Jag hatar verkligen

2011-12-30, kl 20:47:09

MYGGOR de borde utrotas, jag struntar i vad för konsekvenser det blir, jag hatar dem.

Och nu har vi dem i huset, varje kväll, och de är stora, riktigt äckligt stora och fan så jag blir lite skrajj, annars brukar jag bara smälla dem me händerna, men vill fan inte ta i de här stora äckliga kräken...dö!!!!!!!!!!


Inte nog med det så är jag o lilleman överkänsliga, och klart  vi får härliga jävla blodsugare på oss.


Att jag får stå ut med asen på sommaren är jag van vid, och förberedd på med myggmedel och annat gojs...har ett jävla arsenal kitt för att slippa, div olika salvor, olika sprayer,  till och med bedövningskräm för skiten. får så jävla ont.

Ja, och nu då? JÄVLA myggor o December månad! Något är fel.



Äckliga as

Examen och Jul

2011-12-28, kl 20:14:15

Examen flöt förbi den 22:e, vi åt tårta och sjöng o hade lite mys med lärarna.
Dock känns det surt av flera anledningar jag inte nämner här, Bara så typiskt tråkigt och så typiskt för mig.

Sen jag slutade har jag jobbat varje dag fram till idag, vilket innebär hela julen. Imorgon är jag ledig en dag,  sen jobb sen ledig och sen väldans lång arbetsdag på söndag så jag jobbar verkligen från morgon till kväll. Phju.

Julen, den var stressig, den var nedstämd pga av att jag jobbade, men även mycket mys och lite julkänsla hann minsann infinna sig!


Ungarna fick mycket julklappar, men de som köpt har lyssnat, och köpt saker som faktiskt kommer bli användna med och inte bara ligga och skräpa, för det är så förbaskat onödigt!

Jag känner mig slutkörd, deprimerad och lite sorgsen. Men bara o skita i det och köra på. Hej och hå.

Appropå hår

2011-12-20, kl 22:41:45

Ja om man kikar på inlägget innan, och kikar på mig, den pussande tösa.
Så ser man min kära utväxt jag kämpat med i ett år nu...fatta ett år! Och jag är allergisk mot utväxt....blörk.

Men de börjar arta sig bannemig, och jag kan sätta upp en sån där fin tofs nu inte yttepytte liten ful fjant sak där bak.



Det killas i öronen...vatten efter duschen!

Tre terminer har nu gått...

2011-12-20, kl 18:12:23

...Johanna har MVG i alla ämnen fått!!!

Jag är jävligt stolt kan jag säga, jag har mått så dåligt innan i skolan, alla lärare har sagt, Johanna du kan, men du har inte viljan. Nej, för är man deprimerad och mår så jävla dåligt att man skiter i precis allt ja då går det åt helvete.

Men nu har jag fanimej tagit revansch! För jag kan säga att det är inte många som fått MVG i alla ämnen så som jag... (måste påpeka detta :-P )

Och så jävla mycket hyllningar jag fått av alla olika lärarna under denna utbildning, alltså jag börjar nästan lipa när jag tänker på det! Alla har sagt att de tycker jag ska läsa vidare,  alla har sagt att jag är otrolig, alla har sagt att jag skriver som en dröm, alltifrån Jurist till Socionom har jag fått förslag på, Sjuksyrra med, men det vill jag inte bli.

Alltså, så mycket beröm, så mycket feedback, så mycket stöd, har jag ALDRIG fått i mitt liv. Jag är så jävla lycklig över att jag fått gå denna utbildning. För min egna skull, för jag vet nu att jag kan. JAG KAN FÖR HELVETE!

Baksidan: Samvetet, tiden, barnen. Det...ja det är inte så mycket att orda om. För det har kännts själviskt, egentligen har jag inte behövt satsa på MVG, hade räckt med G i alla ämnen. Men jag satsade, och familjen har fått stå bi. Kommit i andra hand. Otaliga hela helger jag försakat för att plugga, otaliga timmar jag inte kunnat vara med på ditt eller datt. Otaliga dagar jag stressat och surat och det gått ut över familjen.  

Ja ...men innerst inne vet jag att det är för deras skull med. För jag vill mer. Jag vill visa dem att man kan bara man vill, att det aldrig är försent, att man kan följa sina drömmar o sånt.


Jag är så jävla stolt över mig själv. Så jävla stolt över att jag fått MVG i alla prov, alla inlämningar, Reflektioner, och i alla ämnen i slutbetyg så jag dånar!!!!!!!! TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOO




Men något av det bästa under hela utbildningen kan inte sättas betyg i, utan det kan värdesättas i vänskap, och jag är så jävla lyckligt lottad att jag hittat denna underbara människa! Hon är guld värt! Och utan henne hade jag aldrig haft så jävla kul, aldrig orkat med när jag haft mina mörka stunder och velat ge upp, den här personen har peppat och stöttat mig hela tiden!!!  Underbara människa!!! Tack kära underbara Louise att du klev in i mitt liv och för att du orkar stå ut med mig och min galenskap!


Sandra den fina har jag nu snott en bild på haha,  även hon har funnit sin väg rätt in i hjärtepumpen, våra PW`s, våran frustration över allt skolarbete och vårt likatänk! Så jävla underbar människa som jag kommer sakna så oerhört! Vi kan snacka om allt och det är så jävla härligt!!  Tack fina stumpan att du finns! Du är allt min Sandriloo! Och jag vill inte förlora dig även fast du ska flytta till Göteborg!!!!!! Vi ska vara fyllekajjor ihop!!


Såklart har även flera i min klass blivit mina vänner, och jag värdesätter dem också och hoppas jag får ha alla godingar kvar även efter skolan är slut! Puss på er.

Mardröm

2011-12-19, kl 07:56:46

Inatt återuppstod de här sömnsvårigheterna jag haft den senaste tiden. Jag kan inte somna, fast jag är trött.
När jag väl somnat vaknar jag med jämna mellan rum, en gång i halvtimmen, varje timme, eller liknande.

Utvilad? Knappast. Nedstressande? Måttligt.

Drömde inatt, om en person jag tänker på ganska mycket, jag åkte dit för att hälsa på just den här personen. Men personen gick därifrån och var arg på mig. För att jag inte kommit förr.
Sen eskalerade, men vi pratade ut tillslut.


Men mitt dåliga samvete spelar mig spratt, drömmen är en manifestation av mitt dåliga samvete, av vad jag är rädd för. Att personen inte förstår fullt ut...

Så jävla frustrerande. faktiskt...nästan så att jag önska att det aldrig hänt.

Tung i sinnet idag känner jag...saknaden är väldigt stor.

Finally

2011-12-18, kl 20:11:12

Ett klart, ett kvar...men det är inte mycket...skönt!! SKÖNT as hell!

Blev bara 18 sidor...klagar man, då får man igen...mohahahahahahah!

Great

2011-12-18, kl 15:38:10
Varför måste det bli så här? Är så förbannat jävla cp trött på jävla helvetes fucking skit gnäll och jävulskap.


JA jag är uppretad nu.

Far åt pipsvängen.

Så nu känns det lite bättre, nu ska jag fortsätta med bajsplugget.

Så jävla kul igår!

2011-12-18, kl 12:32:22

Gör kul!!!!!!

Examens partaj!

2011-12-17, kl 11:54:58

Ikväll är det examens tjohejsan! Vi skall äta ute tillsammans och bowla lite och de som vill drar vidare på andra äventyr senare in på natten.

Vi slutar den 22, men vi firar idag, för sen är det ju Jul liksom. Svårt att få in det då ;-)

Jao,  sitter ju fortfarande och pluggar ofrivilligt. Men det är det sista...det sista. det sista...mitt mantra för tillfället.
Hade allt gått som jag velat hade det redan varit färdigt, men nu sattes det stopp på...så bara att acceptera och se glad ut!

Men jag är på bättre humör i alla fall än i förrgår...då vart jag sur som ättika.

Sen kommer Camilla hit, så ska vi vidare på lite förferre hos Louise, myspys. Och sen vidare till käkandet och bowlandet!

Ska bli skojj. Känner för en PW. Men vette farao om det hinns med. Måste rota i garderoben efter någe lämpligt att ha på sig, måste duscha av mig och sånt med jue....

Näpp bäst o sätta lite fart, först lite lite plugg till, och sen klädbotanisering!

JAHA!

2011-12-15, kl 22:10:55

Nu är jag arg. Arg och sur. Och skiter i allt. Far åt helvete...gr!

Svårt att slutföra?

2011-12-15, kl 10:00:39

ja det kan man säga...men nu har jag ryckt tag i mig själv och ska slänga ihop de sista arbetet. De näst sista har varit klar länge men jag har inte skickat in det...varför undrar ni? Bra fråga svarar jag!

Men jag har skickat in det som vart klart för länge sen, och kommit en bra bit på väg på det allra sista...

Frusen

2011-12-13, kl 14:54:29

Ska ta mig en köpp varm kaffi, (alà San, haha) Och ge ungarna lite mellis. Prata en stund, kramas en stund innan jag ska ge mig ut i stormen på min cykel. Fy sjutton. Inte sugen alls just nu. Fryser och är trött!

Vill gärna ha pengarna. Men måste man jobba för det?


OCH har fått världens stresspanikångest, inför jobb och pengar och allt sånt....hur fan ska de bli nu när skolan slutar....och jag hatar systemet. LAS listor och skit. Fan jag vill jobba där jag VILL jobba. Inte där jag hamnar...grr...


Mening med att rikta in sig?


Dags för sista rycket!

2011-12-13, kl 10:48:42

Nu är det hög tid, har lite att pussla ihop inte mycket kvar...dags o bli klar med skiten och min deadline är klart innan söndag...

Ikväll är det jobb på schemat, imorgon är det HLR utbildnind och jobb på torsdag. Samt fixa detta sista arbete nu då! Två i ett, ska pussla ihopet o skriva till lite nu bara...sen klart...ja ok lär nog sitta några timmar.

Men när ska man hinna med mellan vattkoppor, jobb och kärlek??

Lördag är det examens fest!!! Så innan dess vill jag vara klar, helst i alla fall..söndag blir ju inte världens bästa dag o sitta o pluggerera på elle??? haha brukar inte lida av baksmälla iof men men.


Längtar till lördag, men har fan inget att ha på mig...drömmer om min blåa klänning dock!!

ask and you shall receive!

2011-12-12, kl 22:48:36


Sen jag fick lite bryt på min blogg, så har jag fått ett uppsving av läsare...förstår inte någe...? Va hände där liksom?


Well...tack för det life!

Ps. Jag tror jag har en mental illness, for real.

Luciaframträdande!

2011-12-12, kl 20:16:31

En sketonge i knäet som börjar klä av sig klänningen, en annan som skruvar sig i farmors knä. En mamma som snattrar i tid och otid...men ack så underbart!

Faktiskt, de små, med vattkoppor o allt satt stilla i över en timme, först för att vi skulle ta en plats så vi såg, vänta vänta, och sen under framträdandet som tog väldans lång tid!

Och min kille, oh herregud, blir ju alldeles tårögd, min ljuvliga unge, den enda jag såg som stod där uppe...vacker, ståtlig och ett grymt uppläsande av sin vers!! Först av alla gick han och en till  kille ut, och läste upp sina verser! Inte dåligt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finast, bäst och vackrast och underbarast, strålade som en sol,  min vackra unge!

Jag såg hans stolthet, hans förväntan, hans glittrande ögon, hans lyckliga leende. Jag kände allt och såg allt. Härliga unge! (Sen att det var ett helt regelverk kring denna lucia, måste ha vit  t-shirt under utan tryck, vita strumpor, tjejer ska vara tärna, kille stjärngosse...blabla bla) Vi hade då ingen jädra stjärngosse outfit, knappt vita plagg utan tryck heller måste jag erkänna, booring liksom! Så vad göra?  Inte kan man låna ett lucia linne heller, utan spets ska det vara! Suck,  jo man får köpa. Big deal? Nej inte för oss, men kul att slänga ut pengar på något som aldrig lär användas igen?  Eller inse att det finns dem som inte har råd?  För att inte tala om att sätta in barnen i könsfack...usch.

Nå, jag glodde på min unge, jag glodde inte på hans stjärngosse utstrysel, jag såg som sagt tindrande ögon, glatt leende. Nervositeten innan han skulle läsa. Jag lyssnade på den fina sången ungarna stämmde upp i...så mysigt.

Ah...härliga härliga onge! Och härliga härliga de små, som vart så förbaskat lugna och gosiga under hela tiden! Inget tjaffs alls inget gnäll. bara stilla undran, hur länge måste vi sitta här? haha.

Puss på mina tre små gryn!


Mysig söndag

2011-12-11, kl 21:08:58

Jisses amalia, myset har sprutat ur öronen, de två små har vattkoppor, smittade av storebror som dock bara har torkade kvar. Så lite dävna har de varit, men vi tog mysmorgon, med hela familjen framför julkalendern, sen lyssna vi på radio kalendern. sen fruskost. I lugn och ro.

Sen tog vi ungarna som va sjuka i vagn och drog ned till affären, en rejäl promenad, men frisk luft i solen är inte fel. Mycket skönt.

Sen hem, lagade god mat utan stress, tända i pannan, glo lite på tv. O prata. Sen käkade vi, mums, det var gudomligt gott...jisses ingen restaurang slår det kan jag säga. MUMS.

Japp, sen vilade jag ett slag ...somna faktiskt till..oops... (har lite ont...jävla uvi...) ah men sen spelade vi sällskapsspel...mysigt till slut haha...vart lite bråk innan...men de blev bra.

Sen var det bara till att kolla på polarexpressen den mysigaste filmen ever!! Så mys!!

Ja i stora drag har jag pysslat med detta o massa mer men i lugn takt utan att stressa...gött!



Då så!

2011-12-10, kl 13:38:49

Jag har en förföljare, då måste jag ju blogga!! :-)

Nä men jag gillar ju egentligen att blogga, när man är inspirerad, eller oinspirerad och bara vill spotta ur sig massa ordbajs liksom.

Idag skulle de bli julfest, men det blev halvt inställd, vaddå halvt inställt? Jo de största sällskapet kunde inte komma, därav bara en familj kvar, så då tänkte jag vi skiter i det. Men ångra mig, vi kan baskemig julmysa med familjen bara om det ska vara så. Så den enda återstående familjen kommer och även barnens farmor, så vi kör!

Min julstämmningskänsla infann sig när jag städade...hur sjukt är inte det haha, vi har julpyntat innan, kan tro att de ger känslan, men nepp utan att storstäda haha.

Vi har köpt massor med pepparkakshus som varje familj skulle dekorerat, men vi kör en egen by istället. Vi skulle pyssla julänglar och tomtar och massa annat men vi gört själva istället! Sådeså!

Bare o tuta o köra!


Varför ens blogga?

2011-12-08, kl 16:59:18

Ibland undrar jag varför jag bloggar än. Det ger inte speciellt mycket längre. Och jag har ingen koll på vilka som läser, om det är samma eller olika varje gång.

Varför bloggar jag?

För att skriva av mig lite känslor ibland? Kan lika gärna skriva i dagbok. Funkat i alla år innan.

För att informera folk om vad man gör?  Kan jag lika gärna göra på facebook för där har jag alla jag umgås med.

För att få ut mina tankar lite mer i världsrymden? Ja det skulle väl vara det då.


För fucking himla great är det inte.

Plugg plugg plugg

2011-12-07, kl 11:40:41

Jao, idag fick jag veta ett slutbetyg i en kurs, så en avklarad två kvar. Imorgon har jag prov, Suttit och läst nu här alldeles nyss. Och ska jobba ikväll..ahh...men tänkte jag ska läsa igen innan jag drar och kanske på matrasten om det blir någon, och kanske efteråt då... :-D

Blir nog väl, ska bli skönt att få det avklarat, och därefter bara två grejjor att lämna in så är jag helt klar med hela utbildningen!!

Tjohej!

Ont ont ont ont

2011-12-06, kl 20:27:15

Freaking ont. Orkar inte blogga.

Bakfull utan fyllan

2011-12-02, kl 21:36:06


Det är jävligt orättvist, ingen fylla, varken en god eller dålig fylla, inget rus, inget partaj, bara nattajobb.

Hjälp vad det var långdraget de sista timmarna, för att man var så trött, allt gick liksom i slowmotion. Så fick man sitta en liten stund, och hjärnan stängde ned, gick ned i dvala. Och så inser man att jag måste snart resa på mig och göra morgon arbete...haha. Jisses! Men tyckte ändå det gick bra, och det var trevligt sällis så det var tur!

På måndag blir de stressigare eftersom jag gick bredvid inatt ju, så vi var tre, på mån är vi bara två. Tjo.

Ah, jobbar söndag med. Januari är räddad, har massor med jobb denna månaden, och inte bara runt jul! SKÖNT. För är ledig julafton och juldagen!

Jag kunde inte sova något igår på dagen, vilket innebär att jag gick o la mig halv ett kvällen innan, när jag somna vet jag inte, sen upp för jag skulle till skolan igår, cykla till bussen och sen in till skövde. Vart igång hela dagen. Sen när jag kom hem försökte jag vila ett par ggr, misslyckades totalt. Well.
Sov fem timmar imorse, blev väkt och kände mig bakfull, ögona var svullna. Men åt lunch till frukost och sen tog ja kaffe. Duscha och drog hem till vännerna, hängde där, fick med mig en lånad unge och dumpa en av mina där.
Hem och fixa ungarna i säng och sen landa jag i soffan. Men ville blogga av mig lite.


haha blogga av. WTF.

Nej nu ska jag knipa igen bloggglappandet och lägga mig i soffa, försöka bli trött, försöka kväva godis suget och sen somna? Haha. yay!


Shopping runda o man,hittar söta saker.vs ...

2011-12-01, kl 17:25:08

collage_37881905 (MMS)

Shopping runda o man,hittar söta saker.vs disturbing saker! / Hm det ska synas en form på klädstället men den kom inte riktigt fram så bra när jag la in de i kollage programet!


Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0