Sömntutor

2011-03-31, kl 16:02:59


Idag är jag helt slut, jag och min lilla fislisa, somnade tillsammans på soffan...när vi vaknade fanns underbart god mat på bordet!!! Men den där luren gjorde mig inte piggare direkt...


Idag så vart det full rulle, upp kl tio i sex, och då vaknade snuttan och skulle prompt med upp! Så hon fick kolla på playhouse en stund, jag fixa mig i all hast och så kom min "bror" Louise, haha och vi åkte vidare till Karlsborg på utbildning inom Durewall....men kunde inte stanna tiden ut utan fick åka till Skövde stad, jag skulle till sjukhuset...tjosan va skoj. Men de gick, och tack för skjutsen kära Louise....

Efter det så bjöd jag henne på en fika som tack, det var gott... :-)

Ja kom hem och ganska snart somna jag på soffan, Gubben kom då och la lillfisan på mig och hon somna strax hon med...myspys!!

Plugg och förslappning

2011-03-29, kl 20:45:08


Äh, är inte sugen på att plugga, jag har ju gjort prov idag...då har man liksom gjort sitt för dagen.
Men jag bestämde mig för att minst göra 3 frågor på en hemtenta...minst...så något blir gjort ändå liksom...lite är bättre än noll!!


Jag har ont i fingrarna det är kallt, jag försöker fixa klart fråga nr 2 av 3...iof är de några frågor kvar sen men dom tar jag imorn...

Killevipp, bäst att återgå till plugget...så man kan med gott samvete kolla på hemmafruarna sen!

Nervsystemet och stomi

2011-03-29, kl 18:35:06


Det har min dag bestått av....alltså hjärnan, ryggmärgen och nerver o parkinson, stroke och skit!!

Började dagen med kaffe och plugg, gött. Sen åkte jag till skolan och gjorde prov....får jag inte godkänt blir jag förbannad....för skrev så jag fick kramp...som vanligt

Efter detta hade vi lång lunch, jag och sandris tog en PW! Härligt som sjutton. Mindre härligt att ha en föreläsning om stomi på tre timmar....väldigt intressant men hjälp va trött jag var sen!!!


Nä jag ska ha läxläsning nu med grabben som är grym!

Monster prov

2011-03-28, kl 21:32:21


Imorgon, ja då har jag ett monster prov. Det är på nervsystemet och dess sjukdomar. Jag borde i skrivande stund läsa på detta prov igen, men just nu behövde jag bara skriva en liten blogg först kände jag.

Idag har vädret varit sjukt gött, varmt och soligt, när jag kom hem så gick jag direkt på en lång promenad, så hämtade jag upp lillefis på dagis och vi gick hem, käkade go mat och så läste jag på provet en gång.
Gubben o jag hann med en mysig stund med minsann...tjohooo

Men senare så tog jag ungarna plus en kompis till stora killen och drog till kiosken köpte fika o satt i solen och moffa som galningar...jag hejda mig något....

Sedan va vi ute och härjade, hoppa studsmatta och gunga o allt möjligt...cykla och trehjuling och lek med sulky o docka....skönt att se dem andas in härlig vår luft och röra på rumporna de små!!


Japp, nu ikväll så har jag haft läxläsning med stora killen, trots täppt i näsan så gick det finemang!

Min grabb de...nej jag får väl med ägna mig åt skolarbete nu resten av kvälla...tjoho!!
Tur jag har sovmorgon imorn,...hinner jag nog läsa på provet igen....

Föresten så vaknade jag tio i åtta imorse...jag ska åka kl 8 hahah!!

Kortdag!!

2011-03-28, kl 12:20:47

Gud vad skönt att sluta tidigare idag!!
Och vilket avslut sen då....läraren glömde en i klassens betyg uppe på duken så alla kunde se....så jädra klantigt!!

Men inte första o lär ju inte vara sista gången heller!!

Nej nu kom mina hjärtan hem och ska gosa med dem nu!

Studera mera

2011-03-27, kl 22:34:51

Ja det kan man ju säga att om jag hade haft fler bollar i luften hade jag blivit tokig. Som det här med körkort exempelvis. Jag vill så gärna och jag vet att jag kan, jag kör redan som en biltjuv, jag har inga problem med att plugga som fan och sen glömma alltihop samma sekund som provet är klart....haha. Nä men skämt och sido, jag vet att jag kan, no problems, men tiden finns ju fan inte. NÄR ska jag hinna ta körlektioner för det första, då är det i så fall på onsdagar, då jag redan ska plugga, har oftast möte varje onsdag med, och hinna med familjen och alla mina vänner...på en enda dag som jag kan på förmiddagen.

Eftermiddagar, då är det ju omöjligt, då ska man ta hand om huset, familjen träffa vänner och plugga....så nej.
Och plugget ger mig ett heltidsjobb, och sen när man kommer hem har man barnjour...tjohosan!

Så min plan är att börja köra hemma lite på helgerna igen, för att få mängdträningen, och sen ta lektioner när min praktik börjar, då har jag inte så mycket plugg, då fokuserar man på jobbet PÅ jobbet liksom. Och sen när jag jobbar i sommar ska jag köra och plugga på körkort...yes så får det blir. Tredje gången gillt?

För om jag tar mitt körkort, ja då vet jag vad jag ska göra! Och det har jag redan bestämt i min lilla eller ganska tunga hjärna på ca 1,4 kg......undra om man kan fettsuga hjärnan?

Ny tid

2011-03-27, kl 11:20:14

hallå blir lite sur, förlorar ju en timme...sabla skit, ännu mer stressad då!!

Hur ska man hinna med allt för dagen!! Oh my jisses!!

Nä har inte ens tid att sitta här o förlusta mig, bäst att plugga på provet om nervsystemet!!

Sol inger hopp och liv!

2011-03-26, kl 16:30:28

Hopp om våren, hopp om liv. Härligt vilket fall som helst med sol!!
Sårare är det att försöka plugga när kroppen skriker efter att få lapa sol!!


När kvällen är kommen

2011-03-25, kl 21:24:46

Just nu är jag dödstrött. Utmattad och utslagen. Kan man säga. Så trött och knepig i magen att de blir inget värt gjort ikväll. Nå inte helt sant. Han gosat med mina ungar, två av dem i alla fall, den tredje är på äventyr med farmor. Roligt! Men saknaden är ju inte liten.

Jag försöker vara glad, så kanske jag blir det med. Men oron gnager konstant och magen känner av min press. Det gör för övrigt alla mina sinnen kan jag säga. Ska försöka läsa på mitt prov åtminstonde.... så har jag gjort något vettigt sen barnen somnade!

Vilsen i pannkaka

2011-03-25, kl 17:13:55


Korta och intensiva inlägg. För det är inte utan anledning. Men mest svammel.
Inne i ett skov, då magen verkligen gör sig påmind!!

Lite svårt att fokusera på min skola faktiskt, eller rättare väldigt svårt. Vill gärna, vet att jag kan, men kroppen säger nej. Den lägger sig i något knepigt bakbundna händer läge....

Så får väl snällt vänta ut....

När jag inte finns mer

2011-03-25, kl 15:05:16

Ja då hoppas jag att det blir lugn och ro.
För flera liv med massa trassel, de vet jag inte om jag orkar med.
Ett liv med all skit jag fått det är fan nog för all evighet känner jag.


sova?

2011-03-23, kl 23:34:38


Ikväll? knappast....

Vilken jävla dag....spårat ur på alla sätt och vis...känslosvallningar utan dess like....explotioner på alla håll...jisses....

this is me

2011-03-23, kl 19:13:12
Undrar hur man är funtad om man kan överge barn? På alla de sätt och vis....

drar snart....

Rädda mig någon

2011-03-23, kl 15:29:10


allt känns om en dålig film just nu. Människor som är falska, människor som är psykotiska, paranoida och helt fatalt störda, lögnare och svikare. Jag orkar inte!!!!!

Min skola, överfullt med jobb, ligger efter ....
Grabbens skola, oroar mig så jag får ont i hjärtat, i själen, o kroppen, mm

Väntan, på resultat....helvetes pina.
Bestämma något som ex min profil inför nästa termin just nu, är omöjligt.


För mycket skit på en gång, gör att allt brister, göra att jag inte kan göra något vettigt och går över i "handlingsförlamande läge" för att inte gå i bitar. Lika som när kroppen svimmar, skyddar sig själv... går jag in i något som jag även är rädd för att aldrig komma ur.

Samtidigt växer en ilska som människor får passa sig för, för nu bubblar det och kokar i mig, minsta lilla gör att allt brister och då håller jag fan inte käften längre!!!!

Mensbarn

2011-03-22, kl 20:25:16


Brukar inte vara nån sabla lipsill...eller kanske jag förtränger...hm...nä jag tror det är mycket just nu helt enkelt.
Min skola, grabbens skola och allt vad det innebär. Mina mörka moln som liksom inte går att få bort. Oron...denna konstanta oron, oron inför hur allt ska bli.

Bestämde mig igår, att jag tänker inte låta saker gå hur långt som helst innan jag agerar, sure jag har redan agerat, men om det fortfarande inte blir bra, eftersom de inte lyssnar, de liksom stänger av en del när jag pratar känns det som. Ja blir det inte bra igen, då flyttar vi. Det ska inte vara som det varit de senaste veckorna, och det ska heller inte bli värre. Fram till sommaren och då vet vi hur vi gör.

Jag säljer huset och drar då. Och vi vet vart.

Jag är orolig inför mina härliga återkommande orosmoment som kommer nu lite då och då. Som jag i normala fall hade sluppit om det inte vore för helt absurda omständigheter. ORO!!!! Ångest för detta och stress över allt.

Rolig kombination eller? Nä...

Jag ska ialla fall fortsätta knåpa på mitt föredrag som ska hållas på torsdag, och torsdagen innehåller annat med som kanske får mig på fall.

Men, tar en dag i taget...försöker...tårarna har hållit sig tillbaka sen jag hade alla barn hemma idag, då föll allt på plats...

sandhjärta

Tårarna på min kind

2011-03-22, kl 15:29:43

Idag bölade jag, som en liten gris, framför min lärare. All stress, alla tankar och all skit vällde över på tårkanalen. Jag Lipa en stund och snälla Inger lyssnade och förstod.....tack o lov!


Känns lite bättre faktiskt ,men att jag sen såg ut som en trashig Me resten av dagen är ju en annan femma.



en skatt, en skatt....

2011-03-21, kl 21:24:35

Tänkte kolla om jag får tillbaka något roligt i skatt, men kommer inte in, för många användare...bla bla bla.

Alla vill visst veta om de kommer få några extra cash! Underligt va?


Ska man våga tro?

2011-03-21, kl 18:40:50


Min känsla för att allt löser sig är inte längre lika självklar. Det känns som att livet är plågsamt mest hela tiden och ibland kan man njuta....men bara ibland....

Och tron om att allting löser sig, nä det är ju inte sant så varför ska man klänga fast vid något som inte stämmer?


Nä svammel blev det här, och har lingonveckan också....blä!


Men de där underbara stunderna man vill bevara för resten av sitt liv, de gör de helt klart värt all skit!

Flickan med pärlhalsbandet

2011-03-21, kl 16:39:09


Bredvid mig i skrivande stund, sitter världens vackraste lilla fröken och pillrar ihop ett långt pärlhalsband i rasande fart.
Pojkarna sitter vid datorn en liten stund och kollar efter en ritning till deras Heros, haha vilka intressen!

Stora killen hade en ide för ett äventyr som han ville utföra idag, det innebar att han o lillebrorsan tog goda smörgåsar och saft och packa ryggsäcken, tog med sitt underlag och gick ut i skogen bakom huset och kalasade på fikat! Jag skickade med en choklad bit som de två godingarna kunde dela på och stora killen fick ha med sig mobilen.
Det gick bra och de var ute en lagom lång stund, jag gick allt och kikade i fönstret ...

När de kom hem lös de som små solstrålar och var otroligt stolta!!!
Sen så har de lekt på övervåningen och pärlat lite de oxå, gick över med varsitt halsband till granngrabben, så söta mina killar!!
Prinsessan sitter än och pular, men nu är hon strax klar och jag sitter och längtar efter min karl och hans varma famn. Är inte riktigt kry idag och känner inte för att vara utan honom i eftermiddag och ikväll...men så är det ....

Ps: ha aldrig föredrag om text och bildtelefon...hittar ju bannemig inget!!! grr

Goder morgon!!

2011-03-21, kl 08:35:56

Idag så står det på mitt schema att nu plugga, sitter med en redovisning som jag ska ha på torsdag, bara jag kan få tiden flyttad så jag kan åka till KSS....*hoppas*

Sen så ska jag på härligt möte med tibro tjejerna, vi ska snacka praktik!
Promenad dit och hem blir det, och kanske en latte under tiden?

Och sedan plugg till ett prov.

Japp en fullspäckad dag mest med plugg men säkert en hel del skratt !!

Nu ska jag ta reda på vart man hittar en bild och texttelefon!!

ha en fin dag!


True blood....

2011-03-20, kl 22:23:15

Ikväll är det True blood i soffan och trots att magen säger nej tog jag lite glass...hjälp. Det var ju liksom egentligen inte värt det men what the hey....

True blood var det ja, gillar böckerna bäst men serien är inte fel!

Sookie and Eric

Vinkelivink

2011-03-20, kl 19:16:41

Vilken uppåt tjofräs det blev av Ellens lilla länkande på FB. Hoppsan hejsan säger jag, hon ville ju länka till Kärlek och Ont i hjärtat och så kom det massa annat trams med på köpet för den som var nyfiken !

Trams och villervalla, det är jag i en salig röra. Ibland blir jag rätt trött på mig själv att jag inte kan växa upp, och ibland blir jag rätt trött när jag känner mig som en vis gammal kärring. Det lät inte alls förmätet, oh nej, men jag gilla det ändå. För sån är jag, ena stunden älskar jag mig själv, nästa så hatar jag mig själv. Roligt? Nej, men har nog varit så mest hela tiden, fast nu är det mer balans än vad det har varit innan.

Högt eller lågt, arg eller glad, tossig eller allvarlig....ja tack alltihop på en gång!!  Så tycker i alla fall jag att jag är. Och mina blogg inlägg blir väl lika tossiga, roliga, tråkiga, ledsna, glada, konstiga, oförståerliga, ouppnåerliga, bästa och underbara och töntiga som hela jag är !

Så var det med det och inget mer än så!


Miss my pink hair some days...livet var bara LITE roligare då...

Bloglovin är bra skit

2011-03-20, kl 16:38:42

Försökte skaffa det en gång för ganska längesen, men var inte så intresserad av bloggosfären vid det tillfället. Nu kan jag tycka det är ganska gött att sitta o slösurfa och läsa bloggar. Men inte alla bloggar, jag påstår inte att min är en gudomligt intressant blogg, nä men jag bloggar ju för min egna skull. Och det är det ganska många som gör, men hur som haver så är vissa bloggar mer eller mindre intressanta för just mig.

Fast vissa läser jag i alla fall, bara av rutin liksom, men  andra klickar jag på markera som läst...grymt va? Läser inte ens, förstår inte ens varför jag har kvar vissa på listan som jag aldrig läser? Weird, jag läser mest bloggar av folk jag inte känner, och jag kommenterar inte så ofta heller för den delen. Men ibland så....

Well, jag tycker bloglovin är bra skit, men en stor negativ grejj med det hela, är att Familjelivs bloggar inte fungerar där. Det suger! För på Fl finns det iaf EN som jag vill ha med på listan liksom!!! Så jobbigt, meningen är ju att man ska ha alla bloggar på ett o samma ställe!! Irriterande som bare den...


Nej jag sitter med min hemtenta igen, och jag ska skynda på lite med min demens nu så kanske jag kan gå ned till vännerna och vara med dem och familjen...men kan inte göra något med gott samvete längre!! Men men får ta en sak  taget helt enkelt.

Nepp, back to reality!

Jag blir dement av min demens hemtenta...

2011-03-20, kl 12:47:35

Det känns så...hjälp, men det är inte hemtentan i sig utan det är ALLA hemtentor som gör mig dement, har flera på gång....de tar ju aldrig slut...man vet inte vart man ska börja och det blir rörigt och stressigt. Men jag bestämde mig för demens hemtentan för att den verkade överkomlig...men vi får väl se, nu när jag har hittat faktan o skrivit upp sidor o sökt på nätet så finns det hur mycket som helst, och jag är inte den som hejdar mig direkt....så lär ju bli en roman som vanligt!!!!!!!

Nä nu får jag ta tag i min demens igen!!


Jag midsommar 2010!

Kärlek

2011-03-20, kl 10:13:07

Jag känner mycket kärlek för min familj. Min karl som ger mig stöttning och närhet, tar mig för den jag är, förstår inte hur han står ut med dysfunktionella mig liksom. Men tackar högre makter varje dag för detta faktum! Och inser väl på något plan att lite snäll och bra är jag nog trots allt eftersom jag fångat den otroligaste grabben av dem alla!! Utan honom tror jag inte jag hade levt idag, helt ärligt, han fångade upp mig precis i rättan tid. Han har verkligen funnits för mig, och vi har gått igenom så mycket att det inte är klokt. Inte minst bli föräldrar vid nyss fyllda 18. Trebarnsföräldrar vid 23 och  himla massa annat som bara gjort oss starkare. Vi har våra ups and downs, men jag kommer aldrig sluta älska den mannen. Vad som än händer så har han satt ett avtyck i min själ som aldrig går att få bort. Han är min själsfrände och min kärlek.

Mina barn, de finns knappt ord för hur jag känner för dem. Min anledning att fortsätta andas och det som får mig att vakna varje morgon. Det som får mig att kämpa i skolan när jag vill ge upp, det är dom som ger mig kämparglöd, dom som ger mig livsgnistan. Det är deras små leenden, kramar, pussar och härliga kommentarer som fyller på mitt hjärta med energi. Det går inte en dag utan att det pirrar till i magen av välbehag, och det strömmar till i hela kroppen som gör att jag känner hur mycket jag älskar dom och inte vill vara utan dom knappt en sekund ens. Detta faktum gör även att den som vågar sig på mina barn, på vilket sätt som helst, den är inte vatten värd i mina ögon, och jag kommer alltid ha ett vakande öga gentemot den/dem....

Finns ärligt inget jag inte skulle göra för mina barn, då menar jag inte köpa allt dem pekar på. För jag VET att det gör inte någon lycklig. Jag värdesätter kärlek och närhet och upplevelser före materiella ting. Därav är det inte sagt att jag vill ge dem fina saker, oh nej, det vill jag och det gör jag. Men det ska vara uppskattat och vid speciella tillfällen.
De ska veta att världen inte fungerar att man får allt på ett silverfat, man kan ha gott om pengar men inte slösa, man kan spara ihop själv till något man vill ha, man kan få hjälpa till hemma för att få något osv osv.

De är min stolthet, kärlek i triss, och gubben kommer efter släntrande men bra nära !


Mina vänner, de är något annat, kärlek fast på ett annat sätt så klart. Jag har lättare att tycka om folk snabbare nu för tiden, jag säger det oftare till människor jag gillar, det gjorde jag ALDRIG förr.  Nu vet jag att tiden är något annat, att det är viktigt att visa att man tycker om även sina vänner. Plus att jag aldrig kan komma ifrån det där att förr eller senare kommer min vän lämna mig.  Jag vill ju givet inte känna så, klart inte, det bara finns där. Men varje ord jag säger är sant, i alla fall just då, sen så ändrar sig saker allt eftersom åren går.
Sa jag för fem år sen att jag är glad att du finns, ja då menade jag det då, då betydde du mycket för mig då, men har du övergivit mig eller svikit mig sen dess, ja då kanske jag inte känner lika nu...

Inte många vänner som består, det har jag märkt, men hoppet finns ju alltid där. Men vänner kommer och går, det trodde jag inte när jag var liten. Vissa människor växer man ifrån, och tycker om alltid men det blir aldrig samma närhet som innan. Andra kanske man skiljs som ovänner och aldrig blir det samma igen...några sånna incidenter har ju inträffat genom åren...men i alla fall en saknar jag än idag, hon och jag var på ett helt fritt sätt som jag nog inte kännt med någon annan. SYND! och ibland kan jag tänka på henne och undrar hur det kunde gå så snett!!!

Men i dagens läge har jag några som ligger mig nära, som betyder mycket för mig.

Ellen
, min kära fru, vi fann varandra på riktigt i höstas, vet inte vad som hände men kan liknas som två människor som är vilsna och lite ensamma som fann varandra i mörkret. Innan har vi varit som mest bekanta, umgåtts sporadiskt, men aldrig så nära, i höstas hände så mycket saker att hon behövde mig, jag kom, jag behövde henne och då ställde hon upp.
Vi fann varandra och jag är jävligt tacksam för det! Hon är en otrolig människa, som hade så mycket mer än vad jag visste innan, jag tyckte om henne innan oh ja, men att hon satt på den hjärtevärme och stabilitet och stöttning och oerhörda empatin...det visste jag inte förrän i sena hösten ....
Tack för att du finns!


Jag hade praktik i höstas, där träffade jag vikarien Emma, hon jobbade på  ett imponerande sätt och var inte äcklig att prata med heller. Inte visste jag då att hon skulle bli en favorit i mitt liv, inte trodde jag att den lilla tösen skulle fånga mig så ofattbart! Vi är kanske lite omaka, men who cares? Hon är grym och snäll, omtänksam så det bara skriker om det och en imponerande ung tjej!!
Så glad att jag hittade henne där borta bland alla gamlingar!


Sen har jag ganska många nya i mitt liv som jag träffat i skolan, men den som mest funnits där är lilla Louise, vi fann varandra redan första dagen  i skolan, glad och go, alltid på toppen humör! (Ok jag ljög ;-) ) Men oftast alltid glad, och hon kan alltid få en att le, oavsett hur ledsen man än är.  Jag kan ha en pissig dag och det känns inte som att hon dömer mig, hon finns där och stöttar istället och lyssnar!! Goa goa tös, och jag hoppas vi inte tappar bort varandra efter skolan för det skulle göra mig oerhört ledsen!!!


Sandris, den tokiga! Hon och jag fann inte varandra direkt, nej, men träffa henne ju i skolan såklart, men vet inte riktigt när hur eller varför. Men helt plötsligt så fånga hon in mig i sitt nät och man kunde inte annat än att gilla henne skarpt!! Hon är grym på att lyssna och hon dömer inte!!! Hon är så omtänksam att det märks att hon lider med om man mår dåligt. Hon bryr sig och är en pärla att ha, och henne vill jag behålla i mitt liv!!


Skulle blivit en lite lätt morgon blogg....hade tänkt skriva att jag fått till det imorses och att jag var på bra humör, men så spruta det ut massa annat istället....!

Ont i hjärtat

2011-03-19, kl 21:22:56


Får ont i magen när jag läser en väns blogg, att det förekommer ren smutskastning på MIN vän gillas inte av mig kan jag lova. Hon fanns där som om vi kännt varandra hela livet i en av mina jobbigaste (och även nu pågående) kriser jag varit med om. Hon tveka inte en sekund och hon fortsätter finnas kvar. Jag förstår inte varför hon inte får vara ifred utan påhopp? Utan att ens göra något? Att hon inte får uttrycka en åsikt utan att den direkt kopplas till människor som tror att det handlar om dem?? Jag förstår inte och jag blir så ledsen för min vän har så himla mycket annat att strida med. Hon har det inte lätt, jag har sett henne som en helt annan människa,  ont och trött utan dess like, och ändå tog hon emot mig och prata även om hon inte var den glada dam man är van vid. Det var som en annan människa och då kan jag ändå tänka mig att där höll hon skenet uppe något oerhört!!!!

Jag vill inte att hon ska mer skit. Sköt er själva och skit i andra? Är inte det ett bra tänk i detta sammanhang? Läs inte hennes blogg om du tar åt dig (fast förstår inte hur någon kan göra det??) Läs inte ironi bloggen som baseras på ungefär 99,9% av alla bloggerskor .....snacka inte skit för att få dig själv framstå som bättre eller för att ha något att säga. Om en människa bara snackar skit om andra hela tiden till dig, vad tror du då hon säger bakom din rygg? Så om man lyssnar kanske man med bör tänka sig för en extra gång vem man beblandar sig med.

Människor man inte kan lita på, människor som ler men är helt svarta inuti....dem kanske man ska akta sig för...
Men kanske de som är trasiga dras till varandra?


Jag skulle vilja att alla slapp må dåligt, slippa ångest och deppigheter och div jävla skit som kan stjälpa, men det är ingen ursäkt att bete sig hur som helst.

Och vet ni vad? Skit kommer fortsätta hagla över en hela ens liv, alla har sin skit, och den får man stå ut med, men låt för helvete människor vara i fred och se om ditt eget innan du börjar gapa.....



Ps: Inte riktat till en person, utan kanske flera. Och ja, om någon av dem läser, ta gärna åt dig.
Jag tror inte man mår bra av att vara paranoid hela tiden, att snacka skit om andra, att starta bråk osv osv...


Who stole the cookie from the cookie jar?

2011-03-18, kl 15:12:23

Man kan få ont i magen om man äter för många, men goda är de!

De vackraste som finns

2011-03-18, kl 11:47:52

Detta är mina tre små hjärtan, de finns inget vackrare, underbarare eller mer rogivande än just dessa tre små varelser!

Ni ger mig liv, ni hjälper mig att andas, ni får mig att leva, ni får mitt hjärta att slå...

Ingen skola pga snökaos

2011-03-18, kl 10:02:17

Vi var på väg mot skolan, men vägen var avsmalnad och väldigt svårkörd, skulle aldrig kommit fram ju. Och det kör mycket lastbilar där, vet inte vad vi skulle gjort vid möte?

Vände och åkte genom byn, där släpper bilen taget och vi svirar in i en snövall! Lite läskigt, men hade en bra förare lilla Louise!  I undergången såg man hur baken på en bil svira omkring....


Tack om man får plog och sandat....

Vad hände med vårkänslorna?!??!?!??!


De här små liven fotade jag igår....

Natt dusch!

2011-03-17, kl 23:03:10

Nu äntligen är vattnet så varmt så jag vill duscha, tar en dusch och flätar väl håret eller nått så de inte står åt alla höll imorrn! Lika bra! Ont i magen, ätit för mycket kakor....och det känns som jag gått upp tio kilo på en dag...inte en rolig känsla...snälla... "I really hope you bleed soon" (Nån som vet vilken serie det citatet kommer ifrån?) Men om inte min lingonvecka kommer så jag inte är svullen längre så vet ja inte va ja gör...!!


Näe, gott folk, duschen, sen sängen!!


Denna tog jag på universeum!


By the fucking way!

2011-03-17, kl 22:07:58


Hey!  Idag så har jag firat lilla Louisan fisan!! Hon fick en choklad ask med hjärtan! Och en lollipop då det var slut på kinderägg till min stora förtret!! Hon blev väldans glad den dära Louisan fisan och jag skällde inte ens på henne när hon var typ jätte försenad imorses...men det är ju bara för att det va hennes födelsedag....

Så här glad var Louise idag!!! Grattis bästa Louise!!!


Tog med kameran och fota lite muppar i skolan, man kan tro att det är vi som behöver vård ibland, vi kanske bara inbillat oss att vi kommer jobba med vård och omsorg? Vi kanske har samlats där för att våra kommuner inte vetat vad de blir av oss annars? Vi är utom räddning!?!?!

The muppet show

Tokstöllar!


Jag bakade choklad kakor, helselusen vad goda de blidde, som vanligt, för det receptet är grymt, bästa recept boken evva!

Fan vad jag är mobbad då!

2011-03-17, kl 18:54:47

På kort tid så har två st tagit bort mig på facebook, förstår inte nött. Vad har jag gjort för fel? Vad har förändrats och framförallt har jag gjort något hemskt??

Hahah nä då hela min värld går inte under, men jag blir ju såååå nyfiken!!!!!

Mobbad??



Sitter och väntar på min skjuts

2011-03-17, kl 08:24:04


Som är lite försenad, men det gör inget.....


Hoppsan nu kom hon!! Rusar!!

Svåra val

2011-03-16, kl 18:41:04

Sjukvård 200 poäng
Psykiatri 200 poäng


finns ju även Utvecklingsstörning som jag med trodde innan mötet idag, men den verkar inte alls lika intressant som jag först trodde, tyvärr. Så det är de ovanstående det står emellan.

Sen har vi Geriatrik, Lindrande vård, Hemsjukvård, Socialpsykiatri, Socialt behandlingsarbete eller friskvårdsmassage. Dessa är på 100 poäng och jag ska välja två av dem så det sammanlagt blir 400 poäng.

Men Sjukvård eller Psykiatri, Lindrande vård eller socialpsykiatri, eller kanske friskvård?


STÖN! Valen ska vara klara den 24:e, puhu

I värsta fall tar jag gubbens råd och singlar slant!!!

/Killevippen

Borta med vinden...

2011-03-16, kl 17:02:24


Helt ärligt, är mitt liv just nu i ett enda virrvarr. Ena stunden är det härligt och underbart. Andra kommer massa skit över mig som jag inte orkar med. Samma skit från i höstas, och ny skit som mitt barn är utsatt för. Samt MASSA skolarbeten hit och dit, ligger fortfarande efter med ett prov. Men det får ta den tid det tar. Annars går jag i bitar rent ut sagt!

Magen är en helt annan historia bara för sig. Så den glömmer vi här och nu....


Men, jag tänker samtidigt på mina härliga barn, min underbara sambo, mina fina vänner, solen, och lyckan av att få bra betyg, två MVG + på två veckor, några mvg - med här och där men what the hey!

Jag har det helt fantastiskt på många plan, men på andra är det det värsta som finns och jag önskar inte någon den smärtan.


Min söta dotter har pärlat ett jätte fint halsband här idag, vi har spelat plockepinn och sjung pippivisor. Stora killen har två kompisar över och lillebror är med dom :-) Fullt me ungar med andra ord! Men det är härligt! Lek och bus och fart och fläng! Det gillar jag och dom sköter sig själva de små liven, inte någe gnäll eller tjiv, så fint att se och höra på!!
flowerssommar

Idag har jag tagit promenad och fikat med Emma, det var precis vad jag behövde, jag behövde lite sällis och tjata av mig lite, hoppas jag inte tjatar för mycket bara....usch kanske är en sån där som tjatar så möe att alla vänner tröttnar snart??? GAH, men jag lovar, jag lyssnar med!


Tog ju en liten promenad till sen med min favoritfia, hon gick själv och tralla, handla på kiosken, gunga lite och sen blåste det ganska kallt så vi gick hem igen ! Hon är för go min lilla stumpa, och många pussar har det blivit idag.

Mina killar, de smälter mitt hjärta, saker de säger och gör är bara för härligt, så snälla och omtänksamma och kärleksfulla!! Och det är mina barn det!!


cherryheart

Bränna ned skolan

2011-03-14, kl 15:05:03

Jag vill bränna ned skolan och aldrig mer skicka mitt barn dit.  Är så förbannad så det är inte klokt. Hur kan man vara så förminskande och handlingsförlamad??? Lägga skulden på den som blir utsatt??? Det är fan inte klokt någonstans...och jag blir helt sjuk av ilska och grät en skvätt för att jag var så arg.

Jag ringde ett samtal, hade datorn i knät, tänkte att jag skulle skriva en grej, och när jag skulle titta ned o göra det så hade jag redan skrivit de, helt sjukt, antingen skrev jag med tankeförmågan eller så är jag grymt virrig pga av all skit just nu.....fan i helvete......


Var i skolan idag och gjorde prov, gick åt helvete, kunde inte fokusera och jag tänkte bara på annat....
Fick åka hem för jag var så stressad så magen gjorde ont...nu har jag ringt lite samtal men inte är jag gladare för det...oh nej....snarare tvärtom...

Men en sak är säker.... JAG KOMMER INTE GE MIG!

De var ett tag sen!

2011-03-13, kl 23:12:36


Men nu så....jag sitter med en klump i magen. Och jag kan säga att ett hat gentemot grabbens skola börjar ta form...blir så förbannad av deras jävla helvetes oförmåga att ta tag i saker. Så förbannat fega och äckliga att jag vill skrika på dom att jag tycker dom är idioter....yes....så är det och det är dom.

Idag vart grabben helt nere, tror det är stress han samlat på sig :-( får ont i hjärtat...så jag vill hellre dö än att se mitt barn må dåligt på något vis.


Nå jag har haft en bra helg till trotts. Var på galej igår med två glada tjejjor.
Vi åt jätte god mat, vi fnittra, tjötade och hade roligt.
Gick ut på krogen efter maten, dansa och tjöta och skratta, men sen blev vi trötta o gav upp ! Men skönt ändå precis i rättan tid!

Idag har vi haft besök och vi har grillat och slappat, sen blev det promme med bästa Emma, jävligt långt...och så sprang jag lite med... Efter prommen så har jag pluggat, antecknat och sånt, använder min nya dator BTW!!


LOVE my new computer!! Bärbar och underbar....

Hade kärlek med...men nu verkar spelet vara viktigare??? GR!!

Nä nu är jag dödens trött ska läsa kapitlet i sängen och sen sova, går upp i tid och läser igen!!


Prov på måndagar borde vara emot lagen!!



Fräsigt värre!!

2011-03-10, kl 18:31:20


Asså herreguuu, fick värsta snygga grymma bärbara datorn bara sådär!!

Haha lite sån känner jag mig när jag fick min present idag. I Skrivande stund sitter jag med min dator i knäet!!! (WOW) Har ju inte kunnat det med stationär datorn, lite otympligt för min smak!! Men nu har jag fått en riktig pärla, så härligt!! Med motivationen att han vill skämma bort mig, att jag är så duktig i skolan!! Nämen kan ju inte bara än ta åt sig och få en varm känsla i magen!! Fick ju även tillbaka ett prov som jag hade MVG på...ett litet minus med men de glömmer vi för de syns inte!!

Härligt värre, och härliga människor runt om mig....och tänker låta det förbli så. Kan inte umgås med människor som jag får ont i magen av....det fungerar inte längre...jag pallar inte det...den där gnagande jobbiga känslan som nu tagit över ....det gör att jag måste kapa band som jag inte vill kapa. Men jag måste tänka på mig själv. Så är det bara.

Hade ljuvligt besök idag, av Binosen, hon och hennes ungar, vi tog en fika, tjata massor och ungarna lekte tills dom storkna....eller nått haha iaf töserna de små, rev ut alla barbies, alla ponnys och tja, alla leksaker helt enkelt haha. Grabbarna coola sig mest...haha. Spela lite spel osv. Stora killen var tvungen att dra på judoträning mitt i alltet och ville inte åka eftersom vi hade besökt. Taskiga morsan som jag är så sa jag att han fick åka ändå. Vi har betalt judodräkt och judoavgiften för att han ville gå, struntar han i det en gång så är det lättare att göra det fler gånger, och han gillar ju det och längtar till sin träning!! Så, han fick gå ändå, men han trodde ju att vi skulle fika utan honom så , så var de ju inte, fika med honom såklart!!


Och just det ja, planerat in något som jag lever på, inte bokat än måste kolla med skola och allt men är riktigt spänd och förväntansfull så jag kan spricka!!!!!

Varför skriver jag inte så mycket om barnen?

2011-03-09, kl 19:20:19


Ja bra fråga, för att jag vill bespara dem det, jag lägger heller inte ut några bilder på dem, för de kan inte tala för sig själva. Jag vill inte att de ska komma puckade kommentarer och jag vill helt enkelt inte att de ska ligga ute så folk kan sno eller ja göra vad dom vill med dem.  Har ju vänner som fått sina bilder snodda och någon som skapat en fejk alias på ex facebook...och sett det på fl osv....så nejtack...skeptisk till att lägga ut bilder på ungarna någonstans. Men känns lite bättre med lösenordsskyddat och bara folk man känner kan kika...som på bdb. Men det använder jag ju knappt nu. Har inte samma tid som innan man pluggade!

Vill helt enkelt inte lämna ut mina tre små kottar...de är det bästa jag har och allt kretsar kring dem ändå utan att jag måste kludda ned det här!!!

Käcka kocken!

2011-03-09, kl 18:00:51


Det är jag det! Ett stående skämt är väl att jag inte kan laga mat....eh jo visst kan jag laga mat! Men de brukar innefatta lite knepiga situationer, som att jag skär mig, att jag spiller ut någon mängd med något gärna över hela köket. Att jag gråter till löken, och inte lite heller! Att jag typ råkar krydda fel krydda....man vet liksom aldrig vad som kan hända! Idag, ja idag så kryddade jag inte bara köttet utan även mitt vänstra öga!! Det ni! Jag kan!!!



Vårkänslor!

2011-03-09, kl 14:33:49

Idag har jag verkligen haft vårkänslor i kroppen, men om vi spolar tillbaka måste jag berätta...jag somna på soffan igår haha, jag somnar i princip aldrig innan gubben kommit hem, om jag nu inte är sjuk, och det är jag inte nu. SPECIELLT inte när det spökat typ nån timme innan..nej ...så trött var jag att trots att jag var skit rädd så somna jag som en stock....traggla upp sen och somna igen. Och sov hårt höll på att försova mig imorse till och med...skulle ju upp i tid så jag kunde plugga o sen dra till gymmet!
förgätmigej

Jag hann plugga ett tag, och sen promenera jag ned till gymmet och mötte upp Ellen, vi körde på och hon körde jätte hårt! Jag vart lite latare...men tog de lite lugnt för sist fick jag så sabla ont i musklerna runt hjärtat...men idag var de helt ok, så snart ska jag köra hårdare igen....skötn som fan o komma iväg och röra på fläsket !!

Tog en fika på bowlingen, en nyttig en, en liten smörgås och vatten, finemang!! Kom hem efter lite tjöt och så pluggat mera och fick lunch, fläsk löksås potatis och bruna bönar! My kind of food!! MUMS. Älskar husmanskost!! Och mannen är en kock han lagar så grym mat ....mums!!


Nä jag ska spendera dagen med att kanske leka med barbies igen? Och läsa ramsor, sjunga, leka någe kul och plugga. Stora killen är med pappa just i detta nu och hämtar upp en efterlängtad lekkompis! Dom älskar varandra men ses inte lika ofta längre, de går ju på olika skolor nu men vänskapen håller i ändå! Det är riktigt fint de dom lärde väl känna varandra när de var ca 2 år!! Och dom var kära på dagis...haha så gulligt så!!



Här är då jag när jag kör styrka!

Jag kommer

2011-03-08, kl 20:38:53
"Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen"


Ja idag handlar visst all musik om sex och dylikt.....suckar högt över att ingen kan låta bli att svepas med av detta sexinferno och undrar vart all härlig musik om naturen och blåa himlar och kaprifoler tog vägen?????? Vem vill veta vart man får orgasm liksom?? Herregud....

Appropå hallonsaft...gillar tights el leggings ? vet aldrig skillnaden, på rea är kul skit!


Hatar ful utväxt

2011-03-08, kl 19:45:04

Är det något som är fult så är det fan ful jävla utväxt. Och jag stör mig och jag vill raka av mig håret på pallen...men jag tränger bort dessa tankar och väntar och väntar och väntar lite fucking till!!


När ska jag bli blond igen?

Anledningar till att jag vill åter bli blondin

  • Jag har inte haft min naturliga hårfärg sen jag var tolv.
  • Jag vill se mig själv i min naturliga hårfärg innan det blir grått och jag måste färga det iaf!
  • Jag har fått för mig att jag kommer passa som hande i handsken i blondt igen eftersom det är så jag är skapt!?
  • Jag vill för fan bara se mig själv i något annat än svart eller rött, fast jag har mörkbrunt nu så säger alla svart...för jag haft det jämt innan kanske? Eller på grund av nedsatt syn? Vem vet??



Blondie?!

Temlor!

2011-03-08, kl 18:17:46


Har ni käkat några semlor idag? Jag åt en, och det var mumsigt, det fanns två kvar men bad gubben ta med dom till jobbet annars hade jag väl moffat upp dem med...men njuta med måtta kan ju vara bra :-)



Änteligen har dem kommit!!

2011-03-08, kl 17:21:40


Storlek 32, svarta, glänsande....snygga....och heta!!!





Tillägg...haha nej inte storlek 32 utan 37 !

Nighty night, dont let the bed bugs bite...

2011-03-07, kl 22:51:38


Trötters tös och jag ska lägga mig snart...väntar på att pannan ska brinna ordentligt så jag kan stänga till spjället...och sen intaga min välbehövliga skönhetssömn!!!

Skola imorgon som vanligt på schemat...ska till sjukhuset på studiebesök....tjottafläng...och sen vanliga lektion...blääää....men men....finemang blire säkert....


Natti natti


Filmen!

2011-03-07, kl 20:50:31
http://svt.se/2.53606/1.628010/lasse_och_ulla

Svin bra och väldigt sevärt!!

Ryckningar i ögat!

2011-03-07, kl 20:45:22


Läskigt, fått de två ggr idag, ena gången släppte det ganska fort, kom tillbaka men sen gick det bort.
Nu för en stund sen när jag sövde lillan och kolla på BB, så fick jag det igen, fast ändock värre. Läskigt som fan vill jag påstå!


Men googla, som sig bör !!! Och förmodligen STRESS och KOFFEIN....shit pommefritt, trodde bara magen led av min ökade kaffe konsumtion....och möjligtvis gubben som måste smaka min kaffe andedräkt!
Nja jag överlever utan kaffe, det göra jag...så får återgå till att inte vara vuxen då....
Men stressen, tänkte båda ggr på ett prov jag har i släp och som jag inte vill göra...så förmodligen påverkar det mig mer än vad jag vill medge....urk...gillart inte!!! Men ska plugga till det ovannämnda provet alldeles nu och göra det på fredag så ska skiten va väck!! För de känns alltid skönare med en sak ut vägen liksom!!



Lite så här såg jag nog ut i soffan förut!! haha

Enorma lökar!

2011-03-07, kl 18:34:06


Eh ja...haha vad trodde du jag mena? Egentligen liksom???

Idag så har jag kollat på en jätte fin och rörande dokumentär om ett par, ett äkta kärlekspar, där den ena fick demens sjukdom och den andra tog hand om den sjuka...så vackert och man blev helt tårögd....jag vill ha sånn kärlek! Och vill minsann tro att jag har det! Kände i hjärtepumpen att jag skulle kunna göra lika för min karl... jobbigt ja, men jag såg att de båda mådde bättre av det.... Till slut blev han så svårt sjuk att hon var tvungen att sätta honom på hem. Ja det går ju bara åt ett håll, och det är något jag inte önskar någon!!!! en oerhört skrämmande väg att gå!!!


Jag har vårkänslor, samtidigt som att allt är ett enda yrväder just nu. tankar som jag i helgen försökt trycka undan återkomm nu i vardagen....fasiken då!! Stora beslut hit och dit är fan inget kul kan jag säga....


Sen att jag typ stör mig på människor...åh gud....ibland önskar jag att jag kunde säga rätt ut vad jag tycker och tänker...men då blir de konsekvenser just nu antar jag iaf...som jag inte har råd att ta... stort minus för människor som är irriterande!!


Stort plus för alla fina underbara otroliga människor som förgyller mitt liv!! Ni vet vilka ni är!


Gott men gör min mage till gravidmage!

Ibland blir jag sur på min blogg!

2011-03-06, kl 23:56:41


När den strular, exempelvis när jag försöker ändra profil bild...grrr!! Inte roligt ju..... Har pluggat ikväll. Har även kollat på underbara fantasticko True blood. Alltid önskat att jag skulle bli en vampyr....jaaa. alltid haha, och ännu mer sen true blood!!! Love it like crazy!! Men snart är det försent, vill inte va en gammal vampyr...haha inte en som SER gammal ut iaf, utan vill fortfarande vara ung...så nu...snälla vampyr...kom nu då??

Ska snart krypa ned i sängen till karl, och en liten skulle jag tro, som imorgonbitti är tre små extra i sängen. Men det gör inget, skit samma att ryggen inte pallar, ungarna måste få va trygga eller??? :-) Nu messa det, förmodligen gubben som undrar vart jag tog vägen haha...bäst o krypa till kojs!!

Natti natti

All good things come to an end

2011-03-06, kl 21:15:35
Well the dogs were barking at a new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon
And the sun was wondering if it should stay away for a day 'til the feeling went away
And the sky was falling on the clouds were dropping and
the rain forgot how to bring salvation
the dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon so that they could die.

Abonnenten du söker är inte...

2011-03-06, kl 19:53:09

Well, dagen idag har varit helt grymt skön. Jag har njutit av att vara LEDIG, inge plugg inget stress. Så jävla skönt att  jag nästan fick en orgasm...ha. Eller fick ju det imorses istället så det var väl de som hindra....kanske får en ikväll?

Nå, nu ska jag faktiskt vara duktig och plugga lite istället. Läsa på ett prov och skriva lite grann. Ja ni vet vara så där lite lagom duktig...haha...inte på plugg humör alls, men kan då sätta mig och förslappa mig i soffan med gott samvete om jag arbetat någon timme eller två. Imorgon börjar ju allvaret igen och då är det plugg all night long nästa...inget att förlusta sig med där inte!!

Hela helgen har varit sprängfylld av feeder käk, alltså, om gubben vill att jag ska lägga på mig är denna maten att föredra!! För jädrans vad de ej går att stoppa....eller snarare sluta stoppa i sig...haha....


Hemmagjorde friterade strips! MUMS



Friterade kycklingvingar!!! Farligt gott!


Läskigt men gott med hummer! Aldrig ätit det innan...


Den här lilla kompotten gör att jag får ont i magen, men vad gör det?




Gott käk och massa kärlek, kan inte bli bättre faktiskt....

Söndags mys

2011-03-06, kl 14:37:39


Började dagen väldigt bra.....*grrr*

Tagit promme i solen, grabbarna har varit hos kompisar, och nu ska vi äta marängswiss, käkade tacos till käk...göttit helt enkelt!!!!


Och solen skiner!!!!!!!!


Denna ger mig vårkänslor!

You have to love it

2011-03-06, kl 10:48:57


Helg är bra gött när man får ha helg, har inte jobbat med något skolarbete än iaf!! Så jävla skönt!! Kanske lite ikväll...men den som lever får se!!

Idag ska jag njuta av väder och vind och snygga karlen och söta barnen!!!


Bye bye!

Vår och då luktar de skit

2011-03-05, kl 22:29:06

Haft en bra dag i Leriga dalen och  käkat gott och slappat och pratat och lekt.
Kom hem och  tog mig en rejäl promenad....skönt som sjutton för det var inte inte så kallt så man frös ihjäl! Men det tråkiga var att all hundskit kommer fram och smälter i solskenet, de lukta förjävligt på ganska många ställen....jag säkert kattskit med men mest hundskit, så jävla äckligt så man vill spy när man känner skit lukten....blä....

Kom i alla fall hem och läste och mös med killarna och läste två sagor. Låg kvar o myste med lillkillen, höll på att somna själv haha. Men men kom ned till slut och då serverades det Hummer!! det var gott!!! Mums!!

Nä nu ska jag slappa eller sova, vi får se vad de blir...natti!

I natt jag drömde

2011-03-05, kl 22:25:35

I natt jag drömde, något som jag aldrig drömt förut.
Jag drömde det var freda på vår jord och alla krig var slut.

Jag drömde om en jätte sal, där stadsmän satt i rad,
så skrev de på ett konvolut och reste sig och sa

"Det finns inga soldater med, det finns inga gevär.
Och ingen känner längre till, det ordet militär"




Paltkoma! Jisses är mätt och belåten. Mate...

2011-03-05, kl 15:53:20

Paltkoma! Jisses är mätt och belåten. Maten var grym. Och nu ligger vi på soffan, degar och kramas och busar. Skulle kunna sova ... Men hoppar nog det!


Vår! Härligt med sol och familjen! Var på ...

2011-03-05, kl 12:29:41

Vår! Härligt med sol och familjen! Var på godis affären och handla lite sweets till barnen. Tog in promenad med pojkarna och mötte gubben och lilltösen. Nu sitter jag i bilen på väg till lerdala ska äta lunch och kolla på silver fallen. Hemma gjorda hamburgare mums! Just det en snabbis hann vi med också...


Tha Friday!

2011-03-04, kl 21:30:54


Idag är de fredag, jippy. Har haft en super bra dag då jag kopplat bort alla oros, stress och depp moment och bara varit ledig!! Så jävla skönt ,behövde verkligen det. Försökt att inte tänka på allt de jobbiga, försökt att ha de bra.

Började dagen i sängen med de små och gubben, vi låg o prata och läste sagor. Sen drog jag ju till gymet med min gosnos. Vi träna, inte jätte effektivt eftersom jag fick håll..haha. Men jag träna över en timme iaf.  Sen så satt vi i hennes bil ett tag o tjöta lite extra innan jag gick in och duscha.

Efter duschen var de ju dags att laga god mat, jag fixa lyxsallad, haha ,för mig iaf, inte bara tomat gurka och sallad utan champinjoner och lite riven morot med

Gubben friterade asgoda kyckling vingar och gjorde egna strips, nyttigt värre haha , skit samma det var hur gott som helst och vi mumsa tills det tog slut!
Dansade och hade roligt med ungarna sen, gubben gjorde milkshakes i olika former, jag gillar inte sånt, så smaka bara en mun, blärk haha. Flytande glass wtf? inte ok haha.... men men han och ungarna vart nöjda iaf.

Vi tog de lite slappt och sen kom Emma och vi tog varsinn kopp the och sen vart de film dags, som eskalera i att ungarna härjade med(läs ) Emma. Roligt roligt, dom gillar henne och de vart kul att se att dom härja på någon annan haha.

sådesåhjärt

Sen så var det lugna gatan när tösen åkt hem, pyjamas dags och lite Barda och Scooby, men nu så ligger grabbarna tillsammans i våningssängen och sover sött, kolla till dem nyss. Lillsessan sover sött i sin säng.

Hon sa förut att hon saknat mig hela natten haha, gull unge!! Älskar mina ungar så jag spricker...men det är det fanemig värt för finns inget härligare än dem!

Nu är jag så otroligt trött att det inte är klokt, magen kurrar men jag orkar inte göra något. Inte ätit sen lunch, men matlusten är all gone!! Inte kul....


Wepp, lägger mig nånstans o motar hungern ett tag till..för göra något som jag ändå inte är sugen på...roligt...men nu bara för de så blev jag sugen haha...får väl göra nått dåååå....*lat*


Wish I had some company of someone special....hatar kvällsjobb!



Toppenhumör!

2011-03-04, kl 15:22:39


Mitt betyg igår kväll, kärlek, roligt, vännen, träningen, buset, dansandet, musiken, maten....ledigt!!!


hjärt

Träningstjejen dårå

2011-03-04, kl 12:57:10


Alltså, förra våren gick jag o min polare på gymmet mellan 4-5 ggr per vecka i ett halvår....
nu när vi båda pluggar ganska tufft så har vi inte den tiden tyvärr... men idag så pallra vi iväg våra feta arslen och svettades och tjöta skit ett tag!!! Vill börja gå igen, frågan är om tiden finns? Vill fan inte gå på kvällarna de e ju smökat me folk...blä...får man slåss eller vänta på maskiner haha....



Ungefär som jag!!


MVG +!

2011-03-03, kl 23:30:23

fan vad glad jag blev en torsdagskväll, kolla om mitt betyg på en hemtenta kommit och såg mvg +!!!
Fått många MVG nu på sista, några mvg bara rent av, två mvg- men inte ett mvg + förut, så fan vad glad jag blev!

Denna dagen blev genast mer minnesvärd än skit och piss dagen helt plötsligt!! *stolt*

Big Brother eller inte?

2011-03-03, kl 22:17:10

Det är ju frågan, kolla eller inte kolla? Njaaa....eller äsch....who knows....jag orkar iaf inte göra något vettigt ikväll!!
Ledig imorgon!!! Redan fullspäckat! Alla drar o sliter i en! tjoho!


Love

Jävligt förbannad idag....

2011-03-03, kl 21:26:09

Arg så inåta helvete på min sons skola, på två ungar som skulle fått veta att dom levde bara det var tillåtet......


Skriver när jag inte är så arg.............

Vad fan är det för jävla stil!!!!!!

2011-03-03, kl 19:29:20

Något av det värsta jag vet, och jag skojjar fan inte, jag får magsår bara jag tänker på det. Det är MÄNNISKOR, som går raka vägen in i mitt hem med SKOR PÅ......helvetes jävla idioti!!!!!!! Och min hallmatta blir helt full med snö och vatten och lera, det är en hallmatta som ligger inne där man inte ska ha skor på sig alltså, och golvet grusigt och blött....FAN för det.

JA jag vet jävla I-landsproblem men jag hatar det!!!!!!!!!! Har alltid gjort!!!


fansjävlaidiotifanskap!

Damer och herrar....

2011-03-03, kl 15:44:48
öh tror inte det är några herrar som läser min blogg haha , är nog mest folk jag känner !!

(I efterhand skriver jag detta när jag läste ovanstående haha. jag känner herrar men tror inte många av dem läser min blogg haha *flabb*)

Ja idag fick jag ca 4-5 kommentarer om mina söta strumpbyxor, så ska displaya upp dem här nu tänkte jag...dom har fått positiv respons och jag tycker dom är så sockersöta!

Lookie lookie, HM

Skämt å sido!

2011-03-02, kl 22:33:43


haha förra inlägget var ju ett skämt, jag bara svamla på lite. uttråkad som jag var.
Jag fryser om fingrarna.

Men idag var det SOL!! Vart tvungen att promenera såklart, även om jag tappat sugen pga av magsjukor och förkylningar men hoppas den återuppväcks tillsammans med vårens ankomst!!

Jag ska läsa lite innan jag ska sova, har prov imorgon igen, rehab och habilitering...tjosan och tjottafläng.

Inte lust med prov men gör de hellre även om jag inte vill än o ha släp. Fan har ju ett prov jag missa förra veckan, det är inte roligt, vill göra de nu men tar de nästa vecka så jag slipper ha två prov på en vecka....

Nä nu måste jag läsa på...bye bye!

Fuck me...

2011-03-02, kl 18:57:25

Kära dagbok, idag har jag varit i skövde, jag trodde jag var duktig. Men sen då, jag då blev det liv i luckan och då så kände jag mig inte så duktig igen. Så när jag kom hem, då mådde jag ganska ok. Men sen på eftermiddagen så mådde jag helt kass. Men sen så på kvällen ja då mådde jag bättre, men hjärnan ja den är helt efter. Vad ska jag göra kära dagbok?? Snälla tala om det för mig??

Letar febrilt efter min gamla diktbok. Jag...

2011-03-02, kl 16:16:17

Letar febrilt efter min gamla diktbok. Jag har många men den här är den jag använt de senaste åren ja ibland har det hänt att jag kladdat ned några rader på någe dass papper eller dylikt i stundens hetta. Alltså inte med skit utan en vacker dikt... Sen kanske den handlat om skit... Jag hittar den inte och blir frustrerad . Vill skriva. Förr spottade jag ut dem. Jag älskade det. Nu ja jag älskar det än men den gamla drömmen om att bli poet nja tveksamt!


Men hjälp...

2011-03-01, kl 22:02:38

Vad jag blev pang och helvetes trött bara så där......låg ju och läste den jätte intressanta boken om rehabilitering och habilitering...då ska man ju piggna till och bli alert! Eller?? Njaaa måttligt roligt men jag har ju prov på torsdag ....så bäst att läsa på så man vet något...förhoppningsvis!!

Prov varje vecka, herregud, inte klokt. Och massa hemtentor som trillar in konstant som ska vara stora och genomgripande...blä...och små grupparbeten och läxor heletin!


Nä jag somnar snart på tangentbordet och vi har precis fått byta så bäst jag lägger mig nån annanstans och drönar istället....


Nighty night!

Den omsusande bloggen!

2011-03-01, kl 20:55:01


En vän till mig som skriver denna satir blogg (läs ej seriösa blogg)

http://glamkoko.blogspot.com/

Bloggkrig!

2011-03-01, kl 18:53:57


Bloggkriget 2011 har startat!! Förstår inte egentligen varför. En ironisk blogg skapades och gör ironiska vinklar av det som bloggas om mest, de man läser  i var och varannan blogg ungefär. Den pekar inte på någon specifik människa och de flesta som bloggar rent vardagsmässigt och ledigt kan känna igen sig i några saker, eller tillämpa på någon random blogg man trillat in i nån gång i bloggosfären.

Jag älskar ironi, jag älskar sarkasm och sånt...och kan tycka det är lite roligt. Och kan även tillämpa vissa saker på mig själv.  Och blogg världen, ja ger man sig in i leken får man den också tåla anser jag.

Man kan inte fläka ut sig och tro att ingen kommer någonsin ha en åsikt, ha något att säga eller att ingen absolut aldrig kommer säga något man inte gillar. Därför lägger jag aldrig ut bilder på mina barn även om jag gärna skulle vilja bara för att jag älskar dem och dom är vackrast...men sen finns det dem som vill skada, på skämt eller på allvar. Så den biten skippar jag. Jag väljer själv. Alla väljer ju om man vill blogga offentligt eller inte. Vill man inte att alla ska läsa kan man skaffa en dagbok med nyckel på...för blogg är inte en dagbok...ja just det ja tekniken har ju kommit så långt att man kan lösenordskydda med ja herregud. Men även om man gör det och lämnar ut till väl valda människor kan man aldrig så noga vet att det inte kommer ut. Så i så fall är nog dagbok med lås det bästa alternativet ladies and gentlemens.....

Lite väl valda tankar ifrån lilla mig



Haft en wunderbar dag

2011-03-01, kl 16:56:01


Det bästa idag var lunchdejten med min vän, som jag saknar enormt. Tyvärr fick det bli en snabbis men snabbisar är lika härliga dom och bättre än inget.... 

Sen så fick jag MVG(-) på provet jag gjorde förra veckan, bra sak nr 2!!!!

efter skolan så hängde två bruttor med hem och vi lekte mest istället för grupparbete men nu är det klart i alla fall.

Sen så sa lilla dottern "Mamma jag är kär i dig!" Då blir man glad!! 



Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0