Tonight!!!!!!

2011-09-30, kl 19:21:47

Ett av mina favorit band, sett dem en gång innan och de var helt grymma.
Så det ska bli roligt, hoppas de spelar lika bra idag!


Fint ska de va!

2011-09-30, kl 17:31:04


Saknar redan mina ungar...jag är så fjantig. De har åkt för typ mindre än en timme sen. Men jag älskar dem och vill ha dem hos mig hela tiden ju!! Ge mig mina ungar, finns inget bättre!

Dock, ska det bli skojj att gå på konsert! Rooooligt. Vad ska man ha på sig när man är en mens/förkyld/pms monster? Något bekvämt, är inte sugen på att piffa till mig alls faktiskt...och är redan trött...haha.

Ska man ta en flarre vin? Njaaa...får se hur det blir på den fronten...kunde vara kul. Kunde vara kul utan. Se vart de lider....har ju gett bort allt rötjut iaf...gillart inte...vitt ska de va! Fint ska de va! haha, nej men ärligt, får migrän av rötjut, plus att jag får kräksmak i munnen. Dock inget som hindrade mig förr i världen, näpp, sköljde ned det mesta, samt blandade hej vilt!

Mäsk, vidrigaste som finns att dricka, gärna med typ slemm i som flyter ovanpå. Div spritsorter utan slödryck, HB, gärna med nån äcklig dricka i som typ festis...haha.  Whiskey...blärk. Ja massa äckel, och öl, öl öl som jag inte ens tål.


(Mäsk....blä)

Nå idag har jag mer sofistikerad smak, och dricker mycket mer sällan, nån gång om året, ibland kan jag sträcka mig till några ggr om året. Förra hösten lekte jag partybrutta men det sluta inte så bra så fuck it.

Näää, helt ärligt, om jag ska dricka, då dricker jag inte typ ett glas vin för att det är gott, ska man dricka ska det vara för att bli berusad, inte för full, men det ska ju vara för att släppa hämmningarna o så vidare, inte för att ja tycker de e gott direkt...näpp...så smaken är som baken...delad haha.

Dock håller jag mig helst bort ifrån sånt som är hemmagjort eller hemblandad mix man snott av päronen, för idag kan jag köpa egen skit! Tjohej!


Nervositet+mage= bad combo

2011-09-30, kl 09:58:46

Mmm...min mage och nervositet är ju känd för att vara en bra kombination...not!

Jisses, min mage lever sitt egna liv i vanliga fall, men när jag är nervös...ja då! Toalett nästa yes please! hele tin!

Samt att jag blir rödfläckig över kroppen med...men det är bara extrema situationer jag blir så röder...annars är de väl kinderna som är mest utsatta....


Älskade unge 5 bast!

2011-09-29, kl 23:34:36

Igår fyllde min lille kille hela fem år, det är inte klokt vad tiden går!
Han är ju min solstråle, min ängel, fy sjutton jag vill inte leva utan honom...

Han fick tidig födelsedagssång och frukost bricka( jag skulle med en buss fem i sju... men ville fan inte missa hans morgonfirande!!), med tända ljus och paket, och lite smarrigt att mumsa på.
Han fick lego city, något med brand helikopter och brandbil?  Böcker, och Pippi på de sju haven! Han var rätt nöjd kan man säga, jo han fick små pluttelurer av mig med. Som han var stolt över att ha alldeles egna!

Han hade önskat sig lego, och var helnöjd! Idag hade han med sig legot till dagis!

Han hade önskat sig en tårta med svärd på, star wars svärd. Pappa fixade det såklart!



Och tog med laktosfri grädde så mamma kunde smaka utan att få en sprängd mage...dock åt jag lite kärleksmums med...hehe...lite...moffa lite...och de gjorde sitt så magen fick sig en omgång!

När jag kom hem ifrån skolan igår så vart det kaos blandat med mys och gos och pussar, kramar och tårar. Jag vart ledsen...och arg...

Jag skulle fixa lillemans självvalda födelsedags middag, det otroligt komplicerade varmkorv i bröd och strips...
Nå, jag satte på ugnen som sig bör till stripsen...några minuter senare...ska jag ställa in dessa strips...

Och ser bara hur det är något totalt smält inne i ugnen! Kan inte för mitt liv förstå vad det är som smält sönder? Något i ugnen? WAD? Ringer gubben, men det funkar inte så får gå UT och frysa i blåsten och vara arg och upprörd och försöka fråga vad som är i ugnen?
Det bryts och jag blir mer och mer förbannad, men det är et skärbräde som han lämnat där inne! GAHHHHHHHHHH
Totalt söndersmält! droppar, drippar...jisses....jag fick psykbryt och ringde igen, stod ute vid husknuten och gjorde min åsikt offentlig för halva grannskapet...medans tårar av ilska trängde sig fram i ögonvråna...(har en jävligt jobbig reflex när jag blir arg att jag börjar gråta...av ilska då...) well...bara in igen..värma vatten till korven...sen lägga i korven...sen ringa och skälla lite till...glömma korven...så korven blir totalt sönderkokad.....sprucken...AGHHHH.....jag vart inte glad...inte glad alls kan jag säga.

NÅ,  barnen fick varmkorv...det smakade exakt likadant bara att dom såg söndersprängda ut liksom. Ungarna överlevde utan strips och tyckte de va häftigt i ungen...mutter...

Vi kollade på film, vi kollade på pippi på de sju haven, jag sköt ihop sofforna så de stod precis jämte och vi låg alla på rad och mös!

Somna dock väldans tidigt...(har jag nämnt i tidigare inlägg att jag vaknat fem??? både igår och idag!!)

Upp i ottan (Idag) och tog fem i sju bussen, dock så var jag ju vaken vid fem igne?!?!?!? vakna till o med nån gång innan o glodde på klockan...sluta liksom! Jaja, jag gick upp lite efter fem, börja plugga till provet.
Tog sen bussen, och slängde i mig en halvrutten banan på vägen ned...är lat, tog den som går härifrån...
japp satt på bussen o plugga.
Gick sen till skolan och satt där o plugga, sen vart det dags, och jag satt i två och en halvtimme och skrev provet...nu undrar jag vad fan ja skrev? Jag var jävligt trött, inte druckit en droppe kaffe, knappt ätit, och jag behöver verkligen ÄTA, och fick blodsockerfall där inne...suck...men kämpa...gick igenom typ fem jävla pennor...fick till sist skriva med bläck!
Hahah...ja ja lämna in provet och drog o käka frukost på rådhuskafeet. Inte så gott...valde verkligen fel macka, den va äcklig. Men kaffet gjorde sitt.
Letade skor som en galning...hitta fan inget. Gubben köpte hårfärg...sen åkte vi hemåt och åkte till stora killens skola och plocka upp honom, köpte tacos och mumsade!

Hade besök av två damer idag med, inte fel alls.

Hänt lite annat konstigt idag men de tar vi en annan gång och avslutar denna roman alldeles strax.

Nä just de, jag och ungarna kikade på en astridlindgren film jag köpte idag med Lotta och Emil på ...mys!!! Och så fick de alla ligga i våran säng och somna medans jag var med. Det var mysigt de somna nästan samtidigt alla tre hahah.

Och som godnatt saga måste jag skryta med att Lilleman Läste en hel bok själv utan hjälp!!! Yay!!! Det var pettson och findus såklart! hahah nej nej, en enkel bok med korta meningar men ganska många sidor för att börja med, men jäklar vad duktig han var!!!! STOLT!!!

Nej nu ska jag sluta och lägga mig snart!!! Hållt mig vaken lite så jag kanske kan sova lite längre imorn.


Imorgon vankas konstigheter och orolig...nervös...förväntansfull...rädd??.....ahhhh...

Psykiatri

2011-09-29, kl 15:33:10

Igår var jag på intervju, ett samtal,  på min blivande praktikplats. Den enda praktikplatsen där man måste träffa eleven innan och försöka göra en utvärdering om man passar där eller inte.

Snacka om att jag var nervös...fick uppsöka toalett...hm hm...yes.

Nå, jag kom dit, försökte svara så gott jag kunde på frågorna och kämpa emot min naturliga förmåga att bli röd som en tomat när jag är nervös/generad/trängd/svettig på grund av alla dessa och massa andra saker. (Får även härliga röda fläckar över hela kroppen när jag är nervös...men kinderna är som två stoppljus om det vill sig riktigt illa...)

Men jag vart bara lite röd, lite sådär så det inte är så farligt, kolla direkt när jag kom ut hahah.

Nå jag gjorde mitt bästa och blev lite grillad, men what the hey liksom, förstår att de inte kan ta in vem som helst heller på ett sånt ställe. Men de skrämde mig lite med...ihhhh....nervööööös!!!!!!!!!!

Och jag kommer få ta en härlig buss ifrån station fem i fem på morgonen...FEM I FEM, vilket innebär att jag måste ta mig dit ned också...suck. Men jag har valt detta, jag gjorde ett medvetet val, och det förundrades dom över med eftersom dom fråga se vart jag kom ifrån. Tibro?`Och du valde ändå rättspsyk i falköping?! kanske ett plus? eller tecken på galenskap?

Vilket som, han som bestämde sa att ibland var han tvungen att tänka över och överlägga, men i mitt fall var det inget att tänka över! tjohej! Godkänd!! yay!


Fick även väldigt trevlig respons från min psykiatri lärare igår med, blev faktiskt väldans glad!!!

Gjorde ett prov imorses som jag dock inte tror gick så väldans bra, hungrig som fan och trött...vaknade fem idag med!!! gahhh!!!!


Internät, Im bäck!

2011-09-29, kl 13:07:50

Tjohej, en trasig adapter och en och en halv dag utan internät och hemtelphöne!! Konstigt liv utan det alltså...allt blir så krångligt.

Ex: Kan inte göra min läxor för dom ligger på en plattform på just internätet. Inte heller skicka in dem om jag skulle haft dem.

Ex. Stå ute i kylan och prata i mobiltelephönen eftersom vi har extremt kass mottagning här...frös ovanligt länge igår kan jag säga.

Ex: Jobbigt att blogga ifrån mobilen, jag är inte helt duktig på att stava rätt på mobajlen ännu, spec inte långa texter...


Så nu peeps är jag tillbaka i den riktiga världen!! yay!


Friends...

2011-09-26, kl 22:25:28
Ang ruljans på vänner. Många faller sig naturligt att man kommer ifrån varandra en tid, och ibland hittar man naturligt tillbaka till varandra.

Och vissa försvinner ju såklart inte.


Lyxtoaletten....storstäder har tydligen ly...

2011-09-26, kl 21:43:52

2011-09-26_08_54 (MMS)

Lyxtoaletten....storstäder har tydligen lyxtoaletter...man får pröjsa fem spänn för a little piece of heaven på station i gbg...akvarie...vilobänk....ändå va det inte trevligare att skita där än ute i skogen nära naturen....ha...den var rejält överspejsad...jag är glad om den ät ren....eller skapar en illusion av renhet iaf...nä nog med skitsnack!


Gjorde mig en smarrig kycklingsallad med f...

2011-09-25, kl 21:30:06

shot_13169762249 (MMS)

Gjorde mig en smarrig kycklingsallad med fetaost! Gött. Nu sitter jag och pluggar. Skit tråkigt faktiskt men what the hey... Need to bee done. Får väl återgå till socialpsykiatrin! Och imorn blir det Gbg! Ska bli frekking najs i hope...bara jag slipper gå allena...ahahahahahha


Tjänster och gentjänster

2011-09-25, kl 20:38:35

Det här med tjänster och gentjänster...fuck it! Right? Man behöver väl inte ställa upp på någon som ställt upp för mig?

Dagens mentalitet ligger lite så, och klart man inte säger det högt, för vem fan vill avslöja sig liksom?
Nej vi lovar guld och gröna skogar och sen pissar vi på någon som ställt upp för mig! Härligt!

Tanken att jag hjälper dig så hjälper du mig existerar väldigt sällan idag. Själv har jag för hög tro på människor. Synd för mig.   Synd för dom som man hjälper, som sedan skiter i en, för den personen lär ju missa framtida tjänster!


Pimpa min väska. Plus killarnas braller......

2011-09-25, kl 17:50:56

shot_13169692115 (MMS)

Pimpa min väska. Plus killarnas braller... Lite roligt pyssel på kvällningen!


Störande!

2011-09-25, kl 13:25:27
Ibland så...suck...men men...

Ruljans på vänner?

2011-09-24, kl 21:30:29

.Några försvinner, nya tillkommer, då försvinner de nya och de gamla kommer åter.



Lördagsmys

2011-09-24, kl 20:40:36

Började dagen med att gubben gjorde frukost pannkisar till ungarna, jag tog knäcke jag.
Sen drog vi till stan och shoppa lite, ungarna fick leka hos faster!

Vi handlade mat och presenter, lillkillen blir ju fem på onsdag!!!!

Hem igen och käkade nudelwok, och ungarna busa o käka sen lördagsgodis, sen kom en vän med ungar och de fick röjja. Min bror och hans nya tjej kom även de två och vi var vid lekplatsen och va tuffa o hängde som ett coolt gäng..ha.

Mm, hem så fixa gubben go mat!! Revbensspjäl och friterade ostbollar, riven ost, chili, bacon och panera i cornflakes och sen fritera...mumma!!




Yay! Hämta denna skönhet idag...några peng...

2011-09-23, kl 16:59:36

2011-09-23_14_09 (MMS)

Yay! Hämta denna skönhet idag...några pengar fattigare men de får det vara värt!


Mina barn inreder dom med....

2011-09-22, kl 17:30:38

shot_13167077503 (MMS)

Mina barn inreder dom med....


Killers?

2011-09-21, kl 20:18:41

Alltså, jag är sjukt glad att jag fick den plats jag ville ha. Men sen frågade läraren mig om jag vart rädd...öh...nej...borde jag det? Liksom känt mig rätt säker på att det är säkert eftersom dom tillåter praktikanter...sen så berättar han att dom vill prata med mig innan praktiken föratt se om jag passar...? Ingen annan praktikplats har det...undrar om man kvalar in liksom! Förstår ju varför, herregud, kan väl inte ta dit vilka stolpskott som helst, som utövar makt, eller bara vill gotta sig åt andras elände eller liknande. Det är faktiskt vård som bedrivs inte fängelse.

Sen att det kan sitta mördare, pedofiler...ja det får man ta.(Stor sannolikhet, yes) Sen har jag ingen anig om hur det kommer att vara, inga föreställningar. Dock tror jag det är nyttigt att se, och jag tror att det är en bra erfarenhet. Det är människor, människor som är i stort behov av vård!

Kommer ju inte kunna dela med mig av något alls, varesig till vänner eller familj och allra minst här. Men mina funderingar innan kan ju inte vara någon fara hoppas jag. För det är mycket nu som snurrar, men det är mest för att andra lämpligen nu när jag fått platsen ska snurra till det.

Tror du han är där? Eller han??  Mjaa...jag har ingen aning och vill inte veta heller.  Men de pirrar ju i magen nu kan jag säga.

Det händer rätt mycket i mitt liv nu, detta och även en sak till som är rätt BIG så att säga..och det är NERVIGT och lite ångestframkallande, vill så gärna ha bra resultat men jag kan inte styra över det själv och jag är rädd för vad dom kommer säga nästa fredag....ihh...tänk om de skäller på mig? eller det inte går vägen? fan...jag vet inte...hjälp!
Nå det löser sig...får försöka behålla värdigheten någorlunda...haha...sa hon med ironi i rösten....lycka till.


Nej lite hemlisar har väl ingen dött av eller? (Läs: JOOO, men inte de här sorten iaf)

Rättspsyk!

2011-09-21, kl 16:54:18

Fick äntligen min praktikplats idag, tagit tid iom att alla andra i de olika inriktningarna fått sina praktikplatser för längesen. Typ två veckor sen.

Tre platser på sjukhus...tre, och tre personer som ville vara där jag ville. Så vi lottade...och vet ni. Jag fick den! Rättspsyk! Ska bli mycket intressant, samtidigt som jag är lite nervös måste jag erkänna nu när jag väl fått den.

Innan var det inget sånt, men nu blev jag genast lite svettig i pannan, men inte rädd...nej kan jag inte påstå..inte än i alla fall!

Sjukstuga

2011-09-20, kl 18:27:18

Det innebär alltså film mitt i veckan, till och med mitt på dagen. Och att den som är sjuk får välja film.

Hon har valt.



Den har vi ju inte sett innan! Oh nej!
Men men är man sjuk så är man!

Idag har jag städat här hemma och tvättat, och varit trött. Men, nu har jag gjort något vettigt, men knappt fått någon frisk luft och det gör mig lite halv galen kan jag säga. Men imorgon blir det skola igen!

Tjo!

Konstigt folk

2011-09-20, kl 12:07:00

Finns det bra jävla mycket av.

Kan du vissla Johanna

2011-09-19, kl 21:53:35


Underbara vackra bok, hittade denna pärla på klädbytardagen( i lördags) för 15 riksdaler, fattar ni? En guldpeng och en femma liksom, det är inget!

I alla år har jag suttit och tittat på den filmatiserade Kan du vissla Johanna (Varje julafton så länge jag kan minnas) många gånger har jag fått sitta allena, för de flesta har ju redan sett den. Men jag måste säga att jag ÄLSKAR den, jag älskar älskar ÄLSKAR den och det skar i hjärtat när jag missade den förra året då jag jobbade!

Men så hittade jag alltså boken, på en klädis, jag tog den och det fanns ingen tvekan, den var min bara min!!

Jag har tänkt på den, la den så fint i bokhyllan...tänkt och myst i tanken på att jag har den inköpt...

.. ikväll när alla var hemma (efter judo) och färdigkollade med bompa och allt sånt, så bädda vi in oss i gästsängen och jag började läsa för glatta livet...lite mer än 50 sidor, och det var ju inte direkt en pekbok med ett ord på varje sida, men jag kunde inte sluta läsa, och tro det eller ej, ungarna höll sig lugna! De lyssnade och de blev förtrollade så som jag redan är...magiskt!
De frågade lite frågor om vissa ord, som portmonä  osv. Men det påvisar ju bara att de faktiskt lyssnade.

Jag vet inte om det berodde på att jag läste med inlevelse som jag aldrig gjort förr(!?) (Det blir ju minst sagt lite tjatigt att läsa Hello Kitty 20 ggr per dag, eller andra väl valda barnböcker...) Men försöker ALLTID att läsa med inlevelse, men just idag blev det nog ännu mer, orden gled ut ur munnen, det gick med en rasande fart och liv att det kändes inte att vi läste i över en halvtimme.

Ungarna var nöjda, jag grät i slutet, men var mycket nöjd jag med. Älskar den.

Och den är bara min!!




Socialpsykiatri

2011-09-19, kl 10:08:06

Har jag prov på imorgon, förra veckan hann jag inte läsa så mycket, barna vägrade somna i tid. Lill fian är ju dålig, och nu fick hon vara hemma från dagis idag, ska försöka läsa på så mycket som möjlig i alla fall. Hunnit ytterst lite, men ska råplugga idag...får se om hon är pigg nog imorn och om de faller sig att jag kan gå. Hoppas det hatar att ha saker liggandes som man bör göra liksom!

Nä bäst o sätta fart!


Tänk att

2011-09-18, kl 21:28:50
tänk att ett skämt kan få hjärtat att stanna till, blodet frysa till is, och få tankarna att spinna...

Fullspäckad helg!

2011-09-18, kl 19:05:26

Inte mycket tid att blogga, jobb, jobb och kräftskiva, och klädbytardag och dop...jissesamalia!


Inte min favorit, nått planerat är ju kul men så fullspäckat är inte avslappnande...
Men har ju träffat mina favorit tjejjor så det väger upp allt!



Solen sken, vinden var len

2011-09-15, kl 22:04:25


Inte så stormigt idag, det var riktigt skönt, tog en lång promenad idag, från bussen och sen möta karln, sen drog vi och pumpa däcken på min cykel...därefter hämta vi sonen på skolan, och sen traskade vi vidare hemmåt.
Gubben drog hemmåt på cykeln innan oss, vi gick promme mot dagiset och hämtade upp de små!
Det har varit fullt upp idag, med kyrkis och massa annat, fick trevligt besök med idag, uppskattat!

Jag är dödstrött...ögonen står i kors...ska lägga mig någonstans...hej



Velig

2011-09-15, kl 17:45:00

Jag har inte lagt upp bilder på mina barn, inte på ansiktena...men så när jag publicerade höstbilderna hade jag även på barnen o mig...men så tog jag bort dom...så ja jag velar...klart jag vill visa upp, men är lite reserverad i alla fall...men får väl tänka lite på det!


Vacker höstdag i bilder

2011-09-15, kl 17:13:23







Sims

2011-09-14, kl 23:00:09
fastna framför Sims på fejjan...men nu värker arslet bäst att sova kanske...skola imorn me!

Hemska tanke!

2011-09-14, kl 21:30:25

Satt och funderade lite...jag får ont i arslet när jag sitter vid datorn för länge...dont mind my eyes or my pain in my fingers...

Men så fundera jag...vad ska jag göra, och sen tog en hemsk tanke över min hjärna...OM jag sitter för mycket framför datorn... BLIR mitt arsle platt då? plattas det ut? eller in?

Det är något jag fruktar, för det är fruktansvärt oattraktivt enligt mig...nej jag glor inte på andras arslen men jag vill inte ha platt röv!

Jag blir lite orolig.....


Där ja!

2011-09-14, kl 20:32:05
Helst minus the big boobs...

Hade en till där jag väger mindre...men det var nog inte jätte vackert...för litet för mig

Shoulda Woulda Coulda

2011-09-14, kl 20:11:11

Lyssnar på lite musik, vet varför jag kännt mig så stressad den senaste tiden...ungarna har inte somnat i tid på länge...förut innan sommaren funka det klockrent!

Men nu så är det väl dels pga av att sommarn ställt till en del med lite ändrade rutiner, även om jag försökt hålla så vill man ju inte att de ska lägga sig tidigt varje dag liksom. Sen så började jag försöka få stumpan somna i sin säng...vi lyssnar på saga i hennes säng istället för att jag ligger på soffan o glor och hon på mig, vilket ledde till att jag ville att hon skulle sova i sin säng, för på sista tiden funkade det inte som det brukade. Hon låg vaken o trassla, och dessutom vill jag att hon ska ha bättre sovvanor...

Men det tar tid...och jag är ensam varje kväll...det är inte så lätt och sen veta att kvällarna är då jag kan plugga...när jag kommer hem ifrån skolan så är gubben antingen på väg till jobbet eller redan där!
Och helgerna så jobbar jag ju så mycket jag kan/får...

Ja...lite stressigt..idag somnade lilla vildängel innan grabbarna...och det gjorde sååå stor skillnad...nu fick jag lite tid att blogga, yay! Samt att jag kan äta något innan tio, och börja plugga innan halv tio! Win win!

Vet bara inte hur jag ska få henne somna tidigare...kanske börja tidigare? Jag blir sååå trött av att ligga där i ett mörkt rum o lyssna på Lotta på bråkmakargatan...haha..ja...dilemma men men...



Ang mat och sånt...ja jag kämpar vidare...känner ju av rejält att jag minskat kalori intaget...och försöker röra på mig, tog en promenad förut! På den här bilden  är jag rätt schnögg tycker jag själv...dock ändå inte min målvikt där heller..ska se om jag kan rota fram en på så som jag vill väga igen...som jag vägde innan jag fick lilla tävan..

Nä jag vet jag ska inte hänga upp mig på siffror, men jag var så förbaskat nöjd med mig själv, och jag vill ha mina kläder tillbaka ffs!! De ligger och väntar!!


Krypa ned inunder täcket

2011-09-13, kl 23:09:34

Lite sugen på det...det är ju så skönt!! Kan nog ligga där till nästa vår!!



Rockdrömmar!

2011-09-13, kl 19:24:36


Efter att vi knaprat i oss nybaktbröd med hemgjort honungssmör och mjölk och the, så kände jag inte för att de tre små vildänglarna skulle sätta sig och glo på burken. Nej jag ville göra något mysigt.
Så satte på skivan ifrån den silvriga barnkammarboken, drog fram själva boken och så hade vi sångstund, och det var roligt, ungarna härma mig när jag gjorde tokigheter...eh ja jag hittar på lite egna rörelser och sjunger ut rejält hahaha...(mina rockdrömmar stannade just i drömmar men ibland så!! haha) Så vi har sjungt och myst och sen avslutade vi med några vaggvisor och de låg på mig och myste.

De ville inte avsluta utan ha mera, så nu ska de fica tandborstarna och kissa så ska jag borsta bissingarna och sen går vi upp och där får de välja varsinn sång!

Mysigt! Jag ville vända en halvtrist dag och det blev riktigt mysigt, men hörrni, nu  börjar de bråka...hade iof inte väntat något annat....


Den här statusen(fejjan) hade jag samma dag förra året...
♥ mina tre änglar är dom bästaste i världen trots att de kan driva mig till vansinne!!♥

Och det säger väl allt, det kan även tillämpas idag ett år senare kan man väl säga! Men jag älskar mina vildänglar!


MVG...MVG....

2011-09-13, kl 17:52:57


Två MVG:n idag då. Rätt nice eftersom hela denna dagen blev förstörd haha.
Satt uppe igår och skrev på två saker, la mig halv ett, bussen går sju...missade den för jag försov mig en stund...men fick skjuts ned till byn att ta nästa buss. Men dagen har gått som i en dimma.

TRÖTTSAMT att pendla med buss. Är mycket tröttare nu än när jag åkte bil till Hjo med söta Louise, sen så saknar jag henne enormt med... stort minus!

Vilken karl, han fixa deg klar så jag bara kunde stoppa in den i ugnen och färdig att äta nybakt här i kväll!
Och så kommer man hem och får hembakt pita bröd med skit gott kött som han marinerat själv o kryddat och sallad och egengjord sås! MUMS!!!

Stackars ungar som fått stå ut med min trötthet idag...men nu har de blivit lite bättre i varje fall..

Näpp ska kolla bröt i ugnen!


Fest hos Mange

2011-09-12, kl 23:07:50

ÖH......bra låt? Nej den förstörde min pluggfunk...men nu kom en annan bra låt...lets rulla

De går ju bra

2011-09-12, kl 23:03:20

Det går som en dans! Fort ska de gå ...

Men frågan är om jag inte är för flummigt trött för att skicka in arbeten egentligen?? hahah

Flitig as hell!

2011-09-12, kl 22:18:44
Pluggar och fingrarna glöder!!



My friend!! Sugen på att åka dit igen och se om han snackar med en igen? Eller för att shoppa!!!!!!!
Kändiskåt vettni...moahhahaha

Old times

2011-09-12, kl 21:12:44

Ibland blir man lite fundersam, tänker tillbaka på saker och ting...eller man...betyder jag...jag är en grubblare, funderar och vänder saker ut och in...och ibland är det bra att inte komma ihåg...fast det kan komma tillbaka och bita dig med vassa skarpa tänder rätt i strupen när du minst anar det...då hugger det till. Ofta när du har garden nere...därför är det bättre att alltid ha den uppe...

Hösten kommer...nej den är här...för ett år sen...tänker tillbaka...mycket tankar...hur var det då? Varför blev att så åt helvete? vad gjorde jag för jävla fel?  Ibland känns det som att all skit fortsätter regna över mig...hur mycket skit ska en människa tåla? Medans andra människor glider på en räkmacka? Orättvist yes...bara o gilla läget...fuck it...tänker inte gilla något...gör som jag alltid gjort...skriker och sparkas tills jag får som jag vill...

Lycka, lugn och frid.

(I wish...)


Nu kör vi!

2011-09-12, kl 18:37:47

Ny vecka nya tag, jag gjorde det faktiskt, känner mig som en tönt men skit detsamma, jag gick med i viktklubb, å ena sidan känns det som ett nederlag att jag måste ha det där för att peppa mig, men sen å andra sidan vad fan, om jag kör på det eller något annat är väl oväsentligt...i dont care. Sist, innan lillan, gick jag ned 12 kilo...och det höll i sig...så varför inte? Dags o få ett ryck!

Jag behöver tappa lite kilon, av en viktigt anledning så det är inte bara oh jag vill bli smal, utan för att jag faktiskt måste, och nej egentligen behöver jag inte gå ned särskilt mycket, för att ha normal bmi, jag har väl typ två kilo tills dess, gick upp över sommarn haha...farligt att jobba på ett ställe där man fikar hela tiden!  Innan så hade jag normal bm iaf, men jag känner att jag gott kan bli väck några till eftersom jag är så kort! Och vill helst av allt vara tillbaka där jag var innan lilletjejen kom! Det är mitt dröm mål, för det var perfekt, jag vill inte vara benrangel, inte snyggt, och definitivt inte på mig. Men inte heller vantrivas...the gravkilon ska väck! Så är det! Hösten är min vän, våren är min allierade och sommarn är min fiende!

haha vitsigt?

Äh, jag fattar inte ens vad jag själv pladdrar om, ungefär som vanligt!


Jobb, lekland och mc

2011-09-11, kl 21:19:08

Sitter just nu med svullen mage från hell, käkade avslutningsvis på MC...big no no, men kunde liksom inte låta bli, trots att magen  blir helt kokt efteråt. Jag och min mage, vi är en jävla historia för sig...jävla mage!  Nå väl.

Jobbat, de gick bra, rätt så pigg till trots, men sen på hemvägen svalnade min pigghet, for hem svettades som en gris vart sur och fick ta en dusch, ryggen värkte efter cykelturen och så fick jag i mig lite mat. Så for vi direkt till Stellas lekland. Där härjade ungarna som tokar, och föräldrarna med, i slutet var det nästan bara vi kvar, vi och våra två kompis familjer och en ensam pappa med son och en ensam pappa till med ett barn, som höll sig för sig själva, så vi härjade fritt! Gött som attans, ungarna sprang vind för våg, jag åkte som en galning och vi klättra och tjöta och busa. Helkanon!

Sen drog vi till MC, avslutade trevliga sällskapandet där,  vi tre familjer åt och tjöta men sen drog vi hem åt varsitt håll, och nu har vi nattat ungar.

För övrigt har jag världens största finne på ryggen just nu, helvete vad den pulserar!! GRRR.





PS: Den lila dinon Barney!

I love you, you love me...

2011-09-11, kl 15:29:00
♥we are a happy family, with a great big hug and a kiss from me to you...why dont you say you love me too?


Nån som vet vartifrån denna text är? ♥

Sen blidde det mer härligt arbete att tass med!

2011-09-10, kl 21:19:59

Jao, stackars lilla flickan jag jobba för idag är mera sjuk, så jag får hoppa in imorgon med. Bra för mig dåligt för henne, att vara sjuk alltså, men jag tycker synd om henne, hon är så goer.


Jag kan säga att idag var det inte jobbigt att jobba, de två töserna, den grymma qvinnan och hon som vart sjuk hade laddat och planerat en mysig vinkväll/räkmackor kväll! Så jag fick snällt sitta där och äta räkmackor och äta snask och bara njuta ett tag med de boende, riktigt mysigt och trevligt måste jag säga.

Sen kom faktiskt jag på den smarta iden att sätta på en film, de fick välja och det blev Selma, den var fängslande men jag kunde inte kolla på hela, får kolla på den en annan dag! Men det var uppskattat i varje fall! Damerna tyckte den var bra! Och alla gillade kvällen, så himlans fint att det finns de som orkar/vill och faktiskt gör så fina saker för de äldre! Jag bara hängde på men jag tycker det behövs mer sånt, det ger livskvalitet!

Så idag går dagens ros, japp jag får tilldela den när och hur jag vill i min blogg...första rosen med, till Anna, som kämpade och gjorde så fint och den kvinnan har fan människokärlek!! Matchande dukning, goda mackor, härligt sällskap, kunde inte bli en bättre kväll!! Härligt initativ!


Working lady

2011-09-10, kl 14:05:00

Just nu i detta nu som detta inlägg publiceras är jag på jobbet... jag testar en ny thing, eller ny för mig i varje fall. Förinställt inlägg hihi.

Ska jobba lördagen dårå, känns i alla fall bra för jag vet att jag är pålitlig att ringas in! Och jag får kväva mina myror i brallan litegrann i alla fall! Och pengarna man får är inte att förakta överhuvudtaget, sen råkar jag vet att jag ska få jobba med en grymt härlig qvinna! Det är heller inget man tackar nej till i första taget ska jag säga!

Yes, förmodligen(läs förhoppningsvis) så får jag rapport i detta nu och blir lite insatt i hur och vad som hänt sedan sistens!


Näpp, tjäna lite stålar vart det ja!


At work : 14.00-20.30


Frukost....närå men köpte den igår blir no...

2011-09-10, kl 09:39:10

2011-09-10_09_37 (MMS)

Frukost....närå men köpte den igår blir nog bra!


Uppfostra andras ungar...

2011-09-10, kl 07:00:00

Ibland när ungar vräker ur sig saker, gör saker, kan man ana hur de har det där hemma, eller bristen på engagemang, eller intelligens hos föräldrarna då.

Igår, när vi gick till kiosken, mötte vi ett gäng ungar...som verkar hänga där varje dag. Nå, verkar himla rara men lite(Läs mycket) uppmärksamhetssökande. Well well, de snackade och härjade och frågade min pojk vilken tjej han tyckte mest om och om han var kär i deras syster osv osv.

Sen frågade dom vilken tjej han tyckte var snyggast i klassen, han svarade, och då svarade en genast "Men hon är ju tjock!!"  Jag höll på att få dåndimpen, med tanke på att hennes syster som stod bredvid inte är en normalviktig unge, (det är ett helt annat ämne om vad jag anser om det men tjohej) , flickan de syfta på är verkligen jätte fin, men inte en underviktig liten pimpinett liten sak, hon är lång och hon har kött på benen, därmed inte så att hon ser överviktig ut utan att det passar bra på henne, och jag älskar min son lite mer för att han står för sina åsikter, för att han inte lyssnar på andra vad gällande skönhetsideal!

Jag pratade med honom när vi kom hem, och han tycker denna flicka är snäll och rolig att vara med, och det är det som är det viktiga! 

Jag hoppas bara att dessa ungar inte säger så till denna oerhört rara flicka...hm...

Där ser man vad man växer upp med för ideal, jag tycker det är hemskt med överviktiga barn, som är skadligt för hälsan menar jag, barn som lider av att de är så överviktiga, har ölmage och får sånna där bröst pga av övervikt, alldeles för tidigt...nej det är hemskt. Men alla barn är och ska inte heller vara små pinnar,  det är dom inte , och barn ska få vara barn utan att få höra kommentarer om deras kroppar eller utseenden.

Min son har alltid och får alltid höra att han är liten och tanig, men  vad spelar det för roll? Varför måste man påpeka sånt? Kan man inte bara lägga märke till hur man är som person? VARFÖR ska barn alls fokusera på sina kroppar och sitt utseende?!!!!! 

Äh...morrar påt.

Kalas tårtan förra helgen!!! Såå god!

2011-09-09, kl 23:27:10

2011-09-02_13_34 (MMS)

Kalas tårtan förra helgen!!! Såå god!


Löss?

2011-09-09, kl 22:09:56
Undrar om jag fått de, sitter ju o kliar mig i skallen i alla fall..
Mest för att nån unge igår sa att de hade löss...ihhh, vill inte att viska få det!

Aldrig haft och vill aldrig ha! Känns inte jätte spännande! Kan klara mig utan det tack...hoppas det bara är jag som fått nån dille på hjärnan och inte nån lösspringande löss...en löss flera löss? ehum...japp ni förstår? Hoppas jag.



Pigg som en mört?

2011-09-09, kl 21:03:12
Skulle inte tro det du, denna veckan har jag lagt in en ny rutin för lilltäva, att hon ska försöka somna i sin säng.
Alltså inte på mig eller i andra soffan till tv.n.... mmm så jag har legat bredvid henne, snacka att man blir trött när man ligger under täcket, med en barnkropp som är varm och lyssnar på Lotta på bråkmakargatan! Gääääsp!

Och så fick jag samtal förut, ska jobba imorgon, ska bli kul! (Hoppas jag) Och väldans skönt att veta att man får bevara minnet lite, man glömmer så fort, och att lite extra pengar är aldrig fel!


Jajamen, blir nog en fullspäckad helg med andra ord, ska jobba,maka löva, plugga, och sånt...men allra viktigast pussa på ungarna såklart! Kan man inte bli mätt på! Någonsinn!!

Får se om jag piggar på mig, skulle lätt kunna gå o lägga mig alltså, är en riktig sömntuta nuförtiden! Trötterstös!



Ping pong!

Micke och Molle

2011-09-09, kl 19:45:06


Har vi kikat på ikväll, jag har faktiskt inte sett den innan, velat men inte gjort det förrän idag. Den var bra. Spännande och vi skrattade högt jag och barnen till tokigheter. Väldigt dramatisk dock.
Men vill nog inte se tvåan, verkar liksom inte alls samma klass....men det är väl så, först kommer en riktigt bra och så försöker dom spinna vidare och göra liksom, innan slutet hände. Men det blir inte riktigt lika bra.

Dock Lilo o Stitch två är helt ok, men då utspelar det sig ju efter första filmen så de blir inte så tokigt då heller.
Mmm...japp..en annan film jag vill se igen är Atlantis, den är bra.

Men inget slår Skattkammarplaneten, oh lord vad den är bra!

Fy farao vad ubergott med hembakta bullar ...

2011-09-09, kl 16:22:26

2011-09-09_13_41 (MMS)

Fy farao vad ubergott med hembakta bullar med mandelmassa o ett kallt glas mjölk.... Tack för att man har en redig karl!! Dessutom baka han en äppelpaj!! Vi haf mängder med äpplen om nån vill ha får man gärna komma!


Sov då för fasiken!

2011-09-09, kl 04:30:00


Sitt inte här o uggla vid detta klockslag, sov sov sov!

Gubbfjärt

2011-09-08, kl 22:03:02

Snyggt ord? Nej, inte alls, min kompis tyckte de var perfekt att ha med på fula ord listan när jag använde det förut...haha.


Drömde att jag cykla omkring med tjock vinterjacka fram och tillbaka i tibro som en galning...det var sommar och jag hade bara kort kjol och sandaler...!?



Människor som lever genom andra

2011-09-08, kl 20:10:04

Det finns människor som gillar när andra mår dåligt, då kan de "ta hand om dessa stackare" och därmed må bra själv. Ibland till och med intala människorna att de mår sämre än de gör...och verkligen frodas i att få ta hand om, vara stöttningen, känner stolthet i att vara "Stöttepelaren".
Förverkligar sig själv genom att leva i andras smärta....

Nå, tror de flesta har detta i sig till viss del. Andra mycket mycket mer...rätt? Fel? Nja...men kan ju vara lite skrämmande att bli någon annans projekt...som sedan överger när man mår bättre.


Hit me!

2011-09-08, kl 18:20:40


Alltså, jag har varit ute och rastat barnen nu, rätt bra grejj, de får frisk luft, de får leka av sig och somnar goare på kvällen...riktigt fint de, helst ska de röjja så att de blir svettiga liksom!!

Skämt och sido, jag förespråkar motion och frisk luft, både för liten och stor, jädrar vad det är gött! Jag mår mycket bättre av frisk luft och lite rörelse, blir tokig om jag inte får det på en dag. Att gå en liten promenad med ungarna är skillnad på att stressa till och från bussen liksom.

Och lilleman har återupptagit sitt cyklande! Han lärde sig i början av sommaren, en bit cykla han vingligt, men sen vägra han att ens se åt cykeln! Men igår pressa jag han lite efter en sommar av vägrande liksom, men nu var vi hos vänner och sen så muta jag lite haha...och idag har han cyklat!!! Perfekt!! Så glad, för det kommer bli lättare att gå om han kan cykla istället för att gå, det är inte lika jobbigt och går lite snabbare !! Jippi!!

Japp, var på studiebesök i skolan idag på ett behandlingshem för familjer, verkar bra men vi har ju ingen chans att jobba där så förstår inte riktigt vitsen...men men.

Jag dör om jag inte får min praktik jag vill ha! Då kommer jag fan riva himmel och jord.  Appropå...

Dra en jävel?

2011-09-08, kl 16:04:46

ja inte ta en sup, utan kanske dra en jävla tand...imorgon?? jag dör av skräck!!!! gah!


(Ja när jag inte kunde tugga så tog jag mig modet att ringa tandis...och efter skräckhistorien som min kära vän drog för mig igår...jävla propagerande!!!)

Constant hunger!

2011-09-07, kl 20:59:42

Alltså idag har varit en knepig dag, gjorde som vanligt idag när jag gick upp, tog en shake, orkar sällan äta mer än så direkt när jag vaknar. Sen drog jag till buss och allt sånt, brukar klara mig till frukost rasten med att äta, men idag vart jag hungrig direkt när jag kom till skolan, och tog en macka , men sen så jädrar vad hungrig jag var igen efter en stund, magen kurra högljutt under föreläsningen! Jädrans pinsamt!

Var tvungen att handla på pressbyrån, och i vanliga fall hade jag stått mig länge på skiten, men när jag kom hem vart jag ändå hungri, och sen så kvällsmaten hemma hos vännerna smäckte jag som en galning...gött var det också.

Men jäklar är hungrig IGEN! Så hungrig liksom...inte sugen utan de kurrar o har sig...jäkla mage...hoppas de blir som vanligt imorn!


Trodde inte det kunde bli värre

2011-09-07, kl 18:51:32


Men det har det blivit! Hela sommaren har det smågnagt, hela sommaren fylld med ipren och alvedon....gahhh..

NU är det värre, jävlar i helvete, jag HATAR visdomständer!! Och det är fan hittepå! Jag är inte VISARE och vad ska vi med dom??? AJJJJJJ åt in i helvetes fan!



(Det hjälper inte att svära, men kan alltid försöka tycker jag....fan)

Innebär detta, att jag måste bita i det mögliga skrumpna äpplet och ringa till tandläkaren? JAG?? som inte haft ett hål i hela mitt fucking liv? Jag som varit så stolt, ingen tandläkarskräck, inga problem alls! Nothing at all!!

SKA jag?? Vara rädd? Jag har ju ingen aning om vad som väntar....fan i helvete och hans moster!!!!!!!



Äh...jag ska ta en ipren och hoppas och ber att det kommer gå över....

Tvångstanke 2 (läs vill men vågar inte) fr...

2011-09-07, kl 13:20:03

Tvångstanke 2 (läs vill men vågar inte) fråga poliserna på perrongen om deras autograf.... Haha gjorde det när jag var liten...kanske behöver en sup isf ... Fyllecell? Stod och tjuvlyssnade påderas samtal med hemlöse alkisen han hade sagt nått dumt till någon men vad el till vem vette sjutton haja... Nyfiken då!!!


Tvångstanke 1(läs måste testa) sätta sig b...

2011-09-07, kl 07:08:31

Tvångstanke 1(läs måste testa) sätta sig bredvid någon på bussen trots att det uppenbart finns många lediga platser... (ingen man känner)


Varning för stark läsning

2011-09-07, kl 06:32:02

Jag grät, grät och grät medans jag läste...jag hatar sånt här, samtidigt som jag anser det nyttigt att man inte går i sin egna lilla bubbla och tror att allt är bra, att ingen man känner någonsinn kommer drabbas.

För det är INTE sant....nu är det inte exakt samma som man stått bredvid och sett på i sommaren här nu, men minst lika fruktansvärt....

http://turioturen.blogspot.com/

Barn får inte råka ut för sjukdomar/olyckor/något hemskt överhuvudtaget!!!!!!

Kiss i brallan

2011-09-06, kl 21:00:14
Jag kissade nästan på mig när min mobil vibrerade av ilska för att jag inte laddat den, så blir nog ingen horror movie för min del ikväll...


/Pee wee

Det viner utanför

2011-09-06, kl 20:49:18

Det är riktigt mörkt...det blåser och regnar kusligt utanför...nu är det höst....höst innebär lite mer ångest för mig eftersom jag alltid är ensam på kvällarna och blir lita paranoid ibland...ibland skulle det vara skönt med en stor hund som kunde skydda mig...eller en karl som är hemma kvällstid liksom.

Jag tänkte mig kolla på en film...men vette sjutton...det är inte så hett att glo på film ensam faktiskt...och dessutom är jag sugen på godis och det finns inget...och jag ska ändå inte ha skiten. Jag borde plugga, men har ont som fan i jävla visdomständer...det sa pang och så hade jag ont i dem jävlarna igen.

I know, i should take them out and burn them...men jag tycker det känns läskigt...nej nu är det för mörkt ikring mig...måste tända lite lampor!

Jag= mupp

2011-09-06, kl 18:05:03


Fatta att man känner sig som en dåre när man kommer på sig själv gåendes mitt i stan (Skövde city) mimandes till nån låt som surrar i mobilen och skosnörena på ena skon har gått upp och fladdrar all vindens väg. Just då kände jag mig jävligt muppig. (Och då var jag på väg till socialpsykiatrin...lite ironiskt...)

Likaså när jag cacha lite idag, eller rättare sagt försökte, men det var verkligen folk på varenda altan, fönsterbleck eller trapp och ögna hela tiden! Jag kände mig utstirrad...försökte få med barnen men de var måttligt intresserade må jag säga....satan i gatan...

Haft en helt ok dag annars...tog en senare buss, för jag började inte lika tidigt idag. Rätt skönt men då var hälften av familjen vaken och de gjorde mig sen, bättre när alla sover, då kan jag utföra mina ritualer ifred, typ stå vid diskbänken och fixa min magmedicin och mina vitaminer...(Känns precis som i somras på äldreboendet!! )
Kan lika gärna konstatera att det går utför...jisses...




I miss my long hair...and maybe the colour too...awww...

Från hundra till noll

2011-09-05, kl 21:32:11

Jädrar vilken energi jag hade i eftermiddags, annars efter varje skoldag nu har jag kommit hem, och varit tvungen att ta en lur...hur fånigt det än låter....25 bast och måste sova en stund på dagen...jävla fjolleri. I know.

Men idag hade jag energi, jag dammsög och jag härjade, lagade mat och dona...men sen någonstans mellan bolibompa och läggning började huvet stänga ned bit för bit.....nu är jag på autopilot och undrar när lägdax är? Det värsta av allt är att jag egentligen är i behov av att plugga...men jag orkar inte! Gah....

Får se om jag kan pigga på mig...och dessutom har jag fortfarande ont i magen...inte kul..dumt med lök.

Nä ska se vad som kommer göras...tjingelingsan


Ont i magen!

2011-09-05, kl 19:45:25

Herregud, skulle inte ätit lök till middag...jisses amalia...ajj ajj ajj!

En varm dusch kan verka helande

2011-09-05, kl 18:12:51

Gud vad skönt det kan vara med en dusch! Det kan verkligen vända allt, ta bort smärta, smuts och är så förbaskat avslappnande! Härligt värre.

Fick även med lillfian utan större skrik och väsen, hon är inget big fan av att duscha, hon är rädd för vatten i ögonen, hur försiktigt vi än gör, men idag gick det bättre än vanligt och hon hade bus för sig och dansa lite i duschen! Lillsnuttan!

Förbannade potatisskalare

2011-09-05, kl 17:14:26

Som försvann...så jag inte kunde skala den jävla potatisen, som gjorde att ungarna endast åt korven och petade bort alla grönsaker...för i helvete jävla bajsiga potatisskalarjävelshelvete.

Och det blev inte lika gott....fan åt det!

Dammsög övervåningen. Medans jag gör detta röjjde ungarna på neder våningen...det går liksom aldrig att få till det...kan dom inte bara sitta i ett hörn och vara stilla? Så man får ha det snyggt en endaste bajsig gång?

Äh det blir bara så här när dom har kompisen, då RÖjjer dom ut allt...precis allt, trots att jag säger till dom....grrr...blir faktiskt tokig...så när det är fint väder får dom vara ute....för tror ni dom städar efter sig? Icke...icke de bråkar om vem som ska städa istället...suck!!


Äcklig jävla mat!

Sökes: otränad person med dålig kondis

2011-09-05, kl 15:07:44


Helst ingen smal person som ser vältränad ut fast inte är det, utan någon som man kan gå till gymmet med så man inte är ensam......med att vara otränad....och inte vara smalare än en lyktstolpe!



Ehh..ja jag vet det rimmar illa med förra inlägget, men just därför, just därför go vänner!

Haft en bra helg....men mycket fika o onyt...

2011-09-04, kl 19:41:24

2011-09-02_13_47 (MMS)

Haft en bra helg....men mycket fika o onyttigheter!!! Två kalas avklarsde ett ute dopp och lovenight plus städ o geocaching!! Fullt ös medvetslös!


Fredagsmys

2011-09-02, kl 21:32:55

Idag har vi haft fredagsmys på hög nivå, det enda som saknades vart min kille som åkte till en kompis för att sova över, stora grabben nu, han går ju i andre klass! Jisses, borta en kväll o natt och det är ändå tomt!

Då skulle jag bara veta hur det är för andra som måste vara utan sitt älskade barn längre tid!!!

Men lilldamen som fyller år, fick bestämma vad som skulle smaskas på, det blev sånna där hjärtan med ostsmak, och ostbågar, vi hade lite godis och jag poppade popcorn, vi köpte läsk men jag hällde upp vatten istället, blev så mycket sött ändå hela dagen. och lite vindruvor för att väga upp lite grann! Men de gick åt de med!

Sen hörde jag med gummans bästa vän och den tillhörande galna morsan om de ville komma över på myset, de ville de så vi alla satte oss, jag och lilleman och lilltäva och bästisen och morsan och glodde på pippi på rymmen som lilltävan fått idag! Älskar pippi...på mer än ett sätt...den kan vara rolig för barn och för vuxna...

Det var supermysigt, de två töserna röjjde dock som galningar men titta till på tvn ibland. Och vi glodde som galningar. Och moffade med...jisses.

Gubben är lite sjuker och slutade tidigt och skrämde slaget på mig lite när han smög in där när vi var i högform och skämta om snusk haha.

Nu har de två små änglarna somnat och jag hoppas min tredje stora prins har det bra han med.

Imorn blir det barnkalajs! Tjohej!

galenskaper1

haha slänger helt random in en bild på min galna kusin!! tjohej! (hoppas inte hon ser för hon lär inte gillat!)

För tre år sen

2011-09-02, kl 16:52:27
För tre år sen föddes min lilla dotter, nr tre i ordningen och enda flickan.

Förlossningen var den längsta av dem alla tre, och jobbigast, det blev aldrig regelbundna värkar och de kom i ett, de kom hela tiden och gjorde så förbaskat ont att när krystvärkarna kom var jag salig! De var sköna i jämförelse med värkarna innan. Och jag sket, alltså jag gick på toaletten konstant! Det var till och med så barnmorskorna skratta och sa att är det dags nu igen??? Kan inte ens räkna så många gånger var det, men mer än mina fingrar kan räkna i alla fall, säkert minst 20 haha...inte klokt! De bara tryckte på liksom, och hur mycket hade jag där?? haha.

Nå, började den 1:a när ungarna kollade på bolibompa, jag vankade av och an, hela natten fick jag hålla på och vanka hade ont ont ont! Men ungarna och gubben låg och sov så gött så! Jag traska, men sen tidigt på morgonen så klarade jag inte mer, tvingade gubben att ringa mamma och fråga om hon orka upp, hon satt hon kommer direkt!! inget snack om saken, men de kändes så dumt haha.

Hon kom, och då hade jag mer ont, minns inte riktigt vad som hände där, mer än att hej och hej då typ.

In och jag trodde det var nära...jag hade ju kämpat hela natten! Men icke sa nicke, hon kom runt ett tiden, minns faktiskt inte klockslaget, så duktig är inte jag, då var jag redigt trött! Och hade inte överlevt utan spinalen och lustgasen! Spinalen var guld!

Så kom ungen till slut ut, men minns att jag trodde några timmar innan att jag hade krystvärkar och började tröttna rejält, kommer inte ungen ut snart? Nej du är inte fullt öppen, men för helvete liksom!!!! Kom ut!!!

ja hon kom, visste inte att det var en flicka, spelade ingen roll, var så förbannat glad att ungen kom ut till slut och att det var ett litet knyte,  tog en stund innan hon skrek, hjärtat i halsgropen och helt full av adrenalin, lever han tror jag att jag fråga?! eller tänkte...

Sen kom skriket, lättnaden bara sköljde över mig, och sen sa någon att det var en flicka, och då grät jag, jag grät och grät, av lycka, för jag var glad att det var en flicka. Jag grät hela dagen när jag tänkte på att det var en flicka, jag grät så jag kunde inte ens säga till någon som fråga vad det blev, klarade inte av att säga det på telefon ens!! Bara grät och fick lämna över luren så gubben fick berätta att det var en tös.

Anledningen tror jag till att jag grät var att jag oroat mig hela grav att jag inte skulle kunna ta hand om en flicka, tänk om jag inte kunde? Skulle jag bli lika glad??  Oroat ihjäl mig med andra ord!

Men jag älskade detta lilla knyte likväl!!!!!!!!!!

Tack min älskade unge för att du kom, tack för att du är min och tack för att du är du!!!!!

mmmm
Ser ni vem hon är? Hon och pappas hittepå!

Meee with my fucking åmål frisyr..

2011-09-02, kl 15:37:48

fxcam_1314294140 (MMS)

Meee with my fucking åmål frisyr..


Totalt mifflad vad det gäller att slå in p...

2011-09-01, kl 22:10:10

2011-09-01_22_02 (MMS)

Totalt mifflad vad det gäller att slå in paket...har alltid varit så och kommer förmodligen så att förbli... Jag har nedsatt förmåga vad gäller paketinslagning. Alltid buckligt eller så fattas det en bit alternativt massa knölar pga av för mycket papper... Jag tror folk tror jag tvingar ungarna slå in alla julklappar...det sorgliga är att dom förmodligen gör det snyggare!


En av presenterna till lilltävan!

2011-09-01, kl 21:50:26

2011-09-01_21_46 (MMS)

En av presenterna till lilltävan!


Astrid Lindgren

2011-09-01, kl 21:18:45

Sa till min dotter att vi kan väl pröva att du sover i din egna säng? Jag är med, går det bra?

Ja sa hon, det gick faktiskt jätte bra!! Superstolt, jag låg först i hennes säng bredvid, men fick ont i ryggen och fick inte plats med bena liksom...(kände mig som en gigantisk jätte som försökte pressa mig ned i en dvärgs säng...jag och mina hela 160 cm)

Lyssnade på Pippi en stund, men den vart hackig, så blev det Emil istället, och den vart mycket ljuvlig, höll på att somna, älskar Astrids röst,  och emil, och ronja, och pippi...awwww!!!

Köpte presenter idag till snuffsan btw, en pippifilm! haft båda filmerna när Z var liten men dom funkar inte längre...brända...och helt sönderkörda!

Vet ärligt talat INGEN som inte gillar i alla fall någon av Astrids härliga verk!

Jag älskar Pippi och Ronja, Saltkråkan och Emil,  och Mio min mio, och Bröderna Lejonhjärta (Mer på äldre dagar än när jag var liten) 

Jag gillade inte Kajsa Kavat tyckte filmsnutten var läskig när jag var mindre, men har läst boken som vuxen, och den är bra. Jag älskar Mirabelle, och Nils karlsson pyssling, jag gillade inte Karlsson på taket och gör det inte heller som vuxen, och därför läser jag inte böckerna...tycker han är en jobbig typ! haha

Madicken är ju underbart samt Lotta på bråkmakargatan är ju härligaste ungen liksom!!

ÄLSKAR Astrid, och vill tvinga mina barn till detsamma! Ok inte tvinga, men vill belysa deras värld och få dem att gilla!! Det gör dom iof redan, vi har läst och lyssnat och sett massor genom åren...och jag har suttit där likväl och varit lika fjantig som när jag var barn...varit med Pippi på de sju haven, varit lika sur som Lotta och önskat att jag bodde som Barnen i bullerbyn!

Astrids sånger är ju guld, alltså det går verkligen inte att inte älska Astrid, fy fan vad barndomen och livet hade varit tråkigt utan henne!!!


We love Astrid!


Rumpa

2011-09-01, kl 19:49:57

Ja ont i stjärten för tillfället...kommer få sittsår....av att gå i skola o sitta på bussen!

Nu ska jag drösa ungarna i sängen, imorgon fyller min tös år då ska de bli födelsedagsfirande!!! Jippi!!

Skriver mer sen

Riv inte på skorpan

2011-09-01, kl 14:51:21

Människor man får krusa, tjata på och fråga om och om igen, ger jag upp på, jag kan föreslå några ggr, jag kan skicka sms lite då och då, jag kan höra efter men efter ett tag, utan gensvar eller vettiga svar, så ger jag fan upp!

Punkt! jag krusar inte folk! därmed basta...






Sitter på bussen... Ska börja dagen med re...

2011-09-01, kl 07:18:53

Sitter på bussen... Ska börja dagen med redovisning... Yay! Ingen lust med sån skit... Ont i magen o skitnödig.... Dock redan suttit pådass grr nå får snällt knipa!


Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0