Minisemester!

2011-11-02, kl 21:04:40 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Galenskaper

I fredags gjorde jag min praktik, åkte hem och mådde jätte knas, fick ringa till jobbet o berätta att jag inte kunde komma på lördagen som jag skulle jobbat....dagen efter mådde jag tokdåligt med extrem huvudvärk och hög feber, senare visade det sig att resten av familjen åkt på samma utom lillfian eftersom hon redan genomgått det i veckan.

Well, alla var i upplösningstillstånd pga av dåligt mående samt att på söndagen skulle vi åkta fem timmar i bil till sthlm för att sedan åka på färjan över till finland...helt sjukt dålig tajming!

Lördag morgon mådde vi alla fortfarande ganska dåligt måste jag erkänna, och gubben orkade inte köra, så kära vännen ställde upp och tog körningen så vi kunde åka med i alla fall.

VI kom alltså iväg, gubben körde sista i sthlm bara för det våga inte kära vännen sig på. Lilleman kräktes slem två ggr på vägen...och vi var febriga men rätt gott mod iaf och mosat i oss ipren o alvedon o sånt, och medtog det med.

Japp, vi kom iaf till sthlm och även på färjan till slut! Vi shoppa och ungarna lekte på leklandet och vi var på disco och härja, och det var supermysigt. Dagen efter mådde vi alla bättre och det var finlands sightseeing och shopping och käkande och strosande och flammsande och trammsande på hög nivå. Mycket kul!

En heldag i Helsingfors och tunnelbanor och spårvagnar och promenader mm var avklarade tog vi oss tillbaka till båten där vi badade med ungarna i badet massa olika bassänger och gör mysigt och ungarna var nöjda som sjutton!  Vi käkade god Buffe, ungarna lekte och kolla på film och röjjde och vi shoppa mer och sen disco där vi alla var med inte bara ungarna och dansa och skratta.

Tis morgon vaknade vi och ungarna fick leka med varandra i hytterna och korridorerna och vi käkade i lugn o ro och packade oss iordning.

Sen tog vi tur i El Stockholmo till skärholmen och käkade lunch, kebab och pizzor blev det.

Ja, sen på vägen hem drog vi även till ett ikea i Örebro och gick där och shoppa en timme medans ungarna lekte i småland, dock var det ett vädligt litet ikea men men de funka o bränna pengar på iaf.


Sen bara det bara av hem!


Givet hände det mer än jag återgiver här men det är väl en förkortad liten memento berättelse...maybe pics will come!

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0