Saker och ting börjar hända

2012-02-27, kl 21:48:37
Spännande värre!

Ung och fri

2012-02-20, kl 16:24:31

Noot, känner mig som en gammal tant som inte orkar någe längre...haha

Jobb helg

2012-02-10, kl 21:20:06

Alltså, två helger i rad med 12 timmars både lör o söndag...vilken fin plan Johanna. Jo för jobbar man ständig helg, då jobbar man endast så. Men jag, jag jobbar på timme, och får jobba på veckorna med...men nu så bestämde jag att jag vart tvungen o vara ledig lite innan helgen...annars pallar jag inte. Måste hinna med mina ungar med.

Hade jag inte haft ungarna, hade jag kunnat jobba konstant, men nu har jag mina barn jag måste orka med. Nog för att jag tänker på dem när man är trött på jobbet ibland. För det är för deras skull med.

Samt andra framtidsplaner jag har. Men jag ska inte ljuga, det är för min skull med. Jag vill vara nöjd med min egna insats gentemot mig själv i livet. Förstår ni?

Jag vill LEVA, jag vill upptäcka, uppleva, se nya saker, jag vill få så mycket gjort som möjligt. Man lever EN gång, i alla fall vad jag vet, varför inte då passa på? Tiden bara rusar iväg, snart står man där och undrar vad som hände, undrar varför man vart feg och aldrig vågade, NEPP, det ska inte hända mig.

Likväl som att jag inte tänker tråkigheter dra ned mitt humör eller min gnista. Fan har aldrig haft nån jävla gnista annars, när jag väl har en,  ja då ska den få skina som utav bara fan så alla andra blir bländade, och är det någon som inte tål,  I DONT CARE. Jag bryr mig om mig själv.


Ledig idag

2012-02-06, kl 15:29:48

Tagit promenad i solen, med musik i öronen. Barnen ritar lite nu,  jag lyssnar på musik och är sugen på galej. Måndag liksom haha. Plus att jag jobbar även helgen som kommer 12 timmars, så som jag gjort denna helg både lör och söndag. Så det blir ju svårt.

Nåväl,får ta det en annan gång. Dock har jag inga party kompisar kvar, så får väl skippat helt ha.

En lång dag

2012-02-04, kl 21:12:37
japp idag har varit en lång lång lördag, jobbade långpass idag. Men det har gått bra. Man får helt enkelt fokusera på jobbet och inte tänka på att det är lördag...haha.

Jojo, och när man väl är igång så går de bra tycker jag.

Men känns lite segt att göra om samma procedur imorgon!!! Men jag åker med grannen till jobbet imorn, dock börjar hon sju och jag halv åtta men, fan, för o slippa cykla i 22- så kande va värt o glo en halvtimma på jöbbet!


Ut i kylan

2012-02-03, kl 21:35:19

Ja, alltså det har kommit en köldknäpp, om någon nu råkat missa detta elände. Ok om det kommer tidigare, typ innan jul, eller mellan jul och nyår, eller liknande, men alltså, vi såg grönt gräs och hörde fåglar kvittra.

Vem i helvete beställde då fucking kyla? Detta var inte bra gjort, jäkla lurendrejeri! Här tror man våren är på gång och så HA där fick ni era jävlar nu blir det kallare än vad det varit under hela vintern hitills.

Ok, hade nog inte varit så jävla sur påt om jag inte visste att jag måste upp imorgon, och cykla i massa jävla uppförsbackar, på kanske snöig hal väg, oplogade småcykelvägar. Glida omkring som en jävla idiot, frysa arslet av mig och självdö på vägen till jobbet, sen jobba tolv freaking timmar....?!

Sen cykla hem igen när passet är klart halv nio på kvällen...jag börjar halv åtta.

Ja inte sugen på o cykla...BURR.

Likadant blir det på söndag......fasiken.....körkort vore ju inte en dum ide....hade det varit vardag hade jag kunnat ta buss på morgonen i alla fall...men men....nu är det helg o den bussen går ej...såklart....

Japp nu har jag gnällt lite.

Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0