på vad jag redan visste osv haha...
Som när de tog blod på mig, jag hatar det, men tvinga mig själv att kolla
bara för att vi snart ska öva haha!!! Hon ba, du är inte rädd minsann!!
Så berätta varför, men berätta inte att jag i alla år faktiskt har haft nålskräck!

Men de gick fint.

Och som det ser ut nu så mår lilla gumman bra, hon svullnar upp på kvällen över ögat,
och jag hoppas gropen eller hacket försvinner...vill ju inte ha ett höl i huvet!!
Morsan är hemma och avvaktar, det är bättre men inte gått bort, värken i huvet,
så vi får se vad tiden utvisar, men jag hoppas att det bara är migrän från helvetet och inte
något annat!!

Men eftersom vi läser om cancer och dylikt så har alla jag känner det nu, inklusive mig
själv!!! Man blir skadad!!


Nå tar lätt på de, hellre veta om än att gå i blindo!! Det är mitt motto!!
Och jag känner mer och mer för att läsa ännu mer, men fan vet om jag klarar
av matten, det är mitt problem, och därmed även naturkunskap b som innehåller matte...
fuck!!!


/ Killevipp!

Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0