Kräsen?

2011-06-30, kl 22:13:08

Alltså, när jag blir upprörd...ja då hetsar jag upp mig en stund...kan tala mig varm om detta hur länge som helst och, sen när det lugnat sig så undrar jag vad fan jag hetsa upp mig för egentligen...


MEN...jag tror jag skrivit innan, att jag har problem med maten, jag har svårt att äta och detta har pågått i typt två månader nu så det är inte pga av nån jävla värme.

Ja det har väl alltid varit lite si och så och jag har alltid varit lite petig med vissa saker. Nu är det värre, vet inte varför. I flera års tid, så har jag gått igenom alla smörsorter som finns, förutom Carlshamns, för har för mig i mitt huvud att min Farfar köpte den till oss nån gång när jag var mindre och att det smakade jätte konstigt...vet inte ens om det är sant men det är i alla fall anledningen.

Nå, jag har gått igenom alla sorter, vissa kunde jag inte ens äta klart förpackningen, andra har hållt i månader, eller nått år, men sen mår jag illa av tanken på just detta smör som ska på mackan. Och jag har bytt mella några stycken och varvat dem ett tag . Nå, har har testat bregott förut, men det funkade inte det förhållandet, men så för ett tag sen kände jag den där känslan att nej jag kan inte äta Icas Lätta mer, den ger mig kväljningar.
Så köpte Bregott fast mellan. Och det funka hur bra som helst...

När vi handlar, ville gubben ändå köpa Ica lätt, för han vill ha det, det är gott...bla bla bla. FINE, jag köper ett litet paket bara till mig då. Och även fyllt på detta för det tog slut. Men nu ......nu är mitt smörpaket slut och det är INTE bara jag som nallat där, och det finns bara jag och en till i huset som brer...och han ska få...gud vad arg jag är. Det räckte ikväll...så lugnade mig något, men när tankarna börja spinna om imorgon bitti....herregud...jag blir tokig för mornarna är fan värst nu för tiden!!!!!!!!! GAHH!!

Ja jag vet jag låter helt sinnessjuk och känner mig lite så just nu, men vad i helvete han har ju sitt smör! Knappt rört ens!!!!!!! Leave my fucking smör alone!

GE MIG!

Men nu när jag tänker lite, så tänker jag även på räkosten. Jag har aldrig i mitt liv gillat kräkdjur, alltså, skaldjur ...kräftor blä, räkor blä...osv....gulp. Men så för nått år sen smakade jag på kräftor...de funka! Men det är bara vissa tillfällen jag kan äta ...och det är när jag är sugen då.
Räkor går bara inte, det är en mardröm. Förutom när jag är gravid, då är jag sugen på räkor och öl. Dock inte levt ut fantasierna om dessa två...skulle bli en kräkfest. Köpte en alkoholfri öl grav nr 2, men gav den till min bror för de va ytte pytte lite alkohol i...alltså inte alkoholfri...haha.

Nå åter till min älskade räkost. Jag kör varje dag, två knäcke med smör...aka bregott...och räkost...min räkost som jag även den började äta för typ två år sen...en helt ny värld öppnades, kan knappt äta vanlig skinkost längre som jag älsade så innan för den är inte så god...känn dig utbytt liksom! Räkost!! Och den tar ju slut den med...får fan göra så att jag bunkrar upp i mängder..för jag älskar räkost!! Men...haha...håll i hatten, jag kan INTE äta räkost på låda, alltså inte i tub, för den innehåller hela räkor! YUK!!!!!!!! Det går inte...gubben köpte snällt hem en när jag hade panik...men jag fick gröpa ur osten och de blev inte lika gott...haha.hjälp.

Yes im a freak...men alla har väl sina egenheter eller? Vad är din då? Do you dare?

En härlig sommardag!

2011-06-30, kl 16:12:15

Jag kände mig lite surmulen på jobbet imorses...men lite mat i magen gjorde det bättre men kändes ändå som att jag gick i slowmotion och inte fick något vettigt gjort liksom..inte samma gnista...ska nog tänka mig för en och två ggr innan jag väljer bort min lediga dag nästa ggn.

Nå på lunchen så kom söta Louise och vi köpte en sallad till mig, jag orka inte trycka i mig något mastigare än så. Är fortfarande mätt, har inte ätit sedan tolv...dock druckit massor.

Haft på mig stödstrumpor idag för den som vill veta, fick panik igår för känns som jag kommer få åderbråck och tjohejsan av detta stående och gående och cyklande i ett, för bena har varit jätte hårda, inte så jätte svullna men stödisarna hjälper, men köpte ett par som inte är i bommull....och jag lär ju kunna få på mig dom eftersom jag sätter på folk det typ varje dag !!

Proffisionell påsättare...hahaha det lät det.

Värmen gör mig lite  småtokig...

Nä nu ska jag ut i solen, sen ska jag posta ett paket!

Tjing

Sweet lord

2011-06-29, kl 22:34:08
Idag har jag blivit utskälld...inte roligt alls. #!!!###!!!

Ja, jobbat kväll idag med...det gick ju bra. Tror jag.

Är degig som en degklump, känner mig fastklistrad i stolen, det är ju gresavarmt!

Saknar några vänner som man aldrig hinner träffa längre, tråkigt. Men men fullt upp hela tiden, hinner knappt tänka på dagarna längre, bara upp o göra ditt o datt och ändå hinner jag inte ens med hälften av allt jag vill göra.

Vi har ringt simskolan och frågat om stora grabben kunde börja nu, den har redan börjat men jag fick lite spatt eftersom han vill åka med hit och dit och bada med den o den, och jag vill att han ska kunna simma, punkt slut!
Kan vara lite extra hård, för jag har frågat typ tusen ggr, och han har inte velat, och förra gången gick det inte jätte bra. Men är nog extra angelägen eftersom jag själv inte lärde mig simma förrän väldigt sent.
Det gick jätte bra att han kunde hoppa på nu, och han blev faktiskt glad när gubben berättade att imorgon hoppar han på!

Det hände något när jag var liten som gjorde att jag blev livrädd för vatten. Så kan ju säga att min nuvarande sambo har lärt mig simma. Men är fortfarande skrajj för djupt vatten som man inte ser botten på.


Gnägg

2011-06-29, kl 12:10:39

Måste ta en liten paus. Vaderna är stenhårda, vet inte om det beror på att jag cyklar och rör på mig så mycket i jobbet att de är överansträngda eller vad liksom. Nåväl, sitter och tog en paus just nu.

Familjen är på stranden medans jag gör slitgöra. Haha, ringde för en stund sen och sa åt dem att komma lite tidigare så vi hinner umgås en stund innan jag måste åka till jobbet! Inte bara äta hej då utan kramas lite äta och sen hej då.

Prata lite med varandra är ju inte helt fel det heller!

Har dragit ned persienner och försöker ådstakomma lite korsdrag, de blåser lite lite svalare idag så de funkar lite grann iaf. Ute är de varmt och gött.

Pimpla water!! Så man inte får solsting! Iof får jag inte det när jag är inne men jag är hopplös på sommaren, får lättare än lättast solsting, hade köpt mig en kepa just för att slippa få solsting, vad gör gubben då? Glömmer den nånstans i tjottahejti...grrrr! Får sno hans, för den har han minsanna stenkoll på medans min kepa och ungarnas snurrar runt överallt...ja jag blir lite smått halvgalen när jag tänker på alla kepsar som försvinner varje sommar!!! De e inte helt billigt, skulle köpt fler på ullared, där var dom billiga!

Nej back to work!


Heat from hell

2011-06-29, kl 09:40:04

Jäklar i min låda vad de e hett...gillar de fina vädret, men min kropp är känslig mot för stark sol och vämen helt klart. Magen balla ur igår...idag är bena lite svullna...känner mig som en kärring...men det är värmen alltså...yay.

Får se till o dricka massa kallt vatten och sånt. Och jag lär ju inte sitta i solen idag heller. Trots att två av tre ungar grina för fulla muggar och ville att mamma skulle med till stranden :-(

fan va ont det gör då.

Nä dags att skärpa sig och göra nytta istället.

Stinky feet

2011-06-28, kl 23:23:02
Orkar inte duscha ikväll...fötterna får fortsätta lukta svett...orkar inte haha.

Men men duschar imorn istället...eller jag kom på den briljanta iden just nu i skrivande stund. Kan ju tvätta endast fossingarna! Fan va jag är smart. De gör jag...fast inte nu...tar nog några minuter innan jag orkar resa på mig.

Lyssnar på Blondie...och är trött.

Imorn är de kvällsjobb igen...och även fredag. Bara tors som är dag dårå.


Swing

Wa säger du?

2011-06-28, kl 22:43:01
Helt mör i bena, svettig som satan. Orkar inte röra mig uppåt i huset där duschen ligger lämpligt  belägen. Alternativet är att gå ned, lika lång väg, till en sunkig dusch i ett duschrum i källarn som inte används....öhh...eller lägga mig i sängen utan att duscha...lukta as om fötterna och görat imorn istället...hur göra? Vet inte orkar inte bry mig just nu...

Jobbat ikväll, skulle ju varit ledig idag...men...nu blev de åtta dagars jobb på raken istället...tjofräs vettni...
Det gick bra men jäklar vad hett! Som att jobba i en bastu!

Men allt som allt gick det bra.

Fast det hade varit jäkligt gött med sommarlov...sola bada, slappa. MEN nu ska jag inte tänka på det...tänk..jobba jobba..pengar pengar...jobba jobba....puh!

Feta cash, allt som betyder något...yay


Den här skulle jag vilja klämma just nu, i detta nu...här och nu! Ge mig!

Happy as hell!

2011-06-28, kl 11:03:54


På jävligt bra humör, till trots att jag är instängd hela förmiddagen med viktiga arbeten...men jag är så förbannat glad idag!!

Where the sun never shine

2011-06-28, kl 10:20:22


Sitter inne i en bunker medans resten av familjen drog till stranden! Men jag har bara mig själv att skylla så är det! Men det ska väck all skit så jag kan sluta tänka påt! Så är det med det.

Jag kommer vara ledig 5 dagar, och planerar nu vad vi ska hitta på, funderar på en tripp till Liseberg och så vidare...skulle vara kul! Vill åka till Visingsö med med min familj och mamma o pappa o bröderna, det är så mysigt där!

Vi får se vart dagarna tar oss men har många dagsutflykter jag vill göra, förra årets lista kan gälla i år med! Vi gillar ju samma saker typ och några hann vi inte med.

Vet inte vart listan är nu, men kan skriva upp dem jag minns i hövvet.

Liseberg- blev aldrig av förra året, vi hade säsongskort på Sommarland så det blev det istället.
Sommarland- funkar alltid! och nära!
Universeum- ungarna ÄLSKAR detta, vi vuxna med! Förra året hann vi inte, men förr förra.

Barnens kanal- helt supermysigt, lagom långt att åka, och GRATIS! Vi gillar det!
Mini zoo- finns här i staden, gratis och funkar de dagar man både vill göra något och kanske slappa till det andra halvan av dagen.

Stockholm- i mitt hjärta, skämt och sido, jag vill åka dit med min äldsta, han vill så gärna åka dit han har tjatat om slottet och tycker det låter spännande sen jag berätta om mina trippar dit. Dock är det dyrt och kanske blir hela familjen istället för att det ska kännas värt, isf blir det sightseeing på hög nivå samt museer!

Visingsö- Underbart, jag har varit där många gånger, och jag ÄLSKAR det jag skulle kunna bosätta mig där, det är precis my kind of place, samt Gränna, det är otroligt gemytligt! Där vill jag med bo, kanske ta ett tält och sova någon natt?

Hova riddarvecka- Det är Stående varje sommar, i elva års tid, så det är inget snack om saken, det är vår familjs paradis ungefär, alla älskar medeltiden och vi älskar medeltidsmarknader och det är otroligt underbart, vi klär ut oss hela familjen och strosar runt och äter picknick i gräset, leker i riddarborgen och kollar på härliga ting!


Minns inte allt men dessa är några av dem som jag vill göra, sen kommer det kanske bli att vi gör något av det i höst, eftersom jag jobbar nu hela sommaren och vi kan inte hinna allt på de helger jag är ledig eller de ynka fem dagar jag är ledig, inte ens i sträck...men det blir kanon ändå!! Sådeså, för sen när lönen kommer, ska vi göra något speciellt, kanske hela familjen eller bara jag och karln, hur som haver blir de finemang!

Over and out!

Sleeping beauty

2011-06-27, kl 18:44:40

Or? Not....har en förkärlek att somna till några minuter nu för tiden...trött tös kanske. Ja och jag är nog inte vacker syn, ligger o dregglar överallt, och sen när jag vaknar nån minut senare så är jag lite yrslad och tar nån minut att komma igång...haha börjar bli seg och gammal! Utsliten efter nån vecka med jobb kanske?

Ovant att jobba men är ju rätt van vid tiderna sen praktiken, lite mer slitigt är det ju än praktik kan jag ju säga.
Men ringde från min praktik förut, och imorgon som skulle vara min lediga dag, blev en jobbdag istället serrni! Jag ska fanimig tjäna storkovan! HAHAHAHA, det var så roligt...

Idag var det några ungar som trodde jag var storasyrra till ungarna, min dag är gjord! Freakkin NAJS!!!! Woho!!! Jag ser inte ut att vara lastgammal!!! Yay!! Tur det för jag är inte lastgammal heller.

Stressad, yes, men snart är de slut på den pressen med. Då är det till att fokusera på familjen och jobbet, ENDAST! Och det ska bli så fadderullan skönt ska ni veta!

Ja, vi har Pippi maraton, me like, och en unge somna, haha han var helt slut lillgnutten, så han får sova.

Ska väl ge de andra två något att smaska på innan sängdax, för idag blir det säng i tid. Jag har ju annat roligt som jag MÅSTE ta tag i...suck stön och stånk och dubbelstånk...fan också...


Pippilotta

Nu blir de kväller!

2011-06-26, kl 22:18:53

Som en vis rumpnisse sa en gång, ja för nu ska jag glo på Game Of Thrones och sen dyka ned i säng.

Jag har jobbat hela midsommar helgen, och det är bara att gå påt imorgon igen, upp vid sex och jobba kl 7, cykla till jobbet. Så är det att vara working woman vettni!!

Pöss o hejhhh

Är på lekplatsen med en drös ungar, har gr...

2011-06-26, kl 14:28:44

dsc00205 (MMS)

Är på lekplatsen med en drös ungar, har grillat och slappar lite på en filt innan jag ska cykla till jobbet! Hoppas alla kan njuta av denna sommar dag!


Game of thrones

2011-06-26, kl 01:01:49

Kollat påt. Rrrrätt spännande...men nu orkar jag inte nu blir de sängen!


Midsommar trams

2011-06-25, kl 19:21:53

Midsommar, va fan är de? Varför fira när man kan jobba arslet av sig istället och tjäna sköna stålar??
Ska väl åka på en lyxig charter eller något i höst , bäst att jobba nu så svetten lackar!!


Gårdagen på jobbet flöt på fint, åkte hem och var lagom seg, det vankades grillat och spontan besök av vänner med barn och svärmor och gubbens syrra. Det var mycket mysigt, vi grilla gött, vi åt tårta som det var många diskussioner om innan men den var god. Jag var skit trött inne på ica och var stark motståndare mot en midsommar tårta som skulle ordnas med medans jag fick typ underhålla alla gäster och ta hand om hundra ungar...ungefär...så blev det ju inte alls för jag lyfte inte ett jävla finger, för jag hade minsann jobbat på midsommarafton sweet!!
Den ska jag köra med jämt nu! Behöver inte ens bli gravid för att mygla undan med andra ord mohahaha


Idag var det riktigt svettigt, allt hände på en gång och det gick i ett hela tiden, satt inte ned nån gång, hon jag jobba med fick ingen rast och jag hade en kortis...usch...men vi kämpade på...

Mötte upp familjen, drog hem så kom Louise och prata av sig lite, sen åt jag, hade inte ätit något knappt på hela dagen!! Gahh!! För de var så stressigt, men åt och sen har jag legat i gäst sängen inne i datarummet och h¨ållt koll på vad som händer...= sovit och dregglat ned både mig och tempur kudde...
Samt fått gubben att ge mig lite polka choklad då och då...


Nä nu ska jag smaka en nybakt bulle, som min hemmaman gjort! Och kolla på ett gäng ungar som hoppar studsmatta så det står härliga till!!



Undrar vad min vän gör på midsommarhelgen????

Ekonomi trams!

2011-06-23, kl 12:22:11

Snattrat ekomoni här alldeles nyss, mycket bra att göra det ibland så man får en humm om hur allt ligger till, vad som behöver ändras och så vidare. Kolla igenom utgifter och inkomster o sånt. Så vi planera lite på saker och ting, jag vill först och främst laga den andra kyl/frysen, för att bara ha en liten kyl och frys är inte ekonomiskt alls, de får inte plats så mycket och det längst in ruttnar ju bort för man tränger ihop all skit. Och en liten frys? wtf liksom vi har massa ungar och två vuxna vi behöver större!!

Sen vill jag köpa en frysbox, så vi kan köpa fryst mat och ta fram och dra ned på storhandlingen, då kanske vi bara behöver storhandla två ggr i månaden istället för varje vecka, baka bröd och fika och frysa ned, sparar man pengar på. Men se till att verkligen äta upp det som ligger där med, för det håller sig ju inte i alla evighet liksom. Och sen storhandla igen osv. Laga storkok så man har lunchlådor när man behöver! Det sparar man pengar på, slippa köpa mat ute eller så. Ja det blir bra med det när det är fixat.

Sen har vi ett huskonto, där hade vi pengar som skulle gå till huset, typ golv o tapeter och sånt då. Men därifrån går även huslånen för att vår banktant inte fatta att vi inte skulle ha det så. Så vi behöver öppna ett till konto, samt två till sparkonton som vi inte ska röra alls. Vi har ju ett sparkonto som vi använder om det skulle bli knarvligt, eller när vi vill göra något kul utöver det vanliga. Men jag vill ha ett huskonto som sagt där inte lånen går ifrån, samt ett annat sparkonto för framtiden som vi inte rör alls. Vill börja sätta in pengar på Ica kortet med, så får räkna ut lite påt, så dom pengarna som sitter där ska gå till mat och där med basta. Då tänker man kanske sig lite för om man bara har ex 6000 tusen per månad till mat, då kanske man inte handlar filmer eller leksaker på maxi...typ så .

Sen vill jag ha ett klädkonto, det prata vi inte om, för det glömde jag, men jag vill ha ett, ta pengar ifrån barnbidragen och sätta in där för det är ju inte alltid man behöver köpa massa men när man väl behöver det då är det oftast till hösten då ska man köpa skor och jackor och allt som kan tänkas till skola och dagis. Så ja ett klädkonto där det går in en summa varje månad till varje person, som man sen kan använda vid behov! fan vad ja är smart liksom.

Kontentan är att vi kommer behöva gå till banken en sväng, men kanske lika bra, för vi ville ändå snacka om att lägga om lånen lite.

Samt att vi ska kolla över om vi inte kan byta telefon/bredbands möjligheter och bilförsäkringar, för kan man få det billigare, då kan man ju spara mer till ex semester och annat! ja det får bli så! Tänka lite mer på pengarna!

Men måste tillägga att början på hösten kommer bli lagom sweet!!! woho....money money its so funny!


rätt schnögg i rosa hår elle?

Segare kan ingen vara än Johanna

2011-06-23, kl 10:54:58

Just idag känner jag mig otroligt seg. Sov till typ tjugo över tio, kanske det som är problemet? Men jag har verkligen sovit tungt! Nästan obehagligt tungt, så är som i koma. Men det betyder väl att jag behövde sova antar jag.

Ledig idag, det är verkligen skönt, dock är jag stressad i alla fall, för vet ju att jag jobbar imorgon och hela helgen ...men det kommer nog gå bra.

Inga planer inför midsommar direkt, eftersom jag antagit hela tiden att jag skulle jobba, men något blir det ju såklart, mina föräldrar eller gubbens förälder, får se vart midsommarafton tar oss!

Mitt ben har somnat, och jag har inte ens suttit särskilt länge här, ha...koma!

Näe, måste väl äta något, även om jag inte vill!  Tar mig någe litet.


Puss o hej!

Jag förra midsommarafton! (Saknar mitt hår... )

Grät en skvätt

2011-06-22, kl 21:44:39

Det har varit en fin dag med mina barn + bonusbarnet. (Äldsta pojkens tjej, inte mitt bonusbarn)

Äkta mys, till slut efter min trötthets attack.

På kvällningen så vart det lite trassel, Lillfian skrek av övertrötthet, men hon kan inte alltid få som hon vill bara för att hon skriker. Lillgrabben var arg för att han inte fick sova hos de stora, men äldsta grabben har ju sin kompis här idag och då ska dom även få vara lite ifred. Men han fick faktiskt vara där när min stjärna läste saga för kompisen och lillebror, hur gulligt är inte det då?

Men det blev ändå tjaffs, och jag fick säga åt min lillkille att gå upp och lägga sig i sängen, för jag sövde lilltävan, och han höll på att väcka henne.

Men sen så gick jag upp, kolla till de två stora, gick in till lilleman, och kröp upp i sängen, jag fick världens gosigaste kram av en liten varm pojke i söta små kallingar, mitt hjärta bara smälter. Vi kramades och pussades, och gosa, jag höll om honom, och det var så otroligt mysigt.

Grät till och med en skvätt, för förut så fråga jag alltid honom , vart bor du?  han svarade, i ditt hjärta mamma.
Och så sa vi idag, men kom på att det var så längesen...

Får betala ett högt pris för min skola. Ett för högt pris. Och jag känner av sviterna. Och jag känner av pressen.
Och det kommer vara liknande nu i sommar eftersom jag kommer jobba. Men jag ska ge allt när jag kan.
Inte låta trötthet eller liknande förstöra deras sommarlov.

De tre små individerna är det underbaraste mest fenomenala som finns, att få se dem utvecklas, växa och bli små personer, det finns inget som är mer värt! Inget mer häftigt!

Och det blir bara en chans att se dem växa upp, sen blir dom stora och får egna liv, snabbt som blixten!

Däremot så vet jag att har jag ingen utbildning, ingen erfarenhet, aldrig jobbat mm. Så kan jag inte ge mina barn det jag vill ge dom. Det är för deras skull. Och det får mig att kämpa så att jag gråter blod.

Jävla ätstörning

2011-06-22, kl 21:35:17

Hur fan kan man sluta gilla mat liksom? Det enda jag kan tänka mig att äta är kokt fisk, tacos och nutrilett bars. Knäckebröd med räkost och nån frukt då och då. Allt annat får mig att vilja kräkas bajs!

Så har det varit nu ett tag...inte klokt...och jag blir rätt irriterad. Nog för att jag ALLTID varit kräsen, så har jag ändå kunnat äta saker jag tycker mindre om, men inte nu, det är kört, får fan kväljningar vid tanken på mat. Det bästa är att inte veta om vad maten är förrän precis innan, som när jag fick grillad korv, för får jag veta innan så tänker jag på det och vrider och vänder på hur det ska smaka, och det slutar alltid i äckelkänslor...men får jag maten i näven i typ sista sek, ja då kan det gå...dock mår jag illa efter.


Och nej jag är inte gravid, bara allmänt störd.


Ett val.

2011-06-22, kl 19:08:05

Idag hade jag ett val, välja att fortsätta vara trött så jag kunde ha somnat, eller (knarka lite uppåttjack) ignorera tröttheten och leka med mina ungar som jag så otroligt längtat efter!

Jag valde det sista alternativet efter lite slöande i fåtöljen, fast jag läste faktiskt böcker och lekte Zombiemorsa och mata ungarna i typ dvala. Men skärpte till mig, vi gick ut och käkade lite kaka som ungarna bakat själva i förmiddags, myste lite och till slut så kom energin tillbaka(Läs solen uppenbara sig igen) och vi gick till lekplatsen nere vid kiosken.

Där gunga vi, jag gunga med två ungar på mig, där lekte vi trädatten, vi lekte kurragumma och vi busa, baka kakor, sålde glass och pussades och kramades. Många skratt och mycket kärlek.

Knallade hem igen och nu glor ungarna på film som jag lovat, vi köpte Disney filmer ifrån nån filkmklubb, besvikelse att bara två kom, varav en vi valt och en hemlig film...skulle fått typ fem ...jaja....de ger sig. Bambi 2 får duga ikväll.


Jag ska nu ta mig själv och mina säkerhetstrosor och lägga mig i min vita soffa, fattar ni varför jag har säkerhetstrosor då?

Köpa kanske?

Kaffe är guld!

2011-06-22, kl 16:12:46

Tog en kopp innan jag cyklade hem, det gjorde nog susen, för är inte alls lika dödens trött idag efter jobbet som igår...haha.


Gått bra på jobbet tycker jag, inte alls så stressigt så förbannat skönt! Mycket tack av en söt liten Anna panna plutt som gillar att sätta fottossor på hövvet!!

Sen så börjar jag komma in i det och man lär sig alla små detaljer som annars blir jobbigt om man måste springa hit o dit som en skållad råtta för att hämta massa små skit som man glömt osv.

Käkade lunch med RARA Louise, så förbannat härligt att hon ställde upp och kom för annars hade jag varit så ensam!!

Ska ha en nattgäst idag, men det är lugnt för imorgon är jag ju ledig...haha, men jobbar ju istället hela helgen plus måndag... Längtar redan till nästa helg...


Nu känner jag att jag måste tömma tarmen.

Min nya jacka!

2011-06-22, kl 06:41:44

dsc00192 (MMS)

Min nya jacka!


Cyklar till jobbet! De var jätte fint när...

2011-06-22, kl 06:39:48

dsc00190 (MMS)

Cyklar till jobbet! De var jätte fint när jag klev upp nu är det lite molnigt!


Säkerhetstrosa.

2011-06-21, kl 23:50:35

Jag måste nog ha dubbla trosor inatt...men inte av samma skäl som BB bruden....nope...helt andra. Hålla saker på plats så att säga....

Känner inte för att trassla med sådanna bestyr nu, och känner inte för att lägga mig. Har ont i magen, inte bara tjejmagen utan matmagen med, blärk...aj aj aj...


Nej får väl lägga mig, ska upp dötidigt imorgon...men sen på torsdag är jag i alla fall ledig. För att sedan jobba Fredag, lördag, söndag och måndag....Yay...


Sleep tight dont let the bed bugs bite!

Varför står du där och glor?

2011-06-21, kl 21:59:35

Haha, ibland står jag och fånglor, ser säkert jätte läcker ut när jag står och fånglor ut i tomma intet.


Jag har jobbat idag, lång dag, men det gick bra tycker jag. Drog och käkade lunch på minizoo med massa fölk.

Fick en blöt kyss av en kvinna, det var lite oväntat och överlumpande, men mycket härligt måste jag säga...love it!


När jag kom hem, så var det doning hemma som gällde, ordna lite med tvätt och duschade mig och ungarna för vi stank grillrök sen lunchen. Sen åt vi kvällsmat och pojkarna drog med farmor på något teknik lego tjofräs. De hade jätte kul. Jag och lilltäva tog en pippimaraton, som jag och hon planerat, men jävlar vad jag var trött, somna ju till, men vaknade av att min dotter killa och pilla mig på fötterna och fråga om jag inte skulle kolla. Sketonge!!! haha

Men trött som en gris fortsatte vi kolla, glodde väl på tre eller fyra avsnitt? Vetinte, men jävligt glad att jag fått alla avsnitt för jag är en Pippifan av hög kaliber. Skiter fullständigt i att hon visar trosorna typ hela tiden och att prussiluskan är en biatch...it`s made for loving it...

Ja som kanske märks är jag snurrig, jag skyller på Flödet from hell, som överaskade mig idag.

Trevlig parantes: Blödde igenom jobbarbrallerna och fick springa o byta...mohahaha. FLÖDE!




Vinden har vänt?

2011-06-20, kl 23:01:16

Haha, helgen har varit bra, humöret har varit mycket bättre än på länge, jag har jobbat och stressat men det har varit mycket kul med.

Gick bredvid en dag i veckan nu, ons, och på fredagen så var det introduktion och utbildning hela dagen lång, lördagen innefattade en till bredvidgång och söndag fick jag hoppa in och jobba första dagen!

Idag började mitt schema och nu är det igång! Skojj!

Det blir nog bra.

familjen är underbar, de får mig att andas.

Vänner är det lite knarkligt med, men några vet jag vart jag har...fast jag har ju lärt mig något.
Att man kan aldrig vara 100! Tyvärr, för man ändras, och så gör även prioriteringarna, och kommer något roligare upp, ja då kan man bli bortkastad, eller om man vandrar olika vägar i livet. Då kan det vara svårt att behålla vänskapen, men det behöver ju inte alltid betyda att man inte bryr sig för det.


ps

2011-06-17, kl 23:45:17
börjar sju imorgon...så ska senast upp kl 6.

FUN LIFE

ingen rim och reson

2011-06-17, kl 23:44:11


När det ena är piss så kommer en liten sak som är såå roligt....det är verkligen berg och dalbana just nu för mig.
Mest nedförsbacke, men så då och då blir de uppförsbacke och det glimtar till.


Men måste säga att jag håller på och bli tokig av alla motgångar.

Idag var tufft, ingen mat på hela dagen, lunchplanerna for åt helvete och allt blev kass.
Utbildningen höll på mycket längre än jag trodde, till halv fem.
Mamma vart sjuk så gubben fick stanna hemma för mamma hade glömt av att hon skulle vara barnvakt och således hann ingen annan hoppa in, och han förlorade timmar på jobbet.BRA. NEJ

Och kommer hem, finns typ inget att äta.
Är ju inte hemma så mycket nu, och det finns andra som är det.

Det första man får göra är att plocka upp saker. Från golvet.

När man ska försöka göra kvällsmys, fungerar inte datorn som innehåller ett antal nya filmer som vi inte sett ännu...efter många om och men och en del frustration så fick jag igång data jäveln.

Ja men så välter lilltösen ut massa pantburkar...suck...två sek senare så tappar mellan grabben en stor godisskål...varav allt godis bara flyger över hela rummet....gahhhh!! Då fick jag bryt....

Och sen så funka inte xbox mojängen som ska funka för att kunna kolla på filmen....så fick ta en gammal jävla film som vi sett tusen gånger...men jag fick skrika i en kudde och gråta lite först...


ALLT gick åt helvete idag, förutom, kramar och pussar ifrån mina underbara änglar.
OCH att jag fick ett MVG + till!!!!!!
Och att jag träffa på både Ellen och Emma en snabbis idag!

För mycket tankar på en gång

2011-06-16, kl 22:09:35

Det blir jobbigt i min lilla hjärna. För det slutar aldrig, jag blir snart tokig faktiskt.

Mycket stress, oro och ångest på samma gång.= panikångest

Mycket bra kombination med....inte!

Ingen PÅ idag i alla fall trots ångest som gnodde.


Jag börjar bli lite trött påt.

Likväl som människor som man ska smyga som en katt kring.
Eller människor som tvärt slutar bry sig.

Mindre kul!

Skolavslutning

2011-06-16, kl 16:11:24
Lilleman, eller ska vi säga stora killen, ha han är ju faktiskt ingen småunge...jisses tiden går fort. Att han fyller åtta år är ju helt ofattbart!! Blir ju alldeles vimmelkantig när jag tänker tanken måste jag säga...

Ja det var skolavslutning, i kyrkan, vi åkte dit, såg min son läsa en dikt inför hela kyrkan ! Så duktig att man sträcker lite på sig när man tänker på de...min lilla unge liksom.

Drog vidare till min skola där jag skulle få slutbetyg i en kurs och redovisa ett arbete som inte blivit av innan.Mvg i kursen och redovisningen gick jätte bra med!

Tog dock längre tid än jag räknat med herregud...men sen drog jag och familjen och åt på hamnkrogen, fick så ont i magen att jag fortfarande har ont. magkattaren!  Vidare till Ica köpte en låda med mini gb glassar och drog till parken, där lekte vi och käka glas, Söta Sandra kom och snodde glass av oss haha . Mysigt!!

Åkte hem och jag vila min mage...och jag var dö trött, fick ett ryck och har städat lite, diska hela soptunnan för den lukta apa, så lite stolt haha. Men har städat lite mer...ska plocka lite nu på övervåningen med.

Japp...sånt äre och livet är så mycket bättre om man får i sig mat...dock mat som magen inte får spatt av men men mat är bättre än ingen har jag märkt......yääs.

Okehj då....

2011-06-15, kl 23:04:56
Orka bara inte me de liksom...men men idag är jag betydligt lugnare...

Iaf med ilskan, sen är jag stressad så jag snart går i bitar istället...det är mindre roligt ska ni veta!

Velat gråta tusen ggr idag bara för att jag är så stressad!!


GAH!

All ilska beror på

2011-06-14, kl 21:00:32

En mening som triggat igång mig hela dagen "Jag förstår inte hur du kan känna så"

OCH det har gjort att alla mina instabila känslor jag hållt inne nu i flera månader bara exploderat!


Lättat på trycket lite

2011-06-14, kl 19:19:19
Varit fly förbannad några timmar och nu har jag lugnat ned mig lite...snackat med mamma och Sandra så nu känns de lite bättre. Fick slänga en del ramsor både för dem och för mig själv.

Samt att jag lyssna på lite musik, det hjälpte det med...

Ilsk, ja det är jag fortfarande men inte fullt så rabiat...det är mer lugn ilska nu.


För jag kanaliserar den till ett jävlar anamma istället, typ jag klarar mig fan mycket bättre utan er era falska as av typen fucking åmål style...

Jag får psykbryt men sen inser jag att de jävlarna är patetiska, och jag är fan så jävla mycket bättre helt enkelt. Så har det alltid varit, och så kommer det alltid vara. Det spelar inte en jävla roll vad folk säger eller gör mot mig, jag är ändå bättre än sånt äckligt pack som lever bakom en falsk äcklig fasad, så underbart och härligt sexuellt frigjord my as, när det kommer till kritan är de en liten feg jävel som måste utnyttja andra för att nå sina mål. När det kommer till kritan har de inga riktiga vänner. De jag har kvar som har stått mig bi även om dom är färre än jag trodde och blev förvånad över hur många som faktiskt vände mig ryggen när det gällde, ja då har jag typ två eller tre som jag istället litar på. Och det har inte dessa falska as. De kommer inte närmre än bekant och kommer inte göra heller, för ingen jävel litar på ett falskt as.

Blir lite exhalterad nu när jag skriver och känner lite mer ilska...men jag har hållt tyst så jävla länge för att andra inte ska behöva lyssna , för att andra inte ska behöva ta ställning, för att andra för att andra bla bla bla bla bla och FUCKING BLA.

Ska jag hålla tyst bara för att andra inte ska komma i skottelden? När de vet vilken jävla plåga jag genomlidigt? Ska jag inte kunna  ställa krav på vänskap och pålitlighet? WHAT? Ska inte jag kunna säga vad jag känner och hur jag tycker i rädsla för att förlora hela vänskapen när den ändå redan är krackelerad????

Vad fan är jag rädd för? Varför ska jag gå som på nålar hela tiden för att ingen annan ska känna av min smärta????????????????????????????????????????

Far ända in i baljan

2011-06-14, kl 17:48:44

Dagen var så bra så bra...det var så roligt att lära sig HLR, jag var grym på det sa min lärare. Det var roligt att veta att jag kan rädda liv. Jag tog en promenix till Sandra och kolla på hennes lägenhet, hade ju inte kollat den innan.
Sen så drog vi och käkade lunch på ett jätte mysigt ställe, som jag inte kommer ihåg men det var gör mys!! Jätte fin utsikt, men vi blev bevakade av äckliga fiskmåsar och skit...blärk! Men Sandra hade ett sätt...PSCH!! haha och vifta lite ...jag försökte med flaskhotning...de funka inte...haha...

Nå det var hur mys som helst och jag kände mig så glad....så vart jag jätte stolt att jag tog bussen hem...klara det galant haha...vart så orolig för de där konstiga kortläsaren de har nuförtiden hahah...men de funka med Sandras hjälp och instruktioner! jag satt på bussen och var så nöjd för jag läste på provet...


Sen så gick jag och köpte varsinn sommarlovspresent till ungarna för att jag var på så bra humör!

Men sen på bilresan hem gick de mindre bra...fick veta något som gjorde mig ledsen. Sen så eskalera det även fast vi hade löst problemet....och sen dess har jag varit fly förbannad...

Så Far åt pipsvängen alla idioter som inte låter mig ha mina känslor. Far ända in i baljan alla som inte fattar hur illa den där personen har gjort mig och att jag vill kräkas bara av tanken på människan.

Far ända in i baljan alla som tycker att jag inte borde känna som jag gör. Prova fan o gå i mina skor innan du har en jävla åsikt...prova att klara av att prestera det jag gjort på detta halvår till trotts all jävla skit, prova, och du skulle snabbt inse att du skulle inte palla trycket att ligga på MVG i varenda jävla ämne och ta hand om ungar och ha all jävla skit i bakhuvudet....det skulle du fan inte...och DU är alla idioter som inte verkar fatta ett jävla dyft.

Försök plugga utan gråten i halsen när du bara vill lägga dig ned och dö. Försök ta hand om tre ungar som skriker när du har en panikångest attack,  när du har minneskänningar i hela kroppen efter ett trauma...försök bara för helvete!!!

Försök få barnen att somna när du har en hotbild över dig, försök att inte gråta dig till söms varje kväll när det kryper i kroppen av avsmak för dig själv.
Försök att le när dina vänner skrattar när det enda som snurrar i ditt huvud är groteska bilder oavsett om dom är sanna eller inte.

Försök leva ett normalt liv när du inte vet vad som egentligen hände i huvudet, men alla pusselbitar skriker att det var för jävla hemskt och jag hade gråtit om någon hade berättat min historia för mig.

Försök bara för helvete...försök leva med alla mina minnen, försök hålla uppe skenet och vara stark så som jag.

Försök vara som vanligt när ingenting är som vanligt, men alla vill att du ska vara oberörd annars är det jobbigt att umgås med dig.

Försök att inte känna dig sviken när man blir övergiven av de flesta för att man inte kan vara glad och sprallig, inte orkar stötta upp andra utan behöver stöttning själv. Men sen när man mår bättre duger man igen.

FÖRSÖK!

Fun facts

2011-06-13, kl 19:57:46

Jag är snygg i keps.
Jag är snygg i urringat.
Jag passar i figursydda kläder.




Jag ska snart lägga ungarna i sängen... de har lekt ute hela dagen, perfekt...då hoppas jag dom somnar så jag får lugn o ro...ha vilket skämt ska pressa plugg tills ögonen blöder...har prov på onsdag och lite annat som måste bli klart nu i veckan. Bara att pressa liksom!
Stress stress stress. Plugg plugg plugg nu så här på sluttampen och jag vill slå på mig själv för att jag inte tagit tag i typ två grejjer tidigare....grrrrrrrr men nu är läget som det vart och det är ändå bra hur jag presterat så förbannat klockrent med tanke på allt som hänt.

Jag vill ha allt klart...samma betyg som vanligt och kunna skita i skolarbeten tills i höst! NU!!


Den här vill jag ha sen ,undersköterska + skötare som jag kommer bli!



Give it too mee!

Stresspressless

2011-06-13, kl 11:50:49

Gah, spricker så jag blir tokig, denna veckan ska jag få klart de saker som ska in, och jag ska gå bredvid på sommarjobbet två dagar, och jag ska på en introduktionsdag hela fredagen...ahgah!

De blir finnemang stressigt...men jag kommer ha mycket att göra varje dag i alla fall...nästa vecka, ja då ska allt vara klart och ingen mer skola. Jag missar alla betygsmotiveringar och jag missar avslutningen för jag jobbar. Men det gör inget.

Jag vill jobba nu, så jag kan bli less på att jobba och längta till skolan i höst! För just nu känner jag mig skoltrött. TRÖTT PÅT!!


Men men...har inte tid att sitta här, ska läsa på prov nu. Sen ska jag åka en sväng till skolan och läsa upp ett arbete...tjofräs.


Tjing!

Skoltrams

2011-06-11, kl 20:19:48
Sitter med skoltrams än, blir snart tokig...orka? Nä...men lika bra o försöka så länge som de bara går för jag vill bli klar!!! Och det blir så hela veckan ut! Nästa helg hoppas jag att jag är klar med allt kanske nån grejj som hänger kvar men det mesta ska vara klart i varje fall o de ska bli så skönt när det faktiskt är det!

Nä back to business!

No trök, de blev roligheter instead!

2011-06-11, kl 14:06:53

Tog en fika istället med familjen Angel och min fina familj såklart! Gött!

Men kunde inte joina och kärleksluncha, måste plugga....gah! Ingen lust, de e svårt!!



Bibblan or not?

2011-06-11, kl 09:35:26
Kan inte bestämma mig om man ska släpa sig in till skövde för att gå där inne o leta böcker till ett arbete eller om jag ska skippat och försöka klara mig på de böcker jag har...svårt val....

Gah!!!

Och så har jag VÄRLDENS GULLIGASTE SKITPOJK TILL SAMBO!
(OVANSTÅENDE ÄR BLOGGRAPE) haha skrevs av gubben i huset när vi tramsa förut!

Rrrrätt vare va

2011-06-10, kl 22:25:36
Så kände jag en klump av något gojs leta sig upp i munhålan...sprang till handfatet och spotta och fräste ut det.
Det visade sig vara slemm/blod/var.... guääää vad vidrigt, har en äcklig smak i käften och fått springa två ggr till, dock inte så stora mängder....inte undra på att jag har ont...jävla äckligt är de...iof bra att de kommer upp där än ner i magen...som jag föresten tror att mycke redan gjort men men, kräktes upp slem förut med för att en sån där vargojsgrejjs kom upp men typ fastna på vägen...då kom kräkreflexen.



Hamen fräscht inlägg!

Little mermaid

2011-06-10, kl 19:51:33
Jag valde film idag, var så sugen på att se lilla sjöjungfrun, älskade den som liten(älskade alla disney, flåt rättelse ÄLSKAR DISNEY, dock inte alla längre men de flesta gamla klassiska) och ville ha en ursäkt att glutta på den igen. Ungarna var ändå intresserade och lugna och det var trevligare än att se nått skräp haha.


Den är riktigt bra! Håller än!!

Men en av denna variant hade väl inte vart fel haha
Mohahaha!

Myser

2011-06-10, kl 17:49:53
Med mina ungar, läst, även om de är svårt med halsen, men har ätit emellan nu, god tortilla tårta.
Nu ska vi läsa lite till och sen blir det filmtajm!

Filmtajm med de obligatoriska popcornen, har även lovat salta pinnar (uuäkk) men ungarna gillar dom och själv kan jag pilla ned ett antal även om jag inte direkt gillar dem?! Däremot inte idag, inga popcorn o sånt smuligt i min hals oh nej.

Nu kom alla ungar o således blir det sagotajm!

I feel better

2011-06-10, kl 15:57:19

Sjukdomsmässigt mår jag mycket bättre, ingen feber, lite halskrassel kvar såklar..irriterande men jag överlever. Hellre det än de tre dagars helvetet jag hade i veckan.

Jag har jobbat idag på Demensdagvård, mycket trevligt, alla är så otroligt härliga så man blir så glad och det är så kul att se!

Ska viga hela helgen åt plugg. Så jag får allt överstökat nu, för nästa vecka orkar jag inte sitta, får kanske göra lite men vill få undan det mesta nu, sista veckan kan jag ju ändå inte göra något och då ska väl betygen vara satta iaf så nu är det räser!

Idag blir det kompisfri dag, jag tar det ibland för att jag vill ha ungarna hemma, och inga andra ungar hemma helt enkelt. Jag vill ta det lugnt och ha mina änglar runt omkring mig! Så är det! De har lekt med kompisar och varit på skolan i förmiddags så de överlever, och de kan leka med varandra om det är något! Men lugnt och skönt ska det vara. För helt på topp är jag då inte och sov dåligt inatt.

Det åskade o braka, så min prins vaknade och tyckte det var obehagligt och sen kunde inte jag somna om, uppepå det hade jag svårt att somna från början så de blev sent, och sen vakna jag tidigt och kunde inte somna om...kanske nervös inför jobbet? haha, men det gick bra i alla fall så.

Nej nu ska jag grejja lite med banken och sen ska jag ägna mig åt ungarna!

Krigsstigen!

2011-06-10, kl 00:11:08

Det värsta jag vet är massa snack runt omkring, det värsta jag vet är när folk som inte har med saken att göra lägger sig i. Det värsta jag vet är falska(läs fega) människor som inte vågar ta upp saker med mig personligen.

Gå inte runt och snacka massa skit som du inte vet vad det handlar om. (Gäller ingen specifik person, men vill du ta åt dig, fine by me!)

Anklaga inte mig för saker som inte går att anklaga mig för.

Döm mig fan inte utan att ha snackat med mig.


Svik mig inte om du vill att jag inte ska svika dig.


Lite allmänt trött på folk och fä just nu, varit mycket som gör mig irriterad och upprörd. Som vanligt ska jag stå och svälja massa skit så det inte blir väsen, så att jag inte får massa spya kastad i ansiktet, som vanligt ska jag stå och ta emot.

/Mad as hell.

Sjuklig...

2011-06-07, kl 22:17:35

Feber...haft ont i halsen i några veckor...nu kom febern, så kom även halsontet tillbaka med kraft...det som höll på att ge med sig.

Mycket har hänt under lediga dagar, inget jag orkar dela med mig av en feberrosig kväll.

Som för övrigt har spenderats stortjutande till Desperate...(när jag har feber, blir jag blödig, det är synd om mig konstant, och lite smålullig...)

Frossa...just nu är jag het. Förut var jag kall.

Intressant inlägg eller??

Nope, men blunda då för helvete, no more mrs Nice Chick...

Solsken ute men i hjärtat är det mörkt

2011-06-01, kl 19:17:46

Fattar inte vad som är felet med mig. Jag blir ärligt talat så förbannat trött på mig själv att jag blir tokig.
Jag kan verkligen inte må bra, bara lycklig eller något positivt utan att allt ska gå åt helvete.

Hur jävla kul är det då? Att veta att ja nu mår jag bra och bla bla bla, men sen så raseras det ändå på något jävla vänster.

Haft en jätte trevlig dag, tillbringat den med familjen och vänner, kom hem för en halvtimme sen.
Varit ute i solen, fått maten serverad, perfekt!? Ja.

Men vad händer? På vägen hem mitt i solskenet, känner igen tydliga tecken, de började komma lite innan när jag var där...inåtvändheten och darriga känslor. Det förbannade TVIVLET och OSÄKERHETEN och PARANOIAN...alltså på väg att få en PÅ. (samt dåliga minnen, som mal, mal mal och mal)

Jag kämpade på hemvägen...det var inget roligt...men nu är det bättre men väntar liksom på att det ska slå till...förhoppningsvis motade jag bort skiten. Försvinn!!!


/Förstår inte...

Välkommen!

Jag är 27 år & har en dotter född -11. Tillsammans med oss bor även hennes pappa/min sambo. Jag älskar matlagning & att baka, men även inredning & att skriva.

När jag var liten brukade min pappa kalla mig för Rumpan, därav mitt bloggnamn. :)



Bloggdesign skapad av MansonDust

RSS 2.0